Clubul moldovencelor de peste Prut (36)
Raspunsuri - Pagina 7

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Violetik
Am uitat sa va spun: sotul m-a intilnit cu un buchet de crini ( preferatii mei), asta luni noaptea si cu un nou tel mobil Samsung E 900, mi-a facut o super surpriza, nici nu am discutat despre asta. A 2-a zi parintii mei au venit la mine cu un buchet de flori si ei, saptamina trecuta a fost si frate-meu in MD, aporpos l-au observat la antrenamentele de fotbal ca joaca super bine si l-au inclus in echipa de baza, i-au dat num. 10 si participa la campionatul Frantei!
Iar acum la fiecare joc tot baga cite un gol cel putin
Eu cum am venit am dat actele la doc, sotul deja face docul, pe saptamina viitoare aflu care e situatia cu locurile ca nu prea sint...insa sper f mult sa intru...tine-ti-mi pumnii!
Ce frumos din partea lor si a sotului!!
Da tie succese mari!
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Amelia este racita. Curge nasul, tuseste si are un pic de febra. Nu vrea sa doarma ca se trezeste de la tusit. Maraie pe-aici de ma capiaza. Mai rau ca i s-a pus pata si nu accepta nici un remediu. Mi le scuipa pe toate si eu ma enervez.
Ca sa fie we asta si mai "frumos", asta noapte ni s-a spart o teava din bucatarie si ne-a trezit vecina ca ii curge apa in cap( ca noi nici nu auzeam).
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Amelus, scumpete ia pune mina si asculta de mami, ca sa te faci bine.

Mai Lili, cica o suparare nu vine niciodata singura.Bine ca nu o ajuns apa pina la pat, da patu trebuie schimbat, eu urasc animalutele astea care sunt neinvitate in casa.
doroti_5

BOTEZ
Asa de mari suntem

doroti_5 spune:
In primul rind nu stiu de unde ai luat tu ca eu mam suparat?Eu cind ma supar ori zic, ori nu apar pe aici(asa cum am facut data trecuta si mii rusine, da daca sar mai intimpla tot asa as face ca sunt incurabila).Deci cind o sa ma supar o sati zic.Sapoi cum ma pot eu pune rau cu cuscra?
Amu sati zic cum o fost la mine in sarcina:
Probabil vei avea o fetita daca…(adica eu am o fetita)
• ai greturi matinale in primele 12 saptamani de sarcina
Am avut greturi doar o saptamina.
• ai burta rotunda
Da a fost rotunda
• nu ai dunga verticala, inchisa la culoare pe burta
Era o dunga mai inchisa asa pe mijloc, dar cine stie, poate la cele cu baieti e mai inchisa.
• ai ratat perioada “infloritoare” din timpul sarcinii
Nu stiu ce inseamna asta, da eu am aratat foarte bine in sarcina, si mam facut chiar mai frumoasa, si acum tot asa am ramas, ca ma dau cu agheazma cit de des is diocheata.
• sanul tau stang este mai mare dacat dreptul
Era unu mai mare, si mi se pare intradevar ca era stingu
• te privesti in oglinda cel putin 5 minute si pupilele nu ti se dilata
Nu stiu, nu am incercat sa vad
• poftesti dupa dulciuri, sucuri sau fructe
Pofteam la tot ce vedeam(asa sunt eu din nascare), pofte nevazute nu am avut decit o data bere si o data cola lits la cutie.Da intre dulciuri si muraturi nu pot alege ca mie imi plac dintotdeauna si atunci tot miau placut.Fapt ca eu adoram zefir in ciocolata si in sarcina nu il puteam vedea, da usturoiu nici sa numi miroare, era unicul aliment care imi facea greata.
• pielea este catifelata in timpul sarcinii
Da pielea era mai catifelata, ii placea si sotului, de fapt el si a observat ca e mai nu stiu cum...
• esti mai irascibila decat de obicei si ai toane
Iaca toane eu am de cind ma tin minte, poate cind oi fi insarcinata cu baiat noi avea.
• combini varsta ta in momentul conceptiei cu numarul lunii in care a avut loc conceptia, vei obtine un numar impar
Aveam 22ani si era luna a 8-a, daca le aduni fac 30, ceea ce e numar par.Si mamica mea cind o ramas cu sora insarcinata avea 19ani si era luna 11, iarasi par, da cu fratemiu avea 29 si era luna a 9 si iarasi par.Deci cred ca nu merge la fiecare.
• parul tau devine mai subtire si tern
Mai subtire nu, dar cadea si cade tare
• ti se cere sa arati mainile si le intinzi cu palmele in jos
Nu am observat
• te intinzi pe partea dreapta cand dormi
Dormeam numai pe parte dreapta.
• primul cuvant al copilului anterior a fost “mama”
Eram la primul bb .
Da acum fata a zis mama prima, credeti ca va fi fata a doua, ca eu vreau un baiat sa am si eu copil ca acum are numai tatsu.
Nici nus ce sa zic daca sa cred sau e coincidenta.De ex soramea o avut greata toata perioada sarcinii, saraca ca deamu nu mai vroia nimic, si avea pofte de fructe ca lo sculat la miezul noptii pe sot si lo trimis dupa mere, si a ramas insarcinata la 20ani luna 1 si ese impar, si o avut fata.Deci poate sa fie coincidenta, da mai stii..
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Nastea23
Natalia, sigur e folclor, dar citeodata avem nevoie si de asa ceva.
Plus la toate stie cineva chestia aia cu acul si ata? O prietena facea si ii esea fetita, dar la eco baietel, si credeti ca pina la urma a fost? FETITA.
Ce face Vladut? Ti-a permis sa stai mai mult in pat?
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Cu acu si mie mio esit fata prima si baiat al doilea, da daca o zis fata mama prima, care so cred?
doroti_5

BOTEZ
Asa de mari suntem

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Lucia_B
Buna fetelor
In primul rind felicitari pentru Cornelia si familia sa. Sa fiti sanatosi si sa aveti umai bucurii de la ingerasul vostru.
La noi totul e ok, incercam sa ne dam cu lumea moldoveneasca, ca s-a schimbat mult si nu spre bine.
Acum suntem in cautare de gazda, cum ne stabilim cu traiul o sa ma stradui sa fiu in pas cu voi si sa fiu la apel mai des. Pina atunci - sanatate si numai bine.
Pupici
-------------------------------
BucateLucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Bine ai revenit, si sa va gasiti gazda cit mai repede!!

doroti_5

BOTEZ
Asa de mari suntem

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by mamanati
buna la fete,
hop si eu pe aici, pana sta fata mea in balansoar si ma cearta ca nu sunt langa ea.
Mai nou: radem cu gurita pana la urechi! Ne apucam de body sau bluza si si ridicam capul, avem o dorinta inflacarata sa ne ridicam in fundulet. Cind ma cearta spune: ba, ba sau bu, bu(asa ca acum!)uneori si "bey". Incepem (inca nesigur) sa intindem manuta la tot ce ne place.
Papam exclusiv la tzitzi, ne place baita dar greu adormim intre 12 si 2 noaptea.
Am vorbit azi cu Cornelia, ele sunt bine vor cat mai repede acasa.
Merg ca ma cheama cu disperare......
Nati si lumina mea Camelia-Nicole
Bine ai revenit pe la noi.
Ce mai sunteti fete mari, vreti in fundulet!
Bravo ca papati numai titi, sa inteleg ca ia bine in greutate.

doroti_5

BOTEZ
Asa de mari suntem

Nastea23 spune:
Buna,
mai intii de toate o zi buna si o saptamina usoara.
Mamanati, bine ai revenit. Felicitari pentru Camelia-Nicole .
Alinkav, succese lui Alex.
La noi la jocul euromilioane o fata din Moldova a cistigat 9milioane euro. Si deja nu mai e la munca azi.
Pa, fug caci am multa treaba.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

mushulica_p spune:
Salutare fetelor!
Sa va zic mai intii pe scurt de noi. Am luat aragaz si cuptor, a fost designerul sa ne picteze bucataria, si zilele urmatoare dam comanda.
Azi incepe scosul usilor vechi, saracu sot ... eu o sa merg sa vad deja cind o sa fie puse alea noi Avem putin pareri diferite in privinta tapetelor, gresiei, samd ... eu am tendinta - cit mai intr-o culoare si deschis, sotul - combinatii un pic de culori si mai diferite. Mai facem ambii compromisuri, inca nu ne-am certat
A fost aseara cumatra la noi, si ne-a adus lucrusoare de la copilul ei, pled, camasuici, caciulite ... si m-am speriat oleaca .. asa mici is...
Veronica, eu stiam ca apar semne din nastre daca mama insarcinata a furat ceva si a ascuns. In locul unde a ascuns (mina la spate, in buzunar, sub pestelca samd) ramine o pata ce seamana cu obiectul furat. Dar nu stiu daca e adevarat. Si daca furi de la sot bani(sa zicem ca tot lui vreai sa-i faci o surpriza, si nu poti cere) si-i pui la piept in portmoneu? o sa fie cu o bancnota pe sin?
Violeta, bine ai revenit! Ce rapid ai fost fortata sa reiai grijile de aici... cu un program asa dur. Urit din partea colegilor pentru ca au cam lucrat pe la spate Fii tare, succese la sustinere! Norok de sotiorul tau, ce surprize frumoase! Ai avut idei pentru toti ce cadouri sa le iai?
Lilia, ce necaz cu tevile astea , si cu gazdele. Ce bine ca iti reuseste sa vezi inca si partile bune la ceea ce s-a intimplat. Vecina de jos ce a spus? nu e suparata? avea reparatie buna in apart? macar ea sa inteleaga.
Cum se simte Amelia? I-a mai trecut tusea? si eu ma alatur sfatului Nastei, cu sirop dulce poate sa o convingi?
Sanatate si sa treceti cit mai repede de acest necaz!
Alinka, tocmai imi ghioraie matele de foame si citesc de saramlutele tale, ce dur si nedrept fata de stomacelul meu
Nati, ce frumos ne-ai prezentat-o pe Camelia-Nicole! Ador fetitele!!! Pune niste pozici cu printesa ta!
Fetelor mi se face rau de foame, sincer, merg urgent "sa ma alimentez"
Revin mai tirziu! Va pup!
Ludmila 27 +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Balbina spune:
Salutare..
Tocmai am venit de la dentist mi-am scos 2 masele, asa ca sint varza
ma retrag tiris sa-mi revin nitel..
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

mushulica_p spune:
Natalia, e vorba de cele din minte? nu prea stiu cum sunt pb cu dintii/maselele (ptptpt) ... sper ca nu o sa te mai supere
Ludmila 27 +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos