Slabit in perioada alaptarii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_adi spune:

eu cunosc pe cineva care a tinut o dieta data de nutritionist chiar daca alapta, adica o dieta sanataosa care sa tina cont si de faptul ca alaptezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

eu am slabit 20de kg de cand am nascut.am pus 13kg,dar mai aveam destul inainte.fata inca mai suge si are la 17luni,aproape 11kg.
nu tine cure pompieristice de 2 sapt.nu ai voie sa te infometezi fie ca alaptezi sau nu. mananca sanatos, slab in grasimi,tot in varianta light.eu am mancat si dulce din cand in cand,nu m-am infometat.am mancat des, legume cat mai multe crude sau fierte.
nu e recomandat totusi sa faci electrostimulare,masaj sau exercitii fizice intense. pt ca elimini multe toxine si se pot duce si in lapte.
s-a facut un experiment cu 2 grupuri de mame care alaptau.grup 1 nu a facut sport si nici nu era la dieta, g2 exercitii fizice intense&dieta.bebelusii din ambele grupuri au luat la fel in greutate.insa nu am gasit studii medicale care sa ateste ca e absolut ok sa tii o dieta+ exercitii fizice intense pe ccc perioada alaptarii.am facut un rezumat al unui art de pe breastfeeding.com pe care l-am citit mai de mult.scuze daca nu e 100%accurate.
e ok sigur sa faci exercitii fizice usoare,mers,etc si sa ai o dieta echilibrata.beneficiaza chiar bb daca tu consumi multe alimente sanatoase+ vitamine din legume,fructe.
succes la slabit si un bb voinic

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput