LCD vs. Plasma
In noianul asta de probleme de tot felul am si eu una existentiala,ca aia cu masina de spalat vase am rezolvato.Am un TV rear projection de 50 inch destul de vechi si m-am saturat de el asa ca vreau sa imi iau un wide screen dar nu stiu daca sa iau plasma sau LCD.Si vreau sa intreb,poate se pricepe cineva care sint mai bune,care au imaginea cea mai fidela cu realitatea samd.Astept sugestii!
Raspunsuri
codruta_grg spune:
Eu nu ma prea pricep, dar stiu ca plasma se ia pentru o incapere foarte mare.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
zio spune:
codruta diagonala nu are nici o legatura cu sistemul televizorului.Dar e foarte adevarat ca nu cred sa existe plasme mai mici de 42 inch-106 cm.In fine,in cazul meu nu e problema,ptr ca stau intr-o casa veche,si livingul are 42 m2.
Dante,pai speram sa imi dai si o motivatie.Am la birou o plasma pe perete si un monitor LCD la calculator.Odata am privit un meci de snooker concomitent si la lcd de exemplu bila maro se confunda cu cele rosii.E adevarat ca nu e un LCD de ultima generatie,gen HD ready,dar imaginea pe plasma mi s-a parut un pic mai calda,culorile nu erau asa aprinse.Dar repet,era un monitor LCD nu un TV LCD,si intrebarea mea este daca este mare diferenta
dante01 spune:
iti dau mai multe detalii dupa ce imi explici de ce te dai din insulele pestelui prajit cand de fapt scrii din arad...
???
ce, romania nu mai e la moda?
eu nu va inteleg pe astia de va dati miles away de parca ati avea de castigat nu stiu ce...
zio spune:
Bun,explica-mi acum.Nu conteaza locatia si nu e vb de vreun castig,de aia am puso in cinstea lui Solomon
zio spune:
quote:
Originally posted by dante01
kata in semnatura mea...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72003" target="_blank">INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
Mda,in semnatura ta nu am gasit nimic despre asta,da poate esti tu dragut sa imi arati unde trebuia sa caut.Exista o singura discutie despre televizoare,si un link catre softpedia unde se discuta orice alceva decit ma intereseaza pe mine.
dante01 spune:
si tu esti si pretentios acum...
vrei fix mura in gura, nu?...
ia fa un seach pe forumul ala...
dante01 spune:
@zio
imi cer scuze pentru atitudinea, nedemna de un moderator, pe care am avut-o fata de tine
Dan Tanase
Anuska spune:
Pun si eu o intrebare: am auzit ca tv cu plasma daca il culci poti sa-ti iei adio de la el. E adevarat?
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)