Clubul moldovencelor de peste Prut (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Natalia, numai ce am vazut pozele cu Vlad, ptiu, ptiu ce flacau sa facut, felicitari .
Vreau si eu linkul cu muzicuta, te rog.

Lilia, gata cu «mica reparatie«? Ce zicea Amelia cind a vazut apa?

Cornelia, nu ne mai teroriza, hai spune cum se numeste printesa, te rog.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Nastea23
Se apropie Craciunul si incep problemele, am de facut o jucarie pentru gradinita si nici nu-mi vine in cap ce, sau mai bine spus stiu ce dar cum sa fac. Aveti voi ceva ideii?
Apoi imi trebuie un costum pt Alexandre cum ar fi un Mos gerila dar cu pantaloni verzi, nu stiu de ce.

Mai revin.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Da ce vreai sa faci, poate stim noi cum, sau iti dam ceva idei, ca deaistea aici is multe.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Shi mai fashiti fetilor??? eu am luat o bere(pauza de 3 luni) si m-am imbatatSi trebuie sa merg cu strengarul meu la baie,si poate il rog pe tat-su sa -i faca baie ca eu n-am treaba,ascult muzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ludmila, imi pare tare rau ca aveti ghinion la mesteri stiu ce nervi iti provoaca persoanele incompetente. Poate cautati pe altcineva? Daca nu puteti, atunci tineti-va de capul la astia, sa va faca bine, asa cum vreti voi.
Ghetele mele nu seamana deloc cu cizme, nici macar cu cele de toamna poate fac vreo poza zilele astea si-ti arat.

Veronica, mama, ce-am ris de faza cu adormitul la teatru buna treaba! Dar 3-4 ore mi se pare si mie mult. Acasa, in fata televizorului, te plictisesti sa stai atit, d-apoi la teatru.
Si noi ne-am luat aparat foto din SUA, mai demult. La vremea respectiva modelul dorit de noi costa aici cam dublu.
Apropo de poze, nu vrei sa ni te arati? ca tot ne-ai vazut pe majoritatea in fotografii. Am incercat sa deslusesc ceva din poza pe care o ai in messenger, dar e prea mica. Pune si tu niste poze in contul comun, daca ai placere.

Nastea, imi pare rau ca puiul tau nu prea maninca. Si la noi au fost asa faze, de fapt se repeta periodic. Important e sa nu insisti f. mult, ca sa nu respinga copilul mincarea mai tare. Ufff, ce usor e de zis... si ce greu de facut.
Cu privire la ce zic altii despre copiii lor: multa lume exagereaza, iti dai seama ca parerea uneii mamici despre copilul e intotdeauna subiectiva, fara suparare, dar asta e parerea mea. Si tu poti foarte bine sa zici la fel, ca Alexandre maninca singurel, dar sa scapi detaliul ca se mai murdareste, ce mai conteaza? important e ca maninca singur.
Pentru confectionarea unei jucarii, poate te ajuta acest www.solnet.ee/sol/023/u_000.html" target="_blank">link. Mai frunzareste site-ul respectiv, poate gasesti si ceva idei de costume

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Jojo, ce ora e la voi, daca e timpul de baie? Presupun ca e deja seara, nu?
Bine ca ai posibilitatea sa te relaxezi, daca are cine sa se ocupe de copil.
Sa stii ca am intrebat de prietenul acela al nostru despre fata pe care o cauti. Nevasta-sa (care e din Nisporeni) nu o cunoaste, dar mi-au promis ca o sa intrebe in cercul lor de prieteni. Sper sa te pot ajuta.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Multumesc mult,este ora 10 seara,si inca zbintuitul meu nu doarme,a dormit ala amiaza c-am tirziu,si acum inca alearga prin casaMultumesc ca ti-ai facut griji si ai intrebat si de problema mea,ea are 24 de ani,si a terminat scoala muzicala din Nisporeni,atita stiu,ca dupa a studiat la Colegiul de Muzica Stefan Neaga din Chisinau!!!!

Mergi la inceput

Jojo, multumesc pt. detaliile suplimentare, cred ca o sa ajute in gasirea ei. Daca iti mai aduci aminte ceva, scrie.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

quote:
Diana, ce cumplu frumos mai fac copilashii nostril! Ea cinta el danseaza!!! Bravo!

Am uitat sa va zic ca si danseaza, eu o iau de miini, o fitii, eu ma opresc, da ea mai departe.Asa ca nu o sai fie rusine la flacaul tau cu ea!

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:

Cornelia, nu ne mai teroriza, hai spune cum se numeste printesa, te rog.

Eri inca nu avea nume, da mai stii de eri pin azi e mult.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Natalia, eu chiar ma gindeam la trenut, putin mai diferit dar cu ajutorul tau cred ca se va primi mai frumos, multumesc mult pentru link.
Daca mai ai alte linkuri pt copii imi dai si mie, si multumesc mult.
Apropo tu ai incercat cite ceva sa faci impreuna cu Vlad?

Mergi la inceput