Nou stil de viata (116)
Raspunsuri - Pagina 25
crystina spune:
Cami, inseamna ca e de bine? Daca Da multe felicitari si te mai asteptam cu detalii!
crystina spune:
Carmen, Sabina, ..scuze n-am vrut sa ingrijorez..chestia e ca de la varsatul care s-a extins la poponezt si zona genitala a dat intr-o infectie...
acum ne chinuim cu mersul la toaleta, o doare, nu vrea nici sa umble prin casa, e trista, plange mereu, eu pe langa ea..of, of!
ancadragoman spune:
Cami felicitari ptr bb ,dar stii ca ptr ziua 11 astea sunt valori de gemeni?
anca
poze nunta
Incercari bb
Mik spune:
Cami, extraordinar ! 

Ma bucur enorm !
Te pup !
Crystina, ai mare grija de Lily ! 
Felicitari, Sabinel ! (erai imbracata in pantaloni sau in fusta neagra ? )
leeloo2004 spune:
Cami, asta da veste extraordinara!! Felicitari pentru cei 4 (am inteles bine nu, ai 4 embrioni?) omuleti!!!! 
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carolinah spune:
CAMI, URAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Felicitari, mamico!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
an-k spune:
Super Cami, felicitari!, Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in continuare!
Crystina, multa sanatate lui Lily, tinem pumnii sa treaca infectia cat mai repede
, tu cu condusul cum mai esti, ca io pana in ianuarie, astept, rabd, astept:(
Sabina, frumoase poze, si tu esti tare frumusica... si slabaaaaa
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
sigrid26 spune:

Cami mi au dat lacrimile , de fapt plang de a binelea , ai grija de tine si iti urez sa fie totul perfect de acum incolo.
Crystina imi pare rau ca papusa mica nu e bine, si Adela a avut o buba urata la fund care a facut puroi, am dat cu antibiotic si se refece in timp locul, offf, va pupam si multa putere.
Delidana pt raport 84.000, -1kg, nu e mult dar e un inceput.....
Daria mai dai un semn si pe la noi?Cum stai cu greutatea ?Hai ca esti fruntasa in top si vreau si io acolo, da un semn.....
Zuzulici tu ce raportezi?
Fetelor saptamana asta ma asteapta pregatiri pt party-ul Adelei cu 25 de pers, o sa intru mai rar , dar va citesc .
va pup ,
revin cu meniul mai tarziu
Mamica de printesa
de 4 anisori
dordia2000 spune:
Cami milioane de
si
viitoarea mamica. Felicitari!!!
Eu stagnez fetelor...dar a fost saptamana cu rusii...asa ca...se poate sa fi dat vreo 200 gr jos dar....sa vedem lunea viitoare!!!
Va pup si o saptamana frumoasa va doresc!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005