Nou stil de viata (116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza fete dragi.Am o mica pauza si am dat fuga acasa sa beau o cafea si normal sa va scriu.
La mine kg se duc destul de bine,azi dimineatza aveam 53,9.Mi-am dorit sa slabesc dar nu asa sa nu pot manca.E deja aproape a doua saptamana de cand am fost la dentist si eu nu pot sa mananc decat iaurt,cartofi fierti,supa de legume si banane.Nu pot sa musc pe masele.Nu am avut timp sa merg mai des si sa imi faca maselele pe rand(cariile),am facut in 2 sedintze 9 plombe,mi-am schimbat si plombele vechi si nu pot manca prea multe.Cand musc parca ma curenteaza si imi trece foame numai cand ma gandesc ce rau doare.
Nu stiu daca e normal,sotzul meu spune ca da pt ca am facut prea multe odata si una e cand faci o plomba doua si alta cand iti lucreaza in toata gura.Numa' vreo 3 ma mai dor acum...

Mia,ma bucur ffffffffffffffff mult pt tine.Am citit si eu repede ultimile pagini si am aflat vestea buna.Iti doresc multa fericire in continuare.

Carmen'ubita,ai grija de tine si de bebe dulce,oricum esti o frumoasa si asa putin mai plinutza si ma repet din nou,la cat de ambitzioasa te stiu sigur dupa ce nu mai alaptezi scapi f repede de kg.Sunt sigura ca si acum o sa slabesti daca ai grija al dulciuri si grasimi.

Doina ce-ti fac puiutzii?Au trecut raceliile?

LunaNoua,acum am vazut ca esti brasoveanca.Si eu

Zuziliciu tu ce mai faci draga?Pitica dulce?

Cami,semn bun cosuletzele de pe fatza.Si eu cand am ramas insarcinata m-am umplut rau de tot si ma si mancau de imi venea sa imi iau pielea jos.Sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!

Delia nu mai stiu daca am apucat sa iti scriu,prietena mea a venit f incāntata din Thai.A fost si la masaj...cica putzin cam "brutal" dar dupa s-a simtzit f bine.

Cristinutza,mai putin si devi soferitza.Golanca ce traznai mai face?
Vb cu barbatu-meu si ii spuneam ca mi-as mai dori o Delia mica la care el zice...putem noi sa mai facem inca 10,ca asa smechere ca "dracusorul" asta nu o sa mai iasa nici una.

Mik,a venit frigul la tine?Aici o zi e frig de bubui...a doua zi poti umbla in geaca de primavara.Ce ti-e si cu vremea asta...nesanatos!!!

Pup dulce gasca :Tzuni,Lulu,An-k,Diana,Roxana,Sigrid,Sabina si toate celelalte fete si va doresc o zi buna.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, si felicitari petru noua greutate.
Ai grija de tine!

Tzuni, esti aceeasi 'urata' , poti fi si obosita/odihnita, in Hawai sau in Togo.
...si zi asa: ai pus poze de la lansarea de narti? E a opta zi a saptamanii?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Ioana, si felicitari petru noua greutate.
Ai grija de tine!

Tzuni, esti aceeasi 'urata' , poti fi si obosita/odihnita, in Hawai sau in Togo.
...si zi asa: ai pus poze de la lansarea de narti? E a opta zi a saptamanii?

Poze

ce mah? N-ai auzit de narti inainte de niercuri?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mephala, cred ca tu ai vazut doar o poza. De fapt, sunt trei...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata !
Arati foarte bine, Tzuni !
Ioana, ai mare grija cu dentistul. In mod normal n-ar trebuie sa te doara.

Meniul de azi :
-cereale cu lapte. cafea neagra
- cirnat cu linte. un mar
- salate verde cu rosii, busuioc si brinza.

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Tzuni, felicitari!!!!

Ce lansare a fost? Ca nartea nu se lanseaza rachete Ma scuzi ca intreb, ca eu nu stiu..sunt mai mica Am vazut si eu pozele...da nu mi-am dat seama Ca ai pus numai pe barbuta si petrica

Mia.. eu nu stiu inceputul, dar asta nu m-a impiedicat sa ma bucur foarte tare pentru asa sfarsit. Bravo, si sa dea Domnul sa fie numai bine de acum inainte!!!

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Meniul meu azi:
- o feliutza de praji cu cafea
- cartofi la cuptor cu salata
- supa de morcovi si coriandru
- doua felii toast cu dulceatza si o cana de ceai

Mia, felicitari!Multa bafta de acum inainte!

Ioana, Lilly e bine..in ultimul timp mi-e dor de ea cat e la gradi si de-abia astept sa revin si eu la un program mai normal sa petrecem mai mult timp impreuna. Delia ta ce mai face?

Carmen,ai un meniu super azi!Bravo!

Tzuni, tot o frumoasa esti!

Pup toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Eu sunt ok in continuare, fara nici un fel de simptome, cu exceptia ... ocazie cu care am si eu ceva mai mult decat niste "bube" .
tuturor
Tzuni tu esti frumoasa oricum!
Ioana mersi de incurajari, sper din tot sufletul sa fie asa! Dar ar putea foarte bine sa fie o reactie a organismului, de la tratamentul hormonal! Ce mult ai slabit! Ai grija de tine!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

aha, deci e narti, inainte de niercuri...
pai normal ca am vazut doar o poza, atat am gasit....merg acu sa le vad si pe celelalte.

...ha, ha, da nenea ala de ce facea sfoara? si ce nostima e audienta, toti cu mainile incrucisate...undeva....candva...de parca se pregateste Ronaldo sa suteze la poarta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Fetelor,
sa nu imi vina sa cred !!!!!!

Am si eu in sfarsit kg in minus !!! 87

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput