**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)
Raspunsuri - Pagina 30
mimi_dumy spune:
Helooo,
Raspund si eu pe fuga pana nu se trezeste pitica.
Iulia, eu am facut triplu test la giulesti, am avut trimitere de la dr meu si nu am avut programare. Am un nr. de tel de la cabinetul unde se recolteaza sangele : 224.93.76 int 181
Sambata din cate stiu eu nu recolteaza sange pt analize, eu am fost dimineata cu stomacul gol, dar daca suni poate iti dau ele mai multe detalii.
Diana, eu am luat pt dureri in gat : pastile de la Boiron - Homeogene 9, se suge cate o pastiluta la fiecare ora.
Felicitari burticutelor care au aflat sexul bebelusilor si bun venit noilor burticute.
Pupici la burtici.
Mimi
9+ &
Daria (4 nov 2005)
dideip spune:
Salutari burticute, ce mai faceti?Acum am reusit sa citesc ce ati scris dar, mi sa facut o fomica, asa ca m-am dus in bucatarie(de la servici)si mi-am pregatit o farfurie cu branzica si rosioare, o bunatate.Credeti-ma de abia acum am reusit sa mananc si eu de la ora 9 de cand am venit la servici.A fost cea mai obositoare zi din saptamana acesta.
Felicitari gravidutelor care au aflat de sex au bebei(vreau si eu o fetitaaaa)
Paula
16+
dideip spune:
Fetelor, va rog din suflet sa-mi spuneti si mie, cum sa fac sa imi apara pozele care le-am postat pe webshot, ca sa puteti sa imi vedeti si mie pozele de la nunta mea si in curand de la echo. Pupici
Paula
16+
Amely spune:
quote:
Originally posted by Vali5
Fetelor, simtiti vreuna o presiune in burta? Eu simt de vreo 2 zile asa ceva. Simt ca e ceva umflat inauntru jos, si exercita o presiune pe organe, inclusiv rectul il simtNu sunt speriata, ma gandesc ca e normal deoarece se mareste uterul si apasa pe celelalte organe, dar eram curioasa daca mai simte cineva ceva de genul asta.
Valentina16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Vali, si eu mai am senzatia asta din cand in cand, in special dupa ce mananc si daca mai am si vezica plina... simt o presiune destul de mare in toata zona, chiar ma si inteapa putin. Dar dupa ce fac o vizita la toaleta trece...

Fetelor, sunt putin ingrijorata cu placenta mea, dr. nu mi-a zis nimic, dar mi-a scris in fisa ca este grad de maturare 2, ceea ce am citit (azi) ca este cam mult pt. 15 saptamani, normal este grad 0 sau 1... Sper sa nu fie probleme mai tarziu...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
14+
lbelciug spune:
Da, Mica, asa mi-as dori. 
Dideip, daca ai pus deja pozele si le-ai facut publice, atunci pur si simplu da-ne linkul albumului (copiaza-l in mesajul tau viitor).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Amely spune:
Didi, la profilul tau de utilizator, la semnatura, adaugi asa (intre ghilimele pui linkul tau personal, dar ai grija sa stergi toate spatiile, eu le-am pus doar pt. exemplificare):
[ url="http://.../my_photos" ]Pozici cu noi[ /url ]
sper sa reusesti!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
14+
Vali5 spune:
Multumesc, Amely, pt raspuns!
Legat de placenta eu nu stiu chiar nimic. Cel mai bine ar fi sa intrebi doctorul.
Fetelor, dar nu mai auzim nimic de la mamicile de gemeni si tripleti?
Valentina
16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
mica0307 spune:
Amely cred ca daca era ceva rau dr ti-ar fi spus. Asa ca nu-ti mai face probleme. Bucura-te de bebe-ul tau!!!
Mica
14+
http://community.webshots.com/user/mica0307
andradap spune:
Amely, si ce daca placenta e putin mai maturata??? Nu asta vrem toate sa fie BINE DEZVOLTATA??
Eu cred ca ar trebui sa nu te mai ingrijorezi... si sa vezi in fiecare chestie "ciudata" un lucru mai BUN. Adik... ce daca la altele gradul de maturare este sub 2? Poate la tine e si mai bine asa!!! Ia si tu orice "ciudatenie" ca pe un lucru nemaipomenit... si ai sa vezi ca in final nu va fi decat BINE!!!
Se pare ca ne tot tinem pumnii reciproc si ne sustinem moralul una alteia!!!
Te pup!!! Si nu mai contabiliza chiar asa totul... ca nici stresul nu face bine... si asta e mai sigur decat orice cheguletz sau grad de maturare!!!
andradap spune:
Vad ca voi vorbiti foarte mult de mancare... Eu nu mananc decat de doua ori pe zi... si uneori se intampla sa mananc doar o data!
Suntem in mutari... si parca nici nu mai mi-e foame cand stiu cata treaba este de facut... de carat lucruri din casa parinteasca in cuibusorul nostru... Si trebuie impachetate... Cand sa mai mananci??? Mai ales ca mie una nu mi-e foame. Mananc doar pt. ca trebuie sa hranesc copilul! Parca vad ca dupa ce ne mutam... voi sta toata ziua sa mananc...
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre