Doctor nesimitit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu e chiar exagerat sa-ti faca un consult general. Nici chiar cu palparea abdomenului inferior, caz in care ar fi trebuit sa-ti ceara sa dai pantalonii mai jos, ca palparea asa, cu mina pe sub pantaloni, nu e corecta. La un examen practic ar fi picat cu brio daca ar fi consultat asa. Desigur ca se putea rezuma la aparatul respirator. Dar daca tot ai venit la genera;ist, ti-a facut omu' un consult complet.

Acum depinde de tine cum ti s-a parut tie, exagerat sau nu. Poate si ceva priviri, respiratii, etc..... Noi nu am fost acolo, deci nu putem decit face supozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Super...

Cipcip am ras de am lesinat..stiu ca nu era cazul, iarta-ma...dar a fost dementzial..sotul meu care era pe langa mine si m-a auzit razand ca apucata mi-a cerut sa-i spun si lui...cand am ajuns la "sinuzita"..a ramas perplex...

Sa stii ca si eu am trecut prin asta cand eram mai "tanara"...acum vreo 5-6 ani si am mers pt. probleme aparent pulmonare, la un mare profesor-doctor...bla-bla..stiti voi genul acela de "mare doctor pensionar"...M-a pipait pe toata partile...fara sutien..:))

Cred ca eram eu mai mica si mai naiva..caci la momentul ala nu mi s-a parut deplasat....Acum, i-as spune instantaneu cate ceva de "dulce"..de nu i-ar mai trebui vreodata...

Pupici mici,
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Ah..scuze am uitat sa va spun si "concluziile" marelui profesor-doctor: cum ca as avea reumatism (desi eu ma dusesem pt. ca tuseam de cateva saptamani...)Si...in plus...am reumatism pentru ca:

1. Ori o trag la masea (??!!)
2. Ori am viermi ceva - sa-mi fac un copro.
3. Am avut vreo boala venerica..??!!

Si mi-a recomandat analize aprofundate...De atunci cred ca m-am lecuit definitiv de absolut orice...:))

Pupici mici
si numai de bine
Mamalui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Mama lui Alex la vreun prieten de al lui?! Da' tu n ai fost norocoasa de unul tinerel ca si Cip al tau era mai batraior!

Si eu am ras de una singura aici!!!

Nu te supara pe noi Cip!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Cipcip...sunt convinsa ca arati bine ca altfel nici nu iti ridica bluza sau ...cobora chilotii...
Nu te supara pe mine stiu ca te simti oripilata si "violata" in intimitate, dar nu stiu ce sa zic decat ca, poate daca ii faci plangere,nu stiu exact cine te ia in considerare (mai ales ca era o clinica de fitze)...
Pupici si ...mai bine uita faza (mai ales ca poate celelate paciente carora li s-a aplicat "tratamentul" vor sa mai mearga pe la el )!

Maria

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Hai ca m-ati facut sa rid si pe mine
Daca-l reclam bineinteles ca e nasol, una la mana reputatia lui, a doua reclamatiile sint inregistrate si daca se aduna multe isi poate pierde licenta. Asa ca daca tot nu sint sigura mai bine stau in banca mea sa nu fac rau omului degeaba. Eu chiar ma mir de indrazneala lui.

Dar la el nici ca ma mai duc Poate ar trebui s-o iau ca pe ceva flatant, dar mie mi se pare scirbos. Ceva dubios a fost in mod sigur, nu cred ca ma inseala intuitia. S-a dus mult prea jos cu mana sub pantaloni. Ca pervers tre sa fie in mod sigur, ca la halul in care aratam (mi-era rau si plecasem si de-acasa imbracata in tot halul, io voiam sa-mi dea cineva antibiotice, urgent)si nici vreo fita tanara nu mai sint, daca pe mine m-a pipait atita, la una tinara si aratoasa ce-i face oare?

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, fetelor, lamuriti-ma si pe mine! Si pana la urma, v-a controlat careva la cap pentru sinuzita aia?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

eu cred ca este nesimntit
si el profita de chestia asta pozand in medic
mi-e scarba de astfel de medicii

si eu ma patit cu un astfel de medic in Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Am patito si eu nu o data,si chiar la un medic ginekolog,deci va dati seama in ce shok,ma adus tipu,da,intradevar sint unii NESIMTITI de tot,eu fac skandal pe loc,ca imi dau seama cu reclamatii mare lucru nu obtin,sper sa nu mai ai parte de asa surprize,este foarte dezgusdtator,pe zii in fata,sa vezi cum iti trece si boala si totdecit sa te simti atit de prost moral dupa aceeaBafta si mai multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Jojo nu inteleg, la ginecolog e normal sa te dezbrace de chiloti si chiar mai mult, iar controlul sanilor e la fel de firesc in ginecologie. Tie ce ti s-a parut deplasat?

Mergi la inceput