Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

beey duamnelor, hai gata cu smiorcaiala ca nu ne ajuta cu nimic. pai asa nu se poate, m-am uitat in urma si cand am vazt' ce-am scris imi venea sa-mi smulg penili.
gata, mobilizarea si la ciufulit barzoiul!

felicia, ai mare dreptate, da' uite ca uneori se intampla sa mai uiti...

irlandeza, BAFTAAAAA!!!!
roxali, nu ma las nici moarta!!!!si o tin pe langa mine si pe Avalon, ca mie singura nu-mi place. mergem dupa Meda sa-i facem capul mare, hi,hi hi.ce mi-ar place! si chiar daca mami si-a luat gandul, mai sper eu si pentru ea, ca pe mine mama m-a facut optimista pana in maduva oaselor;cre' ca d'aia ma mai dor uneori
Floricico i-ai facut pe aia knok out? vrei sa ti ajut? acus lansez bomba "anatomica"! trebuie doar sa spui din timp, ca sa pun fasolea la fiert, si pe urma le arat io lor

meey ,da' imi e un somn di mooor.hai ca ma duc la barzoiul meu, nu-l ciufulesc, ca-s abia in ziua 5, sau 6? am uitat!

va pupezez pi toati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata la toate fetele.
Azi Z12 si tb=36.6 .
De azi imi iau temp vaginal

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

hai, sa fie cu noroc ciufuleala barzoiului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkyly spune:

Salut! De fapt... Buna dimineata!
Ce mai faceti optimistelor?
Am si eu o intrebare " e posibil ca ciclul sa se regleze de la spalaturi cu ceai ginosept ?"

Mergi la inceput

pinkyly, orice e posibil
... iar regula este ca nu e nici o regula, daca ma-ntelegi

editez: mi-am adus aminte ca mi-e dor de postarile medei
poate se duce in we acasica cu 'puricelul ei saltaret' cu tot (termen insushit de la sotul lui andicu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkyly spune:

Eu incerc sa inteleg oarecum, insa cateodata e cam greu...
Ar fi bine sa fie asta motivul, caci nu am mai avut ciclul la 28 de zile "de multa vreme", poate e un semn bun, caci am avut o per in care nu-mi venea decat cu tratament( progesteron - injectabil sau duphaston), eram f debusolata si deprimata din ac motiv, asa ca poate un inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Felicia esti o dulce
Irlandezo poate s-a lipit si fara nicun tratament ptr
Noela asa imi placi...asa te-am cunoscut bataioasa
Eu Z5, dar ptr mine luna asa e moarta...a aparut cucoana candida si nea doctoru pa-i sigur e pe baza de stres...si ca sa nu fie chiar luna moarta imi mai trag un control ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nu stiu ce sa mai cred mai fetelor.
Aseara cat am fost la scoala sotul mi-a cumparat un test de sarcina First Response pe care l-am facut dimineata , la insistenta lui, si a fost negativ. Ciclu tot nu am , ma simt umflata si balonata, putin deranj la stomac ca am mancat ceapa, si eu de obicei ador ceapa si n-am probleme de la ea, am gafait putin cand am urcat scarile ( stau la 2),temp. a fost 36.9 oral si 37 vaginal.Dar in rest n-am alte simptome, nu sunt obosita(mai mult ca de obicei), sanii nu ma dor nu s-au umflat , poate sunt putin mai grei.
Acum mi-am luat un test Clear Blue, digital (22 euro, cel mai scump ca poate e mai bun,) si mai astept vreo2-3 zile, asta e bun ? Sau era mai bun cel normal.
Sau m-oi fi dereglat hormonal, ce naiba , ca eu am cicluri normale 27 zile, inainte de sarcina pierduta aveam 28 zile, si o singura data am avut 31 zile , in a doua luna dupa ce am pierdut sarcina.
A, si luna asta testul de ovulatie s-a pozitivat in Z 18, deci ar fi abia 11 zile DPO. Sa fie asta cauza ca testul e negativ? Ca dupa temperaturi nu prea ma pot lua , sunt asa aiurea , ca ma minunez de fiecare data cand ma uit la ele.
Azi as fi Z 29, 2 zile intarziere.
Luminati-ma care stiti.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Daca ar fi sa ne luam dupa temperatura ,ar indica sarcina...
Mai sigur ar fi o hcg,daca ai avea posibilitatea sa o faci...Daca nu,tot ai testul ...maine dimineata la treaba...
Eu iti tin pumnii oricum si incep cu galeria

Mergi la inceput

Irlandeza, mai asteapta 3 zile. N-ai ce face cu banii? Bafta.

Mergi la inceput