Nou stil de viata (116)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
Carmen, orice decizie iei, nu uita si ca bebelusii cres in salturi.Cata vreme Teo n-a plans de foame (pana aseara)....
Noaptea cum doarme?
Parerea mea e sa scrii aici, ca doar nu dulciurile o sa-ti faca laptic.Alimentele sanatoase,insa, da!!
;-)
tu mergi pe jos destul?
ar trebuie minim 3 ore, cat il plimbi pe teo.Serios.Si ai sa slabesti cat ai zice peste daca mergi mult.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Mik spune:
Carmen, eu zic ca obiectivul numarul 1 trebuie sa fie bebe mic. Maninca normal si bea apa ca sa poti avea lapte. De slabit se slabeste lent. Cura de slabire o faci dupa ce il intarci pe Teodor.
Zuzi, n-avem ocazie speciala de sampanie. A fost asa, ca sa ne simtim bine.
Meniul de azi :
- cafea neagra si piine neagra cu dulceata
- piine cu zacusca. ficat. linte. un iaurt simplu
- salata verde cu morcov, ceapa, ardei si peste marinat. un fruct
Va pup pe toate in grup.
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Carmen, orice decizie iei, nu uita si ca bebelusii cres in salturi.Cata vreme Teo n-a plans de foame (pana aseara)....
Noaptea cum doarme?
Parerea mea e sa scrii aici, ca doar nu dulciurile o sa-ti faca laptic.Alimentele sanatoase,insa, da!!
Noaptea doarme binisor: pana pe la 3-4, apoi se trezeste si vrea papa la o ora jumate...pana dimineatza.
Corect: nici nu ma gandesc la dulciuri (cel putin nu la cele cu zahar...deserturile cu fructoza le acccept, nu ft. des).
Ideea era urmatoarea: citindu-va, imi dati impulsul de a fi competitiva...plus ca slabitul e o obsesie pentru mine. Si nu vreau asta acum...nu trebuie...vorba lui Mik (
): Teo e principalul acum.Va multumesc pentru incurajari si stati linistite: sa vreau sa va parasesc si nu poooootttt, imi sunteti prea dragi!!!!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
mephala30 spune:
Uitam: cu mersul pe jos e problema: nu iesim decat seara, cand vine sotul de la servici, o ora - doua. Prea putin....
Meniul:
-cafea, cateva alune
-sunca de pui cu cascaval si rosie
-pui la cuptor cu conopida ramasa de ieri
-2 cani de lapte
-feta
-struguri si pere
Poze
crystina spune:
Neata fetelor!
Meniul meu azi:
- toast cu ceai
- cartof copt cu salata
- supa de rosii
- salata de fructe
- doi biscuiti WW
Carmen, pai eu zic ca daca tu mananci sanatos fara sa te gandesti la slabit 24 din 24 si slabesti dar si faci laptic. Si chiar nu are rost sa nu mai scrii aici pentru ca eu zic ca subiectul asta nu e focalizat numai pe slabit ci pe un stil de viatza sanatos. Multe fete slabesc numai mancand sanatos..uite eu de exemplu nici nu ma consider la regim..ma focalizez pe fructe si pe legume, mai dau si pe laturi dar sa stii ca merge. Mananca normal, oricum meniurile pe care le postai erau substantziale..Multa bafta si mult laptic!
Mia, multa putere! Ne gandim la tine!
Zuzi,ce curajoasa esti..sa-i faci gauri in urechi! Sa ne pui poze cand ii pui cercelushi! Io am decis sa nu-i fac...am zis sa o las sa decida ea cand va fi mare daca vrea sau nu.
Tzuni,felicitari pentru lansare!
Pup toate fetele!
DianaR spune:
Carmen, nu pot spune decat ca ai luat o decizie inteleapta. Desi daca ma intrebi pe mine mai degraba febra te-a dat gata si ziua aia cand n-ai mancat nimic. Ti-am spus ca atunci cand am tinut Monti, imi scazuse serios laptele si a acceptat Vladut prima data in viata lui lapte din biberon. Dar el era deja mare, avea peste un an...
Nici eu nu pot spune acum ca tin cura. Asa am procedat si la Vladut dupa ce am inceput diversificarea, am mancat cantitativ mai putin (pana simteam ca ar mai merge si bagam o cana de lapte sau un iaurt) si am renuntat la paine si dulciuri. Si s-au dus kg, iar Vladut nu a avut de suferit. Eu acum am mai mult lapte decat bea Timeea, mai mulg in plus cam 200-250 pe zi pe care-i folosesc la mancaricile ei sau ii dau lui Vladut. Deci am o oarecare rezerva si control.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
mephala30 spune:
Diana, daca la Iustin aveam lapte incat mi-ajungea sa mai dau si la altii, acum, canci!
Si eu m-am gandit ca de la febra mi s-a tras, de atunci mi s-a tot dus lapticul...si de la faptul ca cina era luata la ora 16-17. Apoi, pe la 21-22 un mar sau kiwi....in fine, am discutat destul despre asta...va rog sa nu ma injurati prea tare ca am acaparat subiectul cu problema mea...dar am fost ingrozita aseara cand m-a intrebat sotul la 11 noaptea: sa ma duc sa cumpar lapte praf? Sau iti bagi mintile in cap? ![]()
Crys, ai dreptate. 
Poze
carolinah spune:
ma intreba cineva (Sabina cred)cum de slabesc cand tin post. ideea este ca in prima saptamana intr-adevar sufar de foame, pana ma obisnuiesc. Dar nu cedez (adica nu mananc pana ma satur ca lumea) pt ca am mereu in cap faptul ca ideea postului nu este sa mananci la fel de mult si de bine ca atunci cand nu postesti, ci sa simti ca tii post. Cam dupa o saptamana ma obisnuiesc si nu-mi mai e chiar asa de foame. Apoi prin ultimele 10 zile asa ma apuca poftele, dar la alea chiar ca nu cedez, ca ma motivez cu faptul ca daca am tinut atata ar fi culmea sa cedez la sfarsit.
Plec intr-o delegatie. ne vedem luni.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Eu sunt ok cu moralul in continuare, insa m-am umplut de cosuri pe fata si pe gat, mai rau decat atunci cand vine ciclul. In schimb m-am ales cu niste
...
Zuzilici
ce cadou ... cred ca ti s-a rupt sufletul sa o vezi plangand asa ...
printesa mica!
Carmen cel mai important este bb acum si apoi slabitul ... daca te gandesti stai foarte bine la 72 kg, in conditiile in care abia ai nascut de 2 luni. Eu ajunsesem la 77 de kg, fara nici macar o sarcina la activ si tot am reusit sa dau 19 kg in 5 luni. Mai greu a fost cu mentinerea de dupa; daca nu as fi reinceput tratamentele hormonale poate ca m-as fi mentinut mai bine.
Am auzit ca berea stimuleaza lactatia, incearca una fara alcool. Ai grija de tine! 
Mia Ma gandesc la tine!
Doamne-ajuta sa ai putere sa depasesti ziua de azi! Eu cred ca nimic nu este intamplator in viata, poate ca a trebuit sa fie asa pentru ca iti va fi rezervat un viitor mai bun, langa cineva care te va merita cu adevarat! 
Tzuni Felicitari pentru lansare! 

Crystina Cum te mai descurci parcarile
? 
Mik ce mai fac 

? 
Sabina nepotica ta e ok? Dar Sofia? Succes cu expozitia si cu concertul! 

Delia cum se mai simte sotul tau, e ok? 
Diana, Carolina 

Sigrid mult succes cu noua dieta! 

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
oLo spune:
Carmen draga, da-mi voie sa te contrazic: nu regimul montignac te-a facut sa pierzi laptele. In acest regim, nu exista interdictzie la cantitate. Ci doar la calitate.