Clubul moldovencelor de peste Prut (36)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica
Nu ca pina acuma intrat tare des in ultima vreme pe forum, dar macar stiam ca ai net si ca oricind puteai lasa un mesaj cit de mic. Dar acum....
O sa astept cu nerabdare sa se regleze lucrurile la voi si sa va stabiliti odata undeva, asa cum va doriti. Pupici Paulei!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Rodica merci si tie de vorbe bune M-o apukat un dor de mama ca nici nu mai pot lucra deam Diseara o sun sa-i dau comanda de un kil de bomboane din Moldova ca sa ma consolez un pic
Pacat ca pleci... Cu toate ca poate e mai bine pentru voi... Succese in toate si sa ne dai de shtire cind iesi la net!

Diana am recitit mesajele tale si mi-am mai adus aminte de ceva... Apropo tot vorbe de-a mamei... Tu nici nu-ti inchipui ce simtitori sunt copiii si ce receptivi sunt la emotiile parintilor, mai ales a mamei. Faptul ca nu dormi si esti cu nervii la pamint se rasfringe asupra ei la modul cel mai direct. Mai ales ca o hranesti cu laptic... de la piept. Daca vrei Natalitza sa se linisteasca si sa-i treaca toate nevoile astea trebe neaparat sa te linistesti si tu. In primul rind, sa nu te gindesti la rau. Pe urma, sa fii linistita, nu doar pe dinafara, dar si in suflet - sa-ti insufli, nu stiu cum, dar incearca, sa crezi in aceea ca totul o sa fie BINE!!! Tu acuma te gindesti invers - la tot ce poate sa fie mai rau, dar asta e o greseala! Incearca sa te gindesti ca o sa treaca totul si fara betze sau nu mai stiu ce. Tu deam esti mare si stii ca toate bolile is de la nervi, si daca Doamne Fereshte o sa te imbolnavesti tu apai copilashului tau precis ca n-o sa-i fie mai ushor... Sper sa te fii convins Incearca sa-ti faci citeva ore de somn atunci cind doarme bebica. Stii ce bine dorm copiii "acompaniati" de cineva?

Mergi la inceput

Diana referitor la Kinder Biovital - nu stiu pe cit ajunge, poate mai bine pe mamica o intrebi. Eu aici am un cunoscut bun care aproape in fiecare w/e pleace acasa. Prin el as putea sa-ti trimit sapt. viitoare. Daca nu pleaca el - poate mamica vine la mine in ospetie, ca oricum planuia. In orice caz hotarim noi ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Tania21
Diana am recitit mesajele tale si mi-am mai adus aminte de ceva... Apropo tot vorbe de-a mamei... Tu nici nu-ti inchipui ce simtitori sunt copiii si ce receptivi sunt la emotiile parintilor, mai ales a mamei. Faptul ca nu dormi si esti cu nervii la pamint se rasfringe asupra ei la modul cel mai direct. Mai ales ca o hranesti cu laptic... de la piept. Daca vrei Natalitza sa se linisteasca si sa-i treaca toate nevoile astea trebe neaparat sa te linistesti si tu. In primul rind, sa nu te gindesti la rau. Pe urma, sa fii linistita, nu doar pe dinafara, dar si in suflet - sa-ti insufli, nu stiu cum, dar incearca, sa crezi in aceea ca totul o sa fie BINE!!! Tu acuma te gindesti invers - la tot ce poate sa fie mai rau, dar asta e o greseala! Incearca sa te gindesti ca o sa treaca totul si fara betze sau nu mai stiu ce. Tu deam esti mare si stii ca toate bolile is de la nervi, si daca Doamne Fereshte o sa te imbolnavesti tu apai copilashului tau precis ca n-o sa-i fie mai ushor... Sper sa te fii convins Incearca sa-ti faci citeva ore de somn atunci cind doarme bebica. Stii ce bine dorm copiii "acompaniati" de cineva?

Sa stii ca ai dreptate, si tu si Natali, si Veronica...
Chiar am observat ca ea simte ceva si seara cind o pun la somn(intii la noi in pat), ea adoarme, dar pina adoarme bine se trezeste si ma cauta, eram intro seara cu spatele la ea, pe piept la Silviu si mo catat si nu mo gasit, o inceput a plinge si cind mam intors, o pus mina pe mine si so linistit.La inceput credeam ca aiuresc eu, ca am pitic, dar aseara ma convins.Ea a adormit si eu eram la calculator, sa trezit si ma cauta, tatsu incearca sa o adoarma da ea nimic, si imi zice "vina si dai tita ca daca se scoala de tot nu mai adoarme", ma duc, scot tita, da ea nici nu se uita la dinsa, se uita la mine, zimbeste, ma mingie(miau dat lacrimile si acum cind scriu), pune mina pe tita mamei(acolo e locul preferat) si incet adoarme.Eu am ramas portret si nu intelegea barbatumiu de ce pling.
Asa o iubesc!!!
Hai ca iar am scris, am impresia ca numai eu is pe aici.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Diana, si eu m-am emotionat citind mesajul tau.
Multa sanatate si nu faceti griji inutile, Natalita are nevoie de parinti optimisti si plini de viata.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doroti_5

quote:
Originally posted by Tania21

Sa stii ca ai dreptate, si tu si Natali, si Veronica...
Chiar am observat ca ea simte ceva si seara cind o pun la somn(intii la noi in pat), ea adoarme, dar pina adoarme bine se trezeste si ma cauta, eram intro seara cu spatele la ea, pe piept la Silviu si mo catat si nu mo gasit, o inceput a plinge si cind mam intors, o pus mina pe mine si so linistit.La inceput credeam ca aiuresc eu, ca am pitic, dar aseara ma convins.Ea a adormit si eu eram la calculator, sa trezit si ma cauta, tatsu incearca sa o adoarma da ea nimic, si imi zice "vina si dai tita ca daca se scoala de tot nu mai adoarme", ma duc, scot tita, da ea nici nu se uita la dinsa, se uita la mine, zimbeste, ma mingie(miau dat lacrimile si acum cind scriu), pune mina pe tita mamei(acolo e locul preferat) si incet adoarme.Eu am ramas portret si nu intelegea barbatumiu de ce pling.
Asa o iubesc!!!
Hai ca iar am scris, am impresia ca numai eu is pe aici.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Cum fata hai numai tu scrii pe-aicea?! Eu de ieri incerc sa te linistesc da tu...

Nu Diana, nu aiuresti, copiii intr-adevar inteleg mult mai multe decit credem noi! Eu macar ca nu-s mama nepotului meu, da cind era el mititel si il mai lasa sor-mea cu mine la amiaza, il adormeam, si apoi ma culcam si eu linga el. Si cum numai dadeam sa ma intorc - ma apuca de mina si ma tinea strins. Daca dadeam sa scot mina incepea sa scinceasca. Asa ca nici nu te gindi ca ei nu inteleg. Ei simt si inteleg TOTUL!

Mergi la inceput

Poftiti la Capitolul 37!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

Fetelor la noi in livada avem o mamica insarcinata cu bb2 dupa cireasa!!

BOTEZ
Asa de mari suntem

Si eu am ramas insarcinata dupa 6 luni de la Melissa si stiu ca nu e chiar usor. Dar mai interesant e ca noi avem o mamica de bebe2 de la piersicute!!!

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput