Nou stil de viata (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Miag, felicitari ! M-ai facut sa pling de bucurie !

Cami, ai mei trei pitici sunt agitati rau de stat azi in casa. Afara a fost prea frig si umed.
Chestia cu [emoticon sexos] e semn foarte bun ! Stai cuminte in casa si nu te agita pe nicaieri. Iar

Delidana, orez pastreaza intestinul plin. Si cam baloneaza. Mie mi se intimpla caci imi place foarte mult orezul.

Carmen, uite eu iti zic sa faci doar mentinere si sa eviti dulciurile prea dulci si grase. SI sa bei apa. Noi te 'supraveghem' (cica) ! pentru tine si pentru motanei.

la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mia...am ramas fara glas!!!!
sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!e o veste nemaipomenita.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Bravo Mia! Asta da veste buna... Va pe toti trei si va urez o viata lunga, frumoasa si implinita.
Carmen ai primit la sfaturi ca n-are rost sa mai vorbesc si eu. Fa cum e mai bine pentru tine si Teo.
Sigrid mama, eu is mai grea de cap si am o intrebare. Cand spui 7 legume inseamna chiar 7? Cam ce-ai pus tu in ciorbita ca sa inteleg mai bine. Si cat ti cura ai voie cafea??
Cami sa de-a Domnu sa fie de bun augur eruptia de cosuri.
Meniul meu de azi:
MD - cafea cu lapte + 1mar
P - 1/4 piept de pui + salata de fasole
C - Salata verde cu ridichi

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Mia, cat ma bucur pentru voi. Ce final fericit si ce nou inceput... nu stiu ce sa-ti scriu, sunt uimita! Sincere felicitari, si sa va dea Dumnezeu o viata fericita impreuna cu puiutul vostru, sa nu mai treceti niciodata prin asta!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Seara buna fetelor

Eu nu prea am de raportat, ca bicicleta mea ser misca rau si e in reparatii. Incerc sa compensez cu plimbari lungi, dar .. nimic la cantar deocamdata.

Carmen, foarte bine sa pui pe pui mic pe primul plan. Dar sa stii ca nu de la mancare nu ai mai avut lapte. In mod sigur nu mancarea conteaza in succesul alaptarii. Eu cand alaptam m-am luat dupa gurile maica-mi si a tuturor babelor, care mi-au zis sa mananc, sa mananc... sa am lapte. Si am pierdut laptele inainte de 2 luni. Eu zic ca cel mai mult conteaza sa bei lichide si sa iei vitamine. Dar sa bei, multe, multe lichide (eu asta nu am prea putut) si sa nu te stresezi de nimic (la asta te aprob cu renuntarea la dieta, din cauza grijilor kg). Eu am pierdut laptele din cauza unei suparari. M-am suparat pe mama, am plans de mi-a sarit camesa pe mine ... pana mi-a iesit lapticul verde .. si nu si-a mai revenit. Asa ca mare grija eu zic sa ai la starea sufleteasca, apa, ceai si vitamine.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by miag

Seara buna!

Fetelor am fost la tribunal si NU AM AVUT PUTEREA SA DIVORTAM!!! Ne-am privit in ochi si ne-au dat lacrimile si el s-a dus la judecatoare si i-a zis ' doamna, nu stim ce cautam noi aici , ca noi ne iubim' si atunci m-am ridicat si eu, am multumit instantei pentru ingaduinta...am gasit in noi puterea sa ne iertam pentru greselile care ne-au adus aici ...si acum ne ducem acasa la puiul mic....asa cum eram noi in vremurile bune: mami si tati fericiti.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Ma bucur foarte mult pentru voi!
Va doresc sa fitzi o familie fericita si nedespartzita!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Doamne ..ce raport sa dau ...nu am putere pentru ca mi-au dat lacrimile ..MIA FELICITARI SI O VIATA PLINA DE BUCURII!

Revin .....

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Incep dimineatza cu o veste fttt. buna!: Miag, ma bucur mult pentru voi! Sa dea Dumnezeu sa va iubiti pana la adanci batraneti!

Vreau sa va multumesc in parte pentru sfaturile si grija voastra:
LunNoua, Zuzilici, Mik, Delia, Diana, Crystina, Cami, Sigrid, Sabina, Dordia.

Tzuni, ne mai citesti?

Meniul:
-cafea, paine cu zacusca
-mar, struguri
-pui cu salata
-jambonel de pui, feta, castraveti, alune
-mar, struguri

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

MULTUMIM!!!!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, natiune de frumoase!

Miag, ma bucur enrm pt tine! Sa faceti tot ce va sta in puteri sa duceti o viata frumoasa de acum inainte alaturi de bb!

Fetelor, am cam multa treaba, am intrat doar sa va salut si sa va pun 3 poze de la lansarea de narti. Sa nu-mi criticati aspectul: eram franta de oboseala, nedormita si nemancata! nu se compara starea mea de-acolo cu cea din Israel, de la Mediterana! Puteti vedea aici:

POZE DE LA LANSAREA DE MARTI

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput