tratam hemoroizi compatibil cu alaptatul?

Efectiv ma chinuie groznic de la o luna de cind am nascut, singereaza si cind trebuie sa merg la baie deja ma stringe in spate.
Stiti cumva ceva tratamente compatibile cu alaptarea?
Taty
Raspunsuri

anky spune:
Trebuie sa folosesti supozitoare si o crema pentru hemoroizi,nu afecteaza alaptarea.Mergi la medic sa iti prescrie o reteta.O sa iti treaca,sa incepi sa faci si ceva sport dupa sase saptamini.
Succes!
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Donia spune:
Nu stiu cum e in Spania, dar aici poti cumpara crema sau supozitoare pentru hemoroizi fara reteta. Si ginecologul din Romania si cel din Canada mi-au spus sa cumpar ceva fara hidrocortizon, de obicei pe cele cu hidrocortizon mai apare mare H sau HC langa numele produsului. Aici se gaseste Anusol, nu stiu daca aveti produsul asta si in Spania. Eventual intreaba farmacistul.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

ninocikap spune:
poti folosi linistita si DETRALEX sunt pastile, si eu le-am luat in timpul sarcinii la recomandarea doctorei cu care am nascut. dar poate ar fi mai bine sa mergi la doctor.
multa sanatate.

Tisina spune:
Draga Taty,
dupa prima nastere am avut aceeasi problema, cumplita, dupa cum iti dai si tu seama. Si am folosit cu succes Ultraproct de la firma Schering, atat supozitoarele cat si unguentul (se folosesc amandoua petnru rezultate mai rapide). Tratamentul se face cam 10 zile, insa eu pot sa spun ca dupa doua zile deja ma simteam foarte bine. E bine sa il faci cele 10 zile, chiar daca ti se linistesc hemoroizii mai devreme.
Sanatate multa!

lauramar spune:
draga Taty eu am avut de la varsta de 16 ani probleme cu hemoroizii si acum am 28 si nu am mai avut de vreo 3 ani.Eu sunt insarcinata acum si mi-e teama si mie ce va fii cand nasc dar sa-ti spun cu ce m-am tratat eu invatata de mama mea este in Romania o crema :Balsam cu bitter suedez (e de la transvital)pui pe un tampon de vata si aplici local ustura la inceput dar te vindeci f. repede si este un produs natural daca ai pe cineva sa-ti trimita din tara stiu ca in Spania vine atlasibul zilnic.Sper ca ti.am fost de folos insanatosire grabnica

miria_cristina spune:
Nu este nici o problema. Mie mi-a dat tratament inca din timpul sarcinii.
Fireste, ca nu l-am luat decat partial, l-a cat de nebuna eram!
Este foarte bun Ultraproct, Hemorzon O. Sunt si unguent si supozitoare. Cand faci tratament aplici ambele variante. Si mai este un medicament super bun, dar eu l-am luat din Germania si nu stiu daca aici este. Se numeste: HAEMO-EXHIRUD, ung.
Apoi, pentru o perioada sa eviti condimentele (dar tu alaptezi, deci nu folosesti) si mancarurile exclusiv solide, uscate.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

acina spune:
Ultraproct crema si supozitoare.Am avut rezulatate f bune.
Anca si Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic