Nou stil de viata (116)
Raspunsuri - Pagina 15
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Carmen hai mai ca nu e un capat de tara cele 72kg care le ai , io am ca tinta finala 70
, alapteaza linistita si noi te asteptam zi de zi aici sa discutam, deja noi suntem ca o familie , nu discutam doar de slabit , ar fi culmea....
Meniul de azi:
D-fructe
P-ciorba de piept de pui cu 7 legume
S-ciorba din nou
Cami o fi semn bun cu cosurile , la mine la fel a fost , eram plina de cosuri cand am ramas insarcinata, iti tinem pumnii!
Mamicadulce face bine, nu e insarcinata , slabeste , tine dieta dar cred ca nu prea mai are timp de calc , dar sunt sigura ca intr o zi cu soare o sa ne scrie
.Eu vorbesc zilnic cu ea , iar pe 2 decembie facem un party la mine .
Delidana am primit bicele, mi am revenit , sunt pe baricade!
va pup
Mamica de printesa
de 4 anisori
dordia2000 spune:
Carmen hai sa iti zic povestea mea in mare: am aflat ca sunt gravida cand ma hotarasem sa slabesc tocmai in vedere unei sarcini ulterioare. Asa ca am ramas gravi la 96 kg. toata sarcina am mancat sanatos, fara interzise si am pus 9 kg. Dupa ce am nascut am alaptat deci am mancat fara retineri dar...fara interzise. Mai saream calul dar....tot timpul m-am gandit ca eu nu contez lunile astea cand hranesc copilul. L-am intzarcat la 6 luni si o saptamana si apoi m-am apucat de regim. Singurul meu obiectiv era sa-mi hranesc copilul cat pot de mult si m-am stresat cumplit cand imi scadea lactatia dar si cand ma urcam pe cantar si vedeam cate un kg in plus.Mi-am spus: asta e o sa slabesc dupa si acuma am 93 kg...deci...se poate si dupa.
Ai grija de micutz si mai ales nu te mai stresa de nimic. Eventual considera forumul ca pe o discutie la o cafea sau ...de ce nu umarul pe care te poti sprijuni chiar daca e virtual. Cred ca majoritatea te intzelegem si nu e un capat de tzara. Alaptatul nu dureaza o vesnicie si apoi...o sa ai timp de diete si regimuri.
si nu cumva sa ne parasesti!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
DianaR spune:
Carmen, am vazut intr-un final ca m-ai cautat, ti-am explicat eu pe messenger ce si cum...
Cami, asa-i o fi vreau semn cu cosurile astea, Doamne ajuta!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
Delidana spune:
Buna,
Cookie, stai linistita, la categoria "mentinere" nu se dau bile de nici o culoare. ![]()
Miag, o sa treaca si ziua asta si vor veni altele, mult mai bune. 
Carolinah, mersi pentru incurajare.
Adevarul e ca in ultima vreme m-a cam stresat faptul ca ma simt de parca stau gata sa pocnesc si au inceput sa ma stringa blugii. 
Carmen, ma bucur ca te-ai hotarit sa iei o pauza de la diete atita timp cit alaptezi.
Noi sintem aici, sper, pentru mult timp de acum incolo. Sa nu care cumva sa ne parasesti de tot. Asa, o pauza, mai merge. ![]()
Cami, tinem pumnii.
Meniul de azi:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: orez prajit cu pui, vegetale
C: orez brun cu legume, 1 copan "aburit", salata.
Intre mese: 1 cana de ceai verde, 1 banana, 1 guava, 1 rose-apple (scuze pentru denumirea in engleza dar nu stiu cum ii zice in romaneste
).
Cred ca trebuie sa iau o pauza de la orez, am senzatia ca de cind am inceput sa maninc mai des m-am umflat. Voi ati patit asa ceva?
Am fost si la sala, 1 ora.
Va pup.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele* www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zisaCami spune:
Sigrid, Diana pe langa cosuri sunt multe buburuze mici, de parca as fi intoxicata. Poate e o reactie a organismului la tratament. Nu indraznesc inca sa sper ca ar putea fi de la altceva! ![]()

Delia Mersi frumos! 

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
miag spune:
Seara buna!
Fetelor am fost la tribunal si NU AM AVUT PUTEREA SA DIVORTAM!!! Ne-am privit in ochi si ne-au dat lacrimile si el s-a dus la judecatoare si i-a zis ' doamna, nu stim ce cautam noi aici , ca noi ne iubim' si atunci m-am ridicat si eu, am multumit instantei pentru ingaduinta...am gasit in noi puterea sa ne iertam pentru greselile care ne-au adus aici ...si acum ne ducem acasa la puiul mic....asa cum eram noi in vremurile bune: mami si tati fericiti.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Delidana spune:
Miag
! Nu am cuvinte.....ma bucur foarte mult pentru voi!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zisaCami spune:
Miag Asta da veste! 

Cum iti spuneam mai devreme, nimic in viata nu este intamplator ... poate ca trebuia sa redescoperiti cat de mult va iubiti! Va doresc toata fericirea din lume, alaturi de puiul vostru drag si scump si sa nu mai treceti vreodata prin asa ceva
! 

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
DianaR spune:
quote:
Originally posted by miag
Seara buna!
Fetelor am fost la tribunal si NU AM AVUT PUTEREA SA DIVORTAM!!! Ne-am privit in ochi si ne-au dat lacrimile si el s-a dus la judecatoare si i-a zis ' doamna, nu stim ce cautam noi aici , ca noi ne iubim' si atunci m-am ridicat si eu, am multumit instantei pentru ingaduinta...am gasit in noi puterea sa ne iertam pentru greselile care ne-au adus aici ...si acum ne ducem acasa la puiul mic....asa cum eram noi in vremurile bune: mami si tati fericiti.
Mia, mami deROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Mia, wow ce final frumos, bravo, asta da un nou inceput!

Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)