Doctor nesimitit

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cel putin doctorul tau avea manusi, nu ca al meu, si s-a mai si spalat pe maini

Carla, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

quote:
Originally posted by Ficusia

Tocmai am vazut un reportaj la TV, unde pacienta la ginecolog, intii intra in cabinet si inainte de a fi consulata i se explica in ce consta consultatia si i se arata anatomia.
Apoi incepe consultatia si doctorul ii explica pas cu pas ce face, din ceea ce ii explicase mai inainte.
Si o intreba destul de des daca se simte bine, daca o doare etc....

Exact asa ar trebui sa decurga lucrurile! Asa e civilizat!!

mi se pare si mie civilizat, dar daca ma gandesc ca in sarcina mergeam la controale si stateam minimum o ora la usa doctorului, dupa ora programata, ma intreb cat as fi asteptat daca el le mai explica si anatomie pacientelor.
eu zic ca nu e posibil asa ceva cand medicul are o mare afluenta de pacienti, desigur ca fiecaruia trebuie sa-i spuna ce ii face, sa il intrebe daca il doare etc, dar cine nu isi cunoaste anatomia si e interesat o gaseste inclusiv pe net.
probabil ca "afara", unde o consultatie la medic costa usturator de mult, intra in pret si predarea notiunilor anatomice.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

quote:
Originally posted by Cristina_C

quote:
Originally posted by Ficusia

Tocmai am vazut un reportaj la TV, unde pacienta la ginecolog, intii intra in cabinet si inainte de a fi consulata i se explica in ce consta consultatia si i se arata anatomia.
Apoi incepe consultatia si doctorul ii explica pas cu pas ce face, din ceea ce ii explicase mai inainte.
Si o intreba destul de des daca se simte bine, daca o doare etc....

Exact asa ar trebui sa decurga lucrurile! Asa e civilizat!!

mi se pare si mie civilizat, dar daca ma gandesc ca in sarcina mergeam la controale si stateam minimum o ora la usa doctorului, dupa ora programata, ma intreb cat as fi asteptat daca el le mai explica si anatomie pacientelor.
eu zic ca nu e posibil asa ceva cand medicul are o mare afluenta de pacienti, desigur ca fiecaruia trebuie sa-i spuna ce ii face, sa il intrebe daca il doare etc, dar cine nu isi cunoaste anatomia si e interesat o gaseste inclusiv pe net.
probabil ca "afara", unde o consultatie la medic costa usturator de mult, intra in pret si predarea notiunilor anatomice.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Nu intra nimic in pret. Si asigurarile platesc de se rup. Totul depinde numai si numai de medic. In rest, aici ti se spun si mai putine decit ti se spun in Ro. Si daca intrebi cica e bine, ce sa-ti mai spuna altceva? Numai ca eu nu m-am lasat si mi-am scos dosarul medical din spital.

Mergi la inceput