Nou stil de viata (116)
Raspunsuri - Pagina 18
LunaNoua spune:
Carmen .. da.. si eu am remarcat de pozitie defensiva au baietii
Cred ca se fereau de "lansare" 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
mephala30 spune:
LunaNoua, 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
crystina spune:
Fiica-mea are varsat de vant asa ca o saptamana-doua nu voi ajunge pe la calculator prea des.Nu ma dati disparuta!
mephala30 spune:
Crys, cum asa? Te-au anuntat de la gradinitza?
Sanatate puiului mic si ai grija de ea!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
nastad spune:
IOana , ma bucur ca iti faci timp si pentru noi!
Ai grija de tine!
Ce mai face Deliuta?
Piticii au terminat cu racelile , dar ca sa nu imi revin prea repede a dat kkrea peste ei,asa ca am bagat siropul de tuse si am scos ceaiul de mentadin camara.
TZUNI, nu sunt prea clare pozele, vroiam una mai de aproape.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by LunaNoua
Fetelor,
sa nu imi vina sa cred !!!!!!
Am si eu in sfarsit kg in minus !!! 87
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
FELICITARI!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by crystina
Fiica-mea are varsat de vant asa ca o saptamana-doua nu voi ajunge pe la calculator prea des.Nu ma dati disparuta!
Multa sanatate puiutzului mic!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
sigrid26 spune:
Zuzulici cura dureaza 2 saptamani si cafea ai voie cata vrei , pai 7 legume inseamna cam tot ce ai prin casa , io nu prea reusesc sa insumez 7 dar ma chinui sa pun cat mai multe.
EX:la ciorba -ceapa, morcov, ardei, telina, radacina de patrunjel,fasole verde, dovlecel
La salata:ceapa, ardei, salata verde, ridichi,rosii, gulie, varza....
Nu stiu ce o sa slabesc dar macar o trec si pe asta in capitolul cure experimentate si ma acap de o grija.
Mia ma bucur tare mult pentru tine, sa fiti fericiti si sa cresteti impreuna pe flacaul vostru.
Meniul:
D-ananas+pepene galben
P-piept de pui cu salata
S-ciorba de peste
v am pupat si revin
Mamica de printesa
de 4 anisori
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Zuzulici cura dureaza 2 saptamani si cafea ai voie cata vrei , pai 7 legume inseamna cam tot ce ai prin casa , io nu prea reusesc sa insumez 7 dar ma chinui sa pun cat mai multe.
EX:la ciorba -ceapa, morcov, ardei, telina, radacina de patrunjel,fasole verde, dovlecel
La salata:ceapa, ardei, salata verde, ridichi,rosii, gulie, varza....
Mamica de printesade 4 anisori
Sigrid mama dar peste legume ce pui ca sa le faci salata ca parca am inteles ca n-ai voie ulei deloc. Sau n-am ineteles eu bine?
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png
DianaR spune:
Tzuni, nu mai fi modesta ca esti frumusica foc, in orice ipostaza...
Carmen, mi-ai facut pofta cu atata pui, mi-am facut aripi la cuptor. Buuuun papa...
Cami, pai numai semne bune pana acum! Tin pumnii in continuare!
Crystina, multa sanatate puiutului tau!
Deja m-am mai obisnuit cu restrictiile, nu mai salivez dupa orice prostie...
Ma uit la regimurile noastre si nu pot decat sa va felicit, aveti un stil de viata sanatos! Anul trecut pe vremea asta se discutau tot felul de retete drastice, nu bas sanatoase, gen cartoful de aur, 3-3-3 daneza, Atkins... Cred c-o sa mi-o primesc ptr. vorbele mele indraznete...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)