**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)
Raspunsuri - Pagina 2
poohy spune:
Merci! Si eu la medsana am vrut sa le fac (cu plata normal) si mi-au zis ca numai doctorul ginecolog colecteaza :S nu mai inteleg. Ti-am trimis un pm.
Eu am facut papa nicolau in saptamana a-5a si mi-a iesit la fel ca inainte de sarcina (cu 1 an).
12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
diana spune:
Buna fetelor,
Am fost la control si totul e ok. Am primit trimitere catre ecografie si catre genetic lab pentru triplu test. Dar nu am primit nici un nr. de telef de la genetic lab. Oare trebuie sa ma programez inainte? Trebuie sa anunt ca ma duc pentru triplu test sau pur si simplu ma duc cind vreau? Daca aveti cumva un ne. de telef , va rog sa mi-l dati si mie pe pm. Apropos triplu test pina in ce saptamina de sarcina se face? Parca in intervalul 11-14 sapt...sau nu am retinut eu bine?
Va pup
Diana
11+
pauly spune:
buna gravidutele mele,
va multumesc din suflet ptr sprijin .nasul a iesit din operatie se pare ca totul este bine.sta la recuperare dar se va face bine.
Amely ma bucur mult ca a iesit testul bine.acuma sa ai grija in continuare de tine si de bebe.
Didi multumim ptr listuta, care de altfel e foarte frumoasa.
pupici
9+
chris27 spune:
Pauly,un pupic dulce pt tine...Se va rezolva totul,ai sa vezi...Arthurana,ce se intampla cu tine?sper ca esti bine...Mai da semne de viata!tE ROG...CA IMI FAC GRIJI...hEI,NU UITA CA ESTI SUB ARIPA MEA!
pauly spune:
Chris27despre piciorusul bolnavior ce ne mai spui?si sotul meu are ruptura de menisc si o tot vrut sa se opereze la Timi..ii ceva clinica privata, dar s-o descurajat cand o auzit dureaz mult recuperarea si se poate sa nu reuseasca din prima.oricum nu il doare asa ca mai bine sta asa, cel putin deocamdata..pana vine bebe.
9+
chris27 spune:
Pauly,piciorusul s-a vindecat singur de data asta...Nici macar nu stiu cum...Operatia din aprilie,m-a durut(am avut rahianestezie)dar am simtit tot.Acum sunt bine...Nu stiu cum,dar ca si la extraterestrii mi se vindeca singure ranile si toate durerile fizice trec de la sine...Ma bucur ca nasul tau e mai bine...Noi nu suntem prea apropiati,nu impartasim aproape nimic...ne intalnim ocazional...
pauly spune:
Chris27 noi suntem foarte apropiati,pe langa faptul ca ne sunt nasi sunt si prietenii nostrii cei mai buni.ne petrecem impreuna toate sarbatorile, zilele de nastere si concediile.si urmeza sa fie nasii bebelusului nostru.cred ca duminica ma duc la timi sa-l vizitez..daca ii da voie, ca am inteles ca au reguli stricte in spital.
ma bucur ca te simti bine, tin minte ca aveai dureri maricele...dar nu mai conteaza , bine ca is doar o amintire urata.
mie mi-au cam disparut greturile..oare nu ii prea devreme, in schimb mi-as manca si urechile de foame, si as dormi toata ziua.stiti cand mai simt greturile, cand mananc mult deodata.
pupici fetele mele gravidute
9+
IULIABRAILA spune:
SALUTARE FETE DRAGUTE !
ce mai faceti ? noi facem bine, nu prea mincam, dar avem de unde!!!
mami este supraponderala....
va pup, IULIA10+
Eseea spune:
Buna fetelor,
Alyna24, si eu beau cafea.
Andicu,felicitari pt sarcina!! Ma bucur tare mult,am urmarit cap. FIV pt ca deja ma gandeam si eu la asta...Ceea ce simti e normal, nu te ingrijora!
Raza,PAP si secretii se pot face aproape la orice clinica! La Medicover, Medsana, Med AS, etc...da o cautare pe google, gasesti la toate site-urile lor si suni, afli toate detaliile. Eu nu am pus utrogestanul doar cu o seara inainte, asa mi-a zis T. Nu cred ca are cu ce influenta, eventual iti iese un compus in plus ( progesteron). Bafta!
Amely, felicitari pt dublu test!
Andradap, imi pare rau pt probl ta , nu stiu ce sa zic, sa speram ca va fi bine peste 2 saptamani!
Didi, multumim pt listuta! Mie mi se pare perfect asa, se raspunde mult mai usor!
Chris27, cred ca tu erai cu problemele de la munca, sper sa nu gresesc. Bineinteles ca se poate lua conc medical ( ginecolog plus dr de fam). Chiar si daca depasesti cele 90 de zile, poti lua in continuare( am inteles ca nu sunt probl pt gravide daca intra in acea " comisie". Cred ca faci mult mai mult rau daca mergi la serv in conditiile astea.
Diana, uite siteul Genetic lab : www.geneticlab.ro, ai toate detaliile aici, inclusiv nr de telefon. Eu am facut triplul test la 14 sapt + 5 zile. FF important : tb sa ai o eco nu mai veche de 48 de ore parca. Tu nu esti la dr T cumva?? Faci triplul test dupa ecografia morfologica la dr Iosup.
Cam atat.
Fetelor, eu cred ca o simt pe bb. Nu sunt ff sigura, mi-e sa nu o confund cu intestinele.
Edit : sorry Diana, vad ca e o probl cu siteul Genetic lab, si eu nu mai am biletelul cu nr lor de tel, dar poti suna la informatii cred : Genetic lab, str Garleni nr 3.
17w
pauly spune:
buna dimineata gravidutele mele,
m-am trezit foarte agitata, atata visez..., vise de groaza amestecate cu vise erotice..nu mai stiu ce ii in capul meu.am avut si o greata puternica acuma dimineata..cred ca o vrut bebe sa ma salute.
astazi o sa pun rufe la spalat, asa repede se aduna rufele murdare, am noroc ca vine matusa mea la mine si ma ajuta.
iar despre mancare ...am mancat la fasole cu ciolan zilele astea de m-am spart..si mai pap si azi, i-mi place foarte mult.aaaa si zacusca ...termin borcanele de se sperie soacramea.
va pup
9+