Copii fara sosete in casa
Raspunsuri - Pagina 2

Mada spune:
exact aceasi problema o avem noi.
plus ca noi nu avem covoare decat in dormitoare,umbla numai in picioarele goale.
papuci catelusi, sosete fistichi, simple, nimic nu o incanta, in schimb mi-a venit ideea vineri chiar ca o las in dres si am vazut ca asta e rezolvarea, deocamdata
noi cand venim de la serv o luam de la soacra, ajungem acasa si dezbracarea si spalat pe maini. ii pun pantaloni de bumbac si bluzite la fel si cand ajung la sosete .. varza ...cateodata mai sta juma de ora dar de ce mai multe ori nici macar nu ma lasa sa i le pun.si cu crize nu asa...
problema mea e ca sta tot timpul imbracat cu dresurile alea plus ca astea groase nu sunt de bumbac, cand ma uit la ea ma iau toate mancarimile.
eu vroiam sa o obisnuiesc ca tot omul cu pantaloni si sosete eventual cu papucei.
i-am spalat sandalutele de vara sa i le dau in casa , care ii mai vin inca si ii mai spun uite mami ce frumos iti sta incaltata si cu sosetute.
se studiaza merge putin si iar se aseaza in fund si se dezcalta, iar mie mi se ridica parul in cap.
ca sa nu mai zic ca afara asta vara o apuca descaltul pe strada, si nu era chip sa o fac sa se incalte.
se uita lumea ca la urs la noi in parc, ea era desculta...
e grava rau la noi sper sa rezolvam cu dresurile in continuare
saraca bunica mea cand eram mici si ne vedea in picioarele goale, ne tot spunea puneti sostele ca nu mai faci copii in veci .
noaptea cu dezvelitul am rezolvat-o cu pijamele din alea cu totul, ca de bebelusi, am gasit si am cumparata avem vreo 5 asa ca nu mai avem probleme.
ca n-ar sta invelita... nici cum, iar sacul de dormit e obiect decorativ.
succes
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

coryna spune:
Ana are 10 luni si umbla mai mult descaltata, dar in casa sunt 228-29 grade, asa ca nu ma prea stresez. Daca picioarele i de racesc ii pun niste sosete 3 sferturi ca sa nu le poata da jos.
Mie nu mi-a placut sa stau cu sosete nici cand eram mica si nici acuma, asa ca ....

Missy spune:
sincer nici eu nu suport nimic in picioare, mai ales la gradele alea. la noi in casa sunt 20-21 grade, si pe fetita mea o las doar la etaj sa stea desculta, pentru e mai calda podeaua plus ca am pus lemn de brad care e mai cald ssi cu izolatie multa dedesubt. eu zic ca daca nu e rece pe jos, talipile nu ii sunt reci sa o lasi asa, daca e obisnuita asa nu o sa pateasca nimic. dupa cum ziceam, si eu stau desculta de cand ma stiu (in afara de gresie) si n-am avut o cistita in viata mea, ca asa m-am obisnuit de mica.

monalac spune:
hai sa fim seriosi/dres in casa?pai eu nu i pun baiatului meu,care are 1 an si 10 luni,nici afara si l scot si seara,dar in casa?pai de ce ne mai miram ca avem copii sensibili?cris al meu nu suporta nimic in picioare in casa,indiferent ce forma sau culoare au papucii.sosetele si le scoate mereu,asa ca il las descult.oricum,in casa e cald.si nu a racit niciodata.acum 2 saptamani am fost la niste prieteni,cris statea descult,iar acolo mai erau 3 copii de o varsta cu baiatul meu,aveau dres,pantaloni si botosi grosi in picioare.si se mirau parintii ca plangeau copiii din orice.pai normal ca erau irascibili,daca le era cald!plus ca din 2 in 2 saptamani copiii aceia se imbolnavesc.

anda141 spune:
Nu mi se pare asa tragedie ca nu poarta sosete. Iar ideea dresului mi se pare total aiurea. Pai afara ce ii mai pui? Cum sa stea cu dres in casa? Nici Albert nu suporta, dar atata timp cat nu ii ingheata picioarele lasa sa stea descult. El sta si pe jos pe gresie, se tavaleste mereu , nu am ce sa-i fac,il las sa se caleasca. nu a racit deloc.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert

mirelacam spune:
fiind fetita este bine sa o protejezi.Eu in momentul de fata la fiul meu de 4 ani ii dau un combinezon cu totul, ca de bebe.Nu stiu daca in tara gasesti pentru copii mai marisori, aici se gaseste si pentru copii de 15 ani.Dar te sfatuiesc sa ii pui ceva in piciorepentru ca cel mai mult ii va dauna asta, poate nu acum dar cand va creste da.Eu am fost la fel cand eram bebe,de 6 luni,nu s-a simtit atunci, dar acum iti spun sincer ca plang de durere de ovare la cea mai mica raceala.I-ai niste totosi ci maimutoi, dar dute cu ea la cumparaturi sa ii aleaga ea,poate asa o mai imbunezi, sau punei dresuri, apoi pantalonul si asa nu mai are cum sa dea jos sosetele.
a scris mirela

LindaZ spune:
Se pare ca de cand nu ma mai stresez eu, ea e mai dispusa sa poarte sosete. Ba mai mult isi spune singura ca isi pune sosete ca e frig. Am mai controlat-o la picioare si cand sta desculta si erau calde mereu, culmea. In nici un caz n-ar sta in casa si cu dres si cu pantaloni in acelasi timp. N-a stat niciodata. Si nici nu vreau sa o invat asa, probabil eu am fost invatata asa ca sunt taaare friguroasa si nu imi place deloc. Ei din contra ii place la frig, cand era mica o aduceam de afara dormind in carucior si il puneam in balcon (inchis) sa doarma in continuare asa imbracata ca afara, de se crucea maica-mea ...

marimar spune:
Depinde si ce ai pe jos in casa: daca ai mocheta sau covoare peste tot las-o in pace, nu-i e frig si gata, in plus se si caleste.
Daca ai gresie si e rece pune covorase peste gresie.
Daca in casa e cald nu e nici o problema ca sta fara sosete sau papuci...
-------
Life's a journey, enjoy the trip !