Va placea de ex-cuplul Al bano si Romina Power?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu mai sint cuplu?
Imi amintesc cu placere de melodiile lor. Dupa mine el a dus "greul", muzical vorbind.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Nuuu ... nu mai sunt de mult timp impreuna (nici in viata reala, nici in cea artistica). El a continuat sa cante (si a scos chiar melodii frumoase), iar ea ... picteaza, scrie carti, calatoreste in India (e fascinata de tara asta) ... se pare ca si copiii lor se indreapta spre cariera artistica (cele doua fete, Crystel si Romina jr., prima canta, iar cea de-a doua e actrita).Aici cateva noutati despre ei ...

Da, si mie imi placeau cand formau un cuplu muzical ...

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Habar n-aveam, ce trist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Si mie imi placeau tare mult.
Da,in 1999 s-au despartit oficial iar Al Bano in 2001 s-a recasatorit cu Loredana,o blonda tinerica cu care mai are 2 copii,Yasmina si Al Bano jr.I-am vazut la o emisiune a tv germane,pareau fericiti.
Loredana cu Yasmina apare chiar in dvd-ul despre viata lui,Al Bano spune ca "inainte de a deveni bunic,am mai devenit inca o data tatic".

Anul trecut s-a separat de Loredana,cica era infidela.

Romina Power are si ea un partener,Luciano Marocchino parca il cheama pe tip.Am vazut-o de curind in niste reviste italiene si mi se pare ca arata taaare imbatrinita.

In sept am fost in Italia si mi-am cumparat niste reviste,intr-una din ele e fff criticat Al Bano de fostele sotii cum ca e f zgircit,nu-si onoreaza pensiile alimentare pt copii .

Al Bano a fost de curind invitat in emisiunea Mihaelei Radulescu"Duminica in familie"dar nu stiu ce a spus pe-acolo,nu l-am vazut decit la final,in recital.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Cititi www.revistavip.net/articole/display/?id=3" target="_blank">aici ca Al Bano s-a mutat la Arad.

Aradence,fiti pe faza,asteptam vreo poza de la fata locului!

Alina

Mergi la inceput

O fi adevarat?

Am vrut sa adaug ca i-am pus ieri "Felicita" fiului meu de 7 ani, sa asculte si el muzica tineretilor noastre... I-a placut videoclipul filmat la Venetia (de pe youtube).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Este "Sempre" sau "Siempre"? (ca sa corectez in link)

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Cristina cred ca este "Sempre sempre" pentru ca ei cintau in italiana.
"Siempre" este in spaniola.
In Suedia doar putini din generatia mea auzisera de cei doi.

Mariana 26+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Este "Sempre" sau "Siempre"? (ca sa corectez in link)

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Sempre ...

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Deci las asa.

Cristina,
mama lui
Cresc...

Mergi la inceput