Doctor nesimitit
Raspunsuri - Pagina 3
Donia spune:
cipcipcip, de ce sa ai tu scrupule daca el nu are?
Esti indreptatita sa reclami daca ai senzatia ca a depasit limitele profesionalismului. E treaba lui ce se intampla mai departe. Licenta nu si-o pierde cu una, cu doua, va trebui sa dea explicatii, are dreptul sa se apere. Dar poate pe viitor va fi mai preavazator si va da explicatii atunci cand isi va baga mana in pantalonii pacientelor. Sau poate va renunta la asta, e un fel de consult pe care nu il inteleg si pe care nu l-am mai intalnit.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Ramona J spune:
El se poate scuza oricind ca ti-a facut un control. Dar nu mai merge la el, crezi in instinctul tau.
Eu cind mi-am cautat medic la prima sarcina am dat tot peste unul cu comportament ciudat. Desi ajunsesem la clinica aia cu mari recomandari si s-a suparat sotul ca el vorbise, am refuzat categoric sa mai merg acolo. Dupa ce ca asteptasem nu stiu cit timp pentru programare... (gravida fiind!) Am intrat intr-un cabinet, primul care mi-a iesit in cale dupa ce am plecat de la el. A fost foarte bine in final, am fost multumita de dr.
Povestea nu se incheie aici. La aproape un an dupa povestea asta, aud la stiri ca dr. cum l-o fi chemat (ca intre timp am uitat) si-a crestat initialele cu bisturiul pe stomacul unei femei care a nascut cu cezariana. A dat si data, era la diferenta mica de cind nascusem eu.
Deci data viitore mai bine mergi in alta parte.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Clover spune:
Avand in vedere ca nu am fost acolo sa ii vad privirea libidinoasa sau nu, cred ca exagerezi. Sunt ultima persoana sa ma omor dupa consulturi medicale, dar daca te simti aiurea poti spune "nu" si "de ce?" si te poti duce la un doctor femeie. De cate ori s-a fatait cu stetoscopul pe langa sanii tai? Eu ultima data parca am inspirat/expirat de vreo 6 ori.
Du-te la alt doctor alta data si stabileste limitele in timpul consultului.
Keep the promises you make to yourself.
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by Clover
Avand in vedere ca nu am fost acolo sa ii vad privirea libidinoasa sau nu, cred ca exagerezi. Sunt ultima persoana sa ma omor dupa consulturi medicale, dar daca te simti aiurea poti spune "nu" si "de ce?" si te poti duce la un doctor femeie. De cate ori s-a fatait cu stetoscopul pe langa sanii tai? Eu ultima data parca am inspirat/expirat de vreo 6 ori.
Du-te la alt doctor alta data si stabileste limitele in timpul consultului.
Keep the promises you make to yourself.
Pai nu e chiar asa usor sa stabilesti limitele in timpul consultului, cind nu te simti bine si cind nici nu esti sigur daca procedeaza corect sau nu.
Si nici nu pot acuma sa ma apuc sa ma duc numai la doctori femei, ce e asta, daca exista doctori libidinosi trebuie reclamati ca sa se lase de prostii, nu o sa ma apuc acuma sa fug de toti doctorii de sex masculin, ar fi culmea.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
diana2004 spune:
Eu nu cred ca a exagerat .Chiar daca tu te-ai dus pt o sinuzita ,el e cel care pune diagnosticul si trebuie sa se convinga de faptul ca nu trece pe linga un alt diagnostic .Iar faptul ca era bine imbracat inseamna ca isi respecta pacientii si are grija de tinuta lui .
cristina26 spune:
Clover citind mesajul tau mi-am amintit un articol pe care l-am citit in ziar.
In Pachistan daca nu te acoperi pe cap sau faci ceva rau in casnicie (nu mai imi amintesc exact care din astea doua este), ca pedeapsa legala femeia respectiva era violata de mai multi barbati. Din punctul oamnenilor de acolo legea era dreapta, daca femeia/fata greseste isi merita pedeapsa...
Cipcipcip si ce tratament ti-a dat pentru sinuzita (unul la fel de ciudat ca si examinarea)?
La noi in oras a fost un ER doctor (doctor la urgenta) care isi suna pacientele nopate si le intreba daca vor ca el sa sa inchirieze o camera la hotel sa mearga impreuna si explica cu amanunte ce vrea el sa ii faca daca merg la hotel .... A sunt la multe femei pana a fost prins, dar a fost prins pana la urma.
Bineinteles ca a fost bagat in puscarie pentru 5 ani pentru hartuire sexuala si i s-a luat licenta.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
http://paul-aaron-domme.memory-of.com/
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
jojo spune:
Pai la asta mam referit si eu doctor ginecolog care,imi tot zicea de genul sa ne intilnim dupa controlul medical,si sa verificam problema in mod separat,si mai intim...
Adica chiar in timpul consultatiei?Hai ca astai culmea,nu??
AngeliquedeS spune:
Fetelor, cu ocazia asta mi-am amintit si eu ce am patit acum 4 ani. Ceva asemanator cu ce a patit mama_lui_alex. M-am dus la un control de plamini la seful clinicii de pneumoftiziologie de la noi din judet, profesor doctor la facultatea de medicina undeva la 60 de ani batuti pe muchie. Inainte sa ma duc la el, mersesem la mai multi medici de boli respiratorii si nimeni nu isi dadea seama ce am, in final ma indopau toti cu antibiotice. Or, doctorul respectiv, considerat mare somitate, m-am dus la el cu toata increderea, cu atat mai mult cu cat avea o varsta venerabila. Am ajuns in cabinet si mi-a spus sa ma consulte. Nu avea rost sa fac fitze, v-am spus, ma saturasem pe la cati medici fusesem asa ca nu am asteptat sa imi mai puna sa imi dau si sutienul jos, la ce aveam eu nu mergea prin sutien
. Asa ca mi-am dat jos bluza dupa care sutienul. El s-a oprit in fata mea, m-a masurat bine si pe urma a comentat: "Superb, imi place ca stii sa te dezbraci... in fata medicului" Si pe urma m-a consultat... cam cum povestea cipcipcip. Doar ca la mine nu a ajuns si in chilotzi...
Ma gandeam, doamne, sunt eu paranoica sau acum mi se pare ca sunt atat de bunaciune ca toti barbatii, de la cel cu tzatza-n gura pan' la cel cu barba sura se dau la mine... Am concluzionat ca sunt nebuna, ca e totul in mintea mea si ca omul nu isi face decat datoria. M-a chemat la un alt control... si tunci a trecut la artileria grea, adik a inceput sa imi spuna ca ochii mei cei verzi precum smaraldele l-au dat pe spate si ca daca nu ii raspund la sentimente o sa moara. Nenorocitul naibii, in conditiile in care la usa cabinetului ma astepta logodnicul meu. Nici nu i-am spus lui, am evitat o crima in acest mod... Pe urma am aflat ca vai de studentele de la el de la cursuri. Bineinteles ca nu i-am mai calcat pragul... Si nici nu isi daduse seama ce am cu adevarat...
Problema este ca in situatii din astea tot noua nu ne vine sa credem si avem impresia ca suntem nebune sau ca exageram...
Pupici,
Angelique 
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
giul spune:
Fetelor,daca acceptati un sfat pentru sinuzita,este testat de mine:se unge cu crema de fata sau nivea fruntea si spre nas,va trebuie bitter suedez,puneti o compresa udata bine cu acesta,acoperiti cu o bucatica de plastic compresa si apoi trageti o caciula calduroasa pana peste ochi.Veti ramane uimite cat de bine se rezolva .Biterr-ul asta se cumpara de la plafar,farmacie,dar se gaseste si sub forma de pachet -cuprinde toate plantele ,care pachet il lasati cu 3 l de tuica curata in borcan de sticla cam 2 saptamani la macerat ,la caldura,scrie pe prospect..e foarte folositor.