Vine barza? 30

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana.Sper din tot sufletul sa fie bebe,inca mi-e frica ca poate doar asa a aparut liniuta aceea si poate e o gresala.e foarte palida saraca.Dar am vazut-o amandoi.Mi-ar place foarte mult sa nasc un leut!
Doamne ajuta!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

uffff...IRLANDEZA mea draga!ma faci sa bocesc!multam fetelor din suflet!nu v.as lasa pe nici una aici...si TEODORA nu pot sa cred ca ti.ai amintit povestea mea ...cealalta sarcina pierduta n ziua de craciun...

dar acum va fi bine..stiu asta!doar de as putea fi eu mosul anu asta ca sa va aduc tuturor bb.ul mult visat...........

oana4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

hai, mai, roxali....nu se poate....
si eu ziceam ca stam amandoua pe baricade pana la final...si speram eu un final fericit...

eu inca sunt in asteptare..sunt deja Z34 azi si nik de nici un fel.

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

roxali, care a fost cel mai lung cm la tine pana la cel de luna asta?

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor va felicit pe toate
sunt si eu pe-aici citesc si ma bucur pt. voi.....cum fac multe alte fele........si chiar daca nu scriu totdeauna sunt cu voi de fiecare data!
va doresc multi....LEI/LEOAICE.....daca nu e bine si FECIOARE!!!
rox_dox...hai cu BB...si "hai Steaua!" ....tin pumnii!!!

...pt mamici si BB!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clab spune:

Am tot citit mesajele de pe aici si descopar situatii asemenatoare, dar tot in ceata sunt.

In ultimele luni am avut cm in scadere cu 2-3 zile, luna trecuta fiind la 21 de zile (pe 10 oct), luna asta insa vad ca intarzie, ceea ce imi da sperante. Am facut doua teste de sarcina, joi femina si ceea ce e ciudat e ca a aparut o a doua liniuta ff subtire, deci nu se compara cu prima, am repetat ieri cu surecheck si a fost negativ. In rest sunt simptome asemanatoare celor dinaintea cm. Nu stiu ce sa mai cred.

Acum o saptamana am simtit si o durere brusca ciudata in zona inferioara a abdomenului, nu era ca cea de la menstruatie si a trecut relativ repede la fel de brusc (m-am gandit atunci ca ar putea fi de la apendicita !!).

Din experientele voastre, or exista sanse sa fie bebe , sau sa fie vorba de o alta problema ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clab spune:

Ce ma preocupa pe mine: e posibil ca dupa asa o intarziere a cm sa iasa totusi un test de sarcina negativ dar totusi sa fie un bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

clab, am auzit de la fete desigur ca surcheck nu e un test prea bun!
asa ca io iti fac de pe acuma supergalerie ca am impresia ca ascunzi acolo la buticuta un samburel de viata!!!!!!!!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Felicitari oanabb !!!!!! Bravo!!!!!
Ramonella eu zic ca e de bine!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mersi fetelor pentru felicitari!Eu inca nu sunt asa de sigura1Oricum si daca as fii nu-mi vine sa cred.Tre sa fac testu de sange sa fiu sigura.Apoi va pot spune cu siguranta!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput