eu cunosc pe cineva care a tinut o dieta data de nutritionist chiar daca alapta, adica o dieta sanataosa care sa tina cont si de faptul ca alaptezi...
eu am slabit 20de kg de cand am nascut.am pus 13kg
,dar mai aveam destul inainte.fata inca mai suge si are la 17luni,aproape 11kg.
nu tine cure pompieristice de 2 sapt.nu ai voie sa te infometezi fie ca alaptezi sau nu. mananca sanatos, slab in grasimi,tot in varianta light.eu am mancat si dulce din cand in cand,nu m-am infometat.am mancat des, legume cat mai multe crude sau fierte.
nu e recomandat totusi sa faci electrostimulare,masaj sau exercitii fizice intense. pt ca elimini multe toxine si se pot duce si in lapte.
s-a facut un experiment cu 2 grupuri de mame care alaptau.grup 1 nu a facut sport si nici nu era la dieta, g2 exercitii fizice intense&dieta.bebelusii din ambele grupuri au luat la fel in greutate.insa nu am gasit studii medicale care sa ateste ca e absolut ok sa tii o dieta+ exercitii fizice intense pe ccc perioada alaptarii.am facut un rezumat al unui art de pe breastfeeding.com pe care l-am citit mai de mult.scuze daca nu e 100%accurate.
e ok sigur sa faci exercitii fizice usoare,mers,etc si sa ai o dieta echilibrata.beneficiaza chiar bb daca tu consumi multe alimente sanatoase+ vitamine din legume,fructe.
succes la slabit si un bb voinic
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII