**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Multumesc pentru raspuns Eseea. Da sunt la dr. T. M-am programat si pentru eco la dr. Iosup. Site-ul celor de la genetic lab este in constructie.

Va pup
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici
Va salut pe fuga,aziam treaba ca am musafiri.

Madi miscarile la prima sarcina in jur de 16-18 saptamani,depinde de fiecare.patut,eu am vrut cu tot dinadinsul un pt scum din lemn de la chico si iris a dormit in el pana la 2 ani jumate.
Paflo felicitari pentru baietel!
Arcandia,bine ai venit!
Amely,stai linistita ca va fi bine!
Va pup pe toate

poze
Iri +12 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Poohy eu m-am dus pur si simplu la Medsana, fara programare , si le-am spus ca vreau analize de secretie!! In cabinet asistenta m-a intrebat care este numele dr meu. Mie mi s-au parut dragute fetele de acolo!Bafta!
Week-end placut la toata lumea!!

cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Diana- Genetic Lab este la capatuldin Ghencea al tramvaiului 41. Tel: 4131423, am inteles de la cineva ca este 1.200.000 lei.

Va pup pe toate. Este multa liniste pe forum in week-end, adica exact atunci cand pot si eu sa stau de vorba cu voi.
Stie cineva daca te programezi mai rapid la ecografie la Iosup daca ai trimitere de la alt doctor de la CMU?

Anca, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Buna, burticutelor!
Azi am fost foarte activa si am reusit sa fac curat, sa gatesc si sa-mi fac si manichiura!Se vede ca am trecut deja in trim II; nu mai dorm atata si sunt mult, mult mai activa!Incep sa redevin eu!
Moberi, eu merg la controalele 'oficiale' la Dr. Sbarciu, la Radusan si voi naste cu el in GineII. Triplul test mi l-am facut la Gine I, la fel si echografiile 4D (nu stiu exact care dintre medicii de acolo are acces la el, echograful fiind la Profu Stamatian in cabinet). Echograf 4D nu stiu unde mai este in alta parte in Cluj, dar 3D stiu ca este la IsoX, pe strada cu Bancpost- sediul principal (nu stiu cum ii spune, dar este langa parc). Diferenta dintre 3D si 4D este ca la acesta din urma vezi tot in timp real, ca un filmulet.O sa fac mai tarziu un link sa vezi pozele in 3D si filmulete in 4D.
Cred ca aseara l-am simtit pe bebitza!Nu sunt sigura, dar asa cred!Oricum,azi am fost de-a dreptul uricioasa cand soacra-mea mi-a spus ca e imposibil, ca e prea devreme...i-am sarit la beregata de-a dreptul! Acum imi pare un pic rau, dar...imi trece!
Va pupicesc,
Florina 15+

Florina R.

Mergi la inceput

Tot eu sunt!
Am pus pozele in YahooPhotos, va dau linkul.Nu stiu insa cum sa fac cu filmuletele...Daca are careva idee, sa ma lamureasca!Pozele 3D sunt cele cu maro. In poza nr. 1_6, din albmul lui bebitza la 15 sapt i se vede putzulica!
Sunt tare mandra de bebitzul nostru!Imi creste inima de fiecare data cand vad pozele.
Va pup.
Florina 15+

Florina R.

Mergi la inceput

Ups, am uitat sa va dau linkul! Sunt taaaare uituca in ultima vreme!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/c_florina/album?.dir=bfadre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Florina R.

Mergi la inceput

cred ca e mai bine cu linkul asta:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/c_florina/my_photos
Nu ma prea pricep...asta e!
Va pup.

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

:) Am admirat poze cu putzulica...hihihi
Sa va fie de bine si sa creasca sanatos!

Io tot pe baricade la munca, de la 8 dimineata, azi nu cred ca stau pana la 22 ca simt ca ma apuca oboseala.

Bun venit noilor burtici!
Chris, ma bucur ca te simti bine.
poohy, in sapt 5 iese ok papanicolau, dar eu stiam ca pe masura ce inainteaza sarcina poate sa iasa destul de prost. Iar eu sunt in sapt 17. Poate ca am citit io gresit sau nu mai tin minte.

Am mai citit, am mai uitat. Pupam burtici si sa aveti un weekend frumos in continuare!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Buna gravidutelor!
As vrea sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra, daca mai aveti loc :) Eu sunt fericita posesoare a unei burticute de 9 saptamani, cu greturi, varsaturi, crampe si toate celelalte. Va citesc de multa vreme, am ras si am plans alaturi de voi, si acum m-am hotarat sa impart si eu cu voi bucuriile acestei perioade deosebite.
Va doresc tuturor sarcina usoara si bebei sanatosi.

DN:03.05.1975, UM:09.09.2006, DPN:23.06.2007

Nicoll 9+

Mergi la inceput