Clubul moldovencelor de peste Prut (36)
Raspunsuri - Pagina 26

mushulica_p spune:
Lilia, am primit mesajele tale pe ICQ, ti-am raspuns, dar cred ca e problema veche...
Ludmila 29
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Balbina spune:
Ludmila, merci de complimente la adresa lui Vlad, nu pot sa nu recunosc ca mor de placere. Da, ochii se pare ca i-a mostenit de la mine, cel putin marimea
si culoarea lor.
Tortul Bambi e facut la cofetarie, pe comanda. Sarbatoritei ii place mult acest personaj, de aceea parintii au optat pentru ornamentul respectiv.
Nu stiu cit e de costisitor varuitul fata de tapet, eu m-am uitat la aspectul practic, o pata se acopera mult mai usor cu var, decit se sterge de pe tapet, parerea mea. Ai dreptate, peretii trebuie nivelati destul de bine, dar am avut norocul de niste mesteri (ma refer anume la cei care ne-au facut peretii si tavanele) extraordinari. Erau niste femei care lucrau pe santier, iar in timpul lor liber mai lucrau si in particular. Au facut niste pereti gigea, arata super. Tot la ele o sa apelam cind o sa improspatam varul in toata casa.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

oxy spune:
'Seara!
ce faceti,vad ca se discuta chestiuni serioase aici,de reparatii,design-uri si alte minunatii..ce n-asi da sa fie una din preocuparile mele la momentul de fata,dar lasa ca o sa vina si randul meu.
Cornelia sa va traiasca odorasul mic,si sa reveniti cat mai curand la un program normal.Intr-adevar ati ales un nume care suna tare frumos,rar intalnit.
Azi am avut la gradi sedinta cu parintii,deja am inceput sa strangem bani pt.cadouri si alea necesare pt.Craciun.Anul trecut nu prea am fost incantata de ce cadouri le-a luat copiilor,de aia nu prea am fost multumita sa se stranga si anul asta bani ca sa le ia la comun,dar asta e,sa speram ca anul acesta vor fi ceva mai inspirati in alegerea lor
Cristina,ce mai faci? ce-ti mai face piticutul? sper ca va reveniti si voi incetisor,imi dau seama ca e o perioada mai grea si pt.tine si pt.copil,mai ales ca nu prea are cine sa va ajute acolo,dar o sa vezi ca va trece curand starea aceasta ,foarte multe mamici trec prin perioade mai proaste d.p.d.vedere emotional dupa nastere,dar cum am mai spus e trecator..cum bebele papa bine? a mai luat in greutate?
hai fetelor v-am lasat o seara buna,sau buna dimineata pt.altele
Tanya

Balbina spune:
Tanya, felicitari pentru 100 de mesaje! Cred ca steluta pe care o ai a aparut acuma.
Si la cresa o sa fie serbare, dar deocamdata nu ne-au zis nimic de bani pt. cadouri. Serbarea la grupa lui Vlad o sa fie pe 8 decembrie, deoarece dupa aia una din asistente intra in concediu pina dupa anul nou. Acum am inteles ca le vor da dulciuri, am cumparat azi 20 de ciorapi pentru mos nicolae sa fie umplute cu bomboane si fructe, banuiesc.
Poate mai aproape de Craciun o sa stringa si alti bani, pentru eventuale cadouri, inca nu stiu traditia care se practica in cresa aceasta.
Alinka, la voi cum o sa fie serbarea la gradi? Tot asa o sa dati bani si se vor cumpara cadouri?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

LiliaToma spune:
Ce vorbarete ati fost azi, Ludmila si Natalia. Nici nu pot tine pasul cu voi.
Deci, Ludmila, cu reparatia nu te pot ajuta, dar sa salvezi te rog toate sfaturile obtinute ca sa mi le transmiti mie cand mi-o veni randul . Dar eu as opta pentru pereti varuiti nu pentru tapet.
Cat despre veioza, si eu cred ca e mai buna una care se poate muta dintr-un loc in altul.
Confirm ca pisica Nataliei este ft cuminte si nu e tare sociabila . Am ajuns la concluzia asta, pentru ca atunci cand mergem la ei, nici nu o vad de cele mai multe ori. Nu se baga printre picioare, ci pleaca ca o doamna adevarata, se retrage cand stie ca e momentul
Pisica e simpatica si ultima data Amelia si-ar fi bagat cu placere manutele in blanita ei, dar stiind de la Natalia ca Anfisa nu agreaza asa ceva, nu am lasat-o sa isi puna planul in aplicare.
Tania, hai pune niste poze cu Chris asa cum le ai de la reclama aia. Oricum cum ar fi, sunt bune, ca noi inca nu ti-am vazut flacaul.. de fapt mint, noi ti l-am vazut pe mobil parca.. da, dar nu strica si alte poze ca l-am si uitat deja
Iulia, am uitat sa raspund, eu nu am auzit de persoana pe care o cauti tu. Dar succes la cautat mai departe.
Mancare: ficatel cu legume si paste Voi?
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Balbina spune:
Neata, fetili,
Eu pe aici, lesinata de somn. Deja de citeva zile ma culc tirziu si ma scol devreme. Abia astept we incepind de miine (avem liber), ca sa ma satur de somn. Am noroc ca de la o vreme Vlad doarme mai mult dimineata, daca e lasat desigur.
Ma scufund in lucru, mi-a venit o lucrare mai mare de facut pina luni. Spor la treaba tuturor si ne mai auzim azi.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

oxy spune:
'Neata!
Natali mersi!chiar ma simt atat de mandra cu steluta pe care o am in dotare. Daca nu imi spuneai tu eu cred ca o observam mai tarziu..Spor la treaba tie!
Lilia poate incerc sa pun ceva poze in week-endul asta,sper sa o fac.
La noi maine e zi libera,asa ca vom sta acasa un week-end ceva mai prelungit decat de obicei.
V-am pupat o zi buna!
Tanya

Nastea23 spune:
Buna, trec si eu la apel.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Nastea23 spune:
Natalia, de ce te culci tirziu?
Am vazut si eu poza cu pisica, ce frumushica e si are o porecla minunata.
Vreau si eu, numai ca cindva am avut una si musca, ca imi trecuse dorul pe o perioada.
Ce face Vladut? Va gatiti de Craciun?
Fetelor, ati inceput a amenaja casa de sarbatoare? Cind cind impodobiti bradutul?
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Nastea23 spune:
Ce nume minunat a ales Cornelia, permanent am visat la doua dar nu am reusit, bravo Cornelia, felicitari micutei si multa sanatate sa fie cumincioara sa permita mamicai sa mai scrie cite ceva.