Nou stil de viata (116)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Carmen, sper sa-ti treaca si sa nu te mai chinuie durerea.
La mine a inceput nebunia, e santier si toate sint cu fundu'n sus. Si pe deasupra ne-am apucat de curatenie generala, ca deh, nu era destul haos.

Mik, e cald, foarte cald chiar, si cu nebunia din casa e o sauna de toata frumusetea. Las' ca face bine la ten. Daca vrei niste poze insorite, le gasesti mai jos, la "Pozele mele". Asta asa, sa te mai inveselesti un pic.
Mai vin sa bag un ochi pe aici din cind in cind.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Spor la curatenie! Astept sa se trezeasca Doruletz si ma apuc de curatenie(ne) generala.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor. Am trecut sa va vad. Nu scriu mult caci nu am timp si nici dispozitie, sunt singura acasa cu Serban si Sambetele in care am si treaba si sunt si singura cu pustiul ma absolut deprima...asta e...nici nu va zic cata ciocolata am mancat de suparare...oricum pe la 3 jumate ma dreg c-un film, cand Serban doarme.

mai pove,
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buna fetelor,

hai ca mi-a trecut supararea si am vazut ca ati revenit si voi la sentimente mai bune si ati lasat Atkins-urile si alte de astea la o parte, asa ca revin!

Sunt la serviciu (f placut pt o zi de sambata) si cum nu am efectiv de lucru (supraveghez o echipa) m-am gandit sa ma dau un pic pe net.

Vad ca gasca are noi membri (welcome!), unele fete au slabit f bine chiar (Crystina, Leeloo) si treaba merge bine, in general.

Eu ma mentin in zona de 56-57, acum am inceput postul si s-ar putea sa mai slabesc vreo 1-2 Kg, ca de obicei asa mi se intampla in posturile lungi. Sunt insa nemultumita ca nu fac sport mai deloc si aspectul pielii, muschilor etc lasa de dorit. Nu stiu cum sa ma motivez sa fac 1/2 ora acasa seara asa cum faceam odata si era f OK. Seara sunt obosita de nu mai pot (mi-am schimbat si serviciul de vreo 2 luni si se simte) si, desi stiu ca daca faci sport ai mai multa energie, nu ma pot mobiliza. Eu faceam sport impreuna cu sotul meu, dar si el are un gol de entuziasm referitor la asta in ultimele zile (mai bine zis saptamani).

Mephala, empatizez cu tine, si eu am patit!

Sabina, succes cu noul concert!

Delia, I am back!

Doina, greu cu 2 copii si o casa, stiu.

Miag, imi pare rau pt voi. Sa-ti dea Dumnezeu putere si intelepciune.

Tuturor celorlalte, va tin pumnii si ne mai vedem prin zona!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxa, ce film ai vazut?

Carolinah, I'm glad you're back!

Doina, gata curatenia?
Eu abia am facut "grosul" si mai am.... Ramine si pentru saptamina viitoare, asa ca sa nu ma plictisesc.

Tzuni, esti la munca weekend-ul asta?

Carmen, cum te mai simti?
Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, cum mai esti? Ti-a mai trecut? La mine ultima data a tinut febra 2 zile si jumate... Imi cumparasem si antibioticul dar la fix a scazut febra de n-am mai luat...

Sabina, multumesc!Cum a mers repetitia?

Delidana, curatenie? deja? Ca eu pana la Craciun nu fac decat spoiala saptamanala...

Am fost la Timisoara, copii au fost cuminti, am fost si prin mall, urla muzica de la ceva formatie rock dar fata mea dormea tun...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Carmen, eu stiu ce sfat sa-ti dau ca nu mi s-a intimplat. Te pup sa-ti dau curaj.

Sabina, succes ! la expozitie si la concert.

Delidana, imi pare bine ca macar la tine e vreme frumoasa si calda. Acum as da orice sa stau unde pe o plaja. Vrabia malai viseaza !

La multi ani, Timeea !

Carolina, bine ca ti-a trecut supararea.

Eu is ca de obicei si nu poci scrie meniul din week-end ca sa nu shochez. Trec luni sa va scriu raportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Nu am putut tine 3-3-3 ca dupa prima zi de carne imi venea sa mananc mere sau altceva si ma chinuiam ingrozitor, eram nervoasa si totul se reflecta asupra copilului care nu are nici o vina. Plus ca mi-a iesit o exema pe fatza, asa ca niste pete rosii care ma mananca teribil si de care inca nu am scapat. Ma tratez cu Bepanthen-ul lu' fi'miu si s-a mai ameliorat.

M-am intors la prima dieta cu care am slabit dupa nastere si anuma WW. Asa ca...sper ca luni sa raportez macar mentinere daca nu scadere. Eu am cantar mecanic si...nu vad decat la 1 kg sau...jumate asa ca....si daca dau jos 200 gr nu se vede la cantar.

Va pup pe toate si spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Seara buna

Mephala, as fi vrut sa stiu daca aveti vre-o parere despre dieta South Beach. De asta am mai citit si eu recent, si ma intrebam daca a incercat cineva. De fapt, as vrea sa va intreb cu ce ati avut voi succes?

Eu mananc foarte dezorganizat, cand imi amintesc ... si ce prind prin frigider... Mi-e tare greu sa gatesc, nu am nici timp si nici chef... si de obicei ajung sa gatesc ce e mai repede...

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Dordia, care e dieta WW ???

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Diana, eu nu prea tin cont de sarbatori cind vine vorba de curatenie. Cind e murdar fac curat si acum chiar e nevoie asa ca ne-am apucat de treaba, si eu si sotul.
LunaNoua, daca tot ne-ai intrebat cu ce dieta am avut noi succes, iti raspund eu ce a mers la mine: cu o dieta bazata pe sport. Nu am tinut o dieta stricta din punct de vedere alimentar, am incercat sa maninc sanatos, fara fast food si dulciuri, fara Cola si alte sucuri dulci, cu multe fructe si vegetale, carne slaba si lactate. N-am renuntat la piine si nici la paste fainoase (mai rar).
Eu nu cred intr-o dieta in purul sens al cuvintului ci mai degraba in schimbarea stilului de viata, ca sa sa includa mincat sanatos combinat cu sport.
Nici eu nu ma omor dupa gatit, de aceea maninc multe salate la care adaug carne sau mincare pe care pot s-o fac repede. La caldurile astea de aici fiecare minut petrecut in bucatarie e un chin.
Poate daca pui un link catre dieta South Beach vom putea sa ne dam cu parerea, eu una am uitat ce include, cu atitea diete.....
V-am pupat.

Mergi la inceput