**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI AMELY!!!

LA MULTI ANI PEPSI!!!

Amely iau tratament cu aspenter de 2 luni. Probabil de asta a zis si dr sa nu imi fac probleme. Din cate stiu eu APTT oricum mai creste in sarcina.

Mica 14+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

La Multi Ani Pepsi!O Sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si norocos!

Mcrissa 12+ bebe strumph-ul meu asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata fetele mele gravidute,

la multi ani Amely sa-ti dea bunul Dumnezeu multa sanatate atat tie cat si bbeului tau, sa ai parte numai de fericire si bucurii.si incearca sa te linistesti , o sa vezi ca totul o sa fie bine la eco.

fetelor ieri am zis ca si mor , greata groaznica toata ziua, nu am putut sa fac doi pasi, am stat toata ziua in pat cu dureri de cap si vaitandu-ma.azi se pare ca ma simt un pic mai bine.

mica0307 i-mi pare rau dar nu stiu cum sa interpretez analizele..nu poti sa fugi pana la medicul de familie , sigur te-ar lamuri.te pup si incearaca sa te liistesti ca poate nu ii nimic grav.

pupici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Vali, si sambata si duminica dar numa' in weekendul asta...:)))

Am o spaima in mine pentru ca lucrez cu niste solventi organici ceea ce e total contraindicat in sarcina (timp scurt, sub hota...dar totusi!)
Dar am batut atata drum sa fac masuratorile astea asa ca o sa lucrez in continuare, dar mai putinel asa...:)))

Mica, nu ma pricep cu APTT-ul...IgG-ul cui a iesit mare!?
Sanatate multa si incearca sa nu te ingrijorezi.

Arthurana, miscarile lui bebe la prima sarcina le-am simtit la fix 17 saptamani, 4 luni incheiate. Am crezut ca-mi merge burta...dar apoi mi-am dat seama ca e altfel. Si nu o simteam in fiecare zi la inceput.
Eu m-am ingrasat mult asa ca am o burta impresionanta, acum e chiar mai mare ddecat era la Maria. Imi zicea acum 2 saptamani o colega ca ea avea burta cand s-a dus sa-l nasca pe fiu-sau. O trimiteau asitentele acasa ca nu e gata de nascare, ca a calculat gresit...:)))
Si nu e singurul exemplu de mamica cu burta foarte mica.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna dimineata!!
Amely pt ieri! Vei vedea ca maine va fi bine!!
Pepsi sa ai o zi frumoasa!!!
Nicoll bine ai venit!!
Andradap ...eu una te admir pt curajul tau!!Trebuie sa fie bine, ma bucur ca esti optimista si ma rog sa primesti doar vesti bune!! Cristalina e valabil si pt tine....
Sa aveti o saptamana excelenta!!

cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Valicu, Mica, Pauly, Cristinica va multumesc din suflet, si pt. urari si pt. incurajari, imi prind tare bine...

Doamne-ajuta tuturor!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici

Dimineta am fost la eco.Bebe e foarte bine,se misca de zor,era la "cafeaua de dimineata".Mi-a masurat ce era de maurat pe acolo si am 13 saptamani si 2 zile asa cum ma asteptam.Nu mi-a zis sex-ul cica e preamatur,desi era un 3D.Dar sunt un pic dezamagiat ca nu am vazut nimic,se uitam numai ei si mie mi-au dat decat 2 poze.Am o fisa de observatie cu parametrii si atat.probabil ca au masurat si transluceanta aia,dar mie nu mi-au zis nimic,decat ca e bine.As fi vrut sa-i aud inimioara,dar nu mi-au dat sonor.
Ma bucur ca e bine,dra vroiam si eu sa simt omotiile intrevederii cu bebe.Asa ca pentru cea de la 20 de saptamani ma programez la altii.
La Pop,Iosup...
Fetelor care ati facut 3-4 D si ati vazut si voi pe ecran,spuneti-mi si mie unde se face!!!Trebuie sa ma programez cucat timp inainte?
Madi de blugi sau raiat ti-au raspuns fetele si eu tot de acolo.
Qhichi eu am nascut-o pe Iris la 42 de saptamani,teoretic,desi se spune ca fetele se grabesc .Dupa termen aprea intarziata,dar la nastere ere perfect normala,a luat nota 10.Deci...eu nu prea am incredere in DPN-uri.Intr-adevar la 38 de saptamani se considera nastre in termen.
Mica nu stiu ce e APTT,dar IgG pozitiv la toxo,inseamn aca ai avut toxoplasmoxa candva,daca IgM e pozitiv ar fi o problema.
AMELY,LA MULTI ANI SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!!!M-am gandit la tine ieri sa stii,desi nu am putut intra.Succes maine la eco,totul va fi bine.
LA MULTI ANI Pepsi si Jollyies!!!

poze
Iri +12 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ma duc la dr de familie la 14.30 sa vad ce zice si el de analizele astea.

Iri poti sa mergi la Medical City. Au eco 4D si daca te duci cu un DVD o sa pleci si cu un filmulet (ca nu stiu daca iti dau ei).

Pupici,

Mica 14+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Qhiqui te-am botezat

poze
Iri +13 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Piticasigogosica . Mamaaaa, 42 de saptamani, sper ca al meu/a mea sa se grabeasca mai tare!

10+

Mergi la inceput