**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Peripeti mari si cu doctora. Sora mea se chinuia sa faca bebel dar nu reusea decat sa tina sarcina 2 luni si mureau bebei,dupa analize facute la Dna dr Uscatescu la Fundeni a aflat ca are "trombofilie"si se coaguleaza f. repede sangele . Dupa lung tratament ramane sora mea insarcinata si toata sarcina a facut Clexane(toata sarcina isi facea singura injectia in fiecare zi)si in sfarsit a reusit sa aiba un bebel frumos (acum are un an jumate).Si asta datorita Doamnei Uscatescu si Doctorului Urlateanu care si-au dat silinta sa o ajute ca va dati seama sa pierzi patru sarcini la doua luni-doua luni jumate nu este asa de usor. Acum ramane si sora gravida (adica eu), gata mergem facem analize si bucuroase mergem la spital spre doctorul Urlateanu, acolo supriza, doctorul este plecat in Suedia si nici nu se stie cand se intoarce(un doctor extraordinar de bun). Suparate pana peste cap, ne intalnim pe culoarela spitalului cu o vecina dea surorii mele care ne spune ca ea este la Dr Diana Gheorghiu si este foarte multumita de ea, hop si noi ca nu mai puteam astepta si ati vazut si voi ce nasol este cand iti doresti sa faci ceva si nu iti reuseste nimic(eu in perioada aia imi luasem o saptamana de concediu sa rezolv cu totul)si am ramas la Doctora Diana Gheorghiu din Spitalul Pantelimon care este o draguta dar imi este cam rusine sa ii pun prea multe intrebari, asa ca va stresez pe voi. Va pup

Paula(14 saptamani+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana adresa de mail: mica0307@yahoo.com

Dideip ma bucur sa aud de bine de dr Uscatescu. Tot la ea merg si eu la Fundeni dupa o sarcina pierduta din cauza APTT-ului (coagularea sangelui), insa sper sa nu ajung la injectii. Deocamdata iau doar aspenter.

Mica 14+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

Vali este bucataria pe care ne-o dorim de mult timp. Adica mare.

Mica 14+

Mergi la inceput

Multumesc pentru tot Ileana, deci suntem cam in aceeasi perioada.
ibelciug adresa mea de mail este dideip@yahoo.com si astept cu nerabdare mailul tau.Iti multumesc mult de tot.Fetelor mi-ati luat o piatra de pe inima. Deci in orice moment pot simti cum misca bebe?

Paula(14 saptamani+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Gata, fetele, am trimis fisierul la toate 3.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica ii super faina bucataria, i-mi place combinatia de culori.
adresa mea de e mail este pauly020382@yahoo.com. multumesc.

pupici fetele

9+

Mergi la inceput

Multumesc mult Liviana este super facut.Acum sunt mai linistita si mi l-am salvat in calc. si ma uit de cate ori am nevoie.Merci

Paula(16 saptamani+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

poohy felicitari pentru bebelusul miscaret!

10+

Mergi la inceput

Liviana mi l-ai si personalizat.

Mica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Cu placere, fetele!
Va rog si eu ceva: dati-mi idei de papa, caci nu mai stiu ce sa mananc. Efectiv parca m-am saturat de toate felurile de mancare si nu mai gasesc nimic ca fiind "interesant". Mercic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput