Va place LOST? Haideti sa vorbim despre el!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

www.zinodavidoff.com/coolwater/" target="_blank">Sawyer & www.youtube.com/watch?v=FNtUUlufXh4" target="_blank">Sawyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Yael

www.zinodavidoff.com/coolwater/" target="_blank">Sawyer & www.youtube.com/watch?v=FNtUUlufXh4" target="_blank">Sawyer

Mmmmm.....sexi

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

mmm, multumesc, mi-am clatit ochii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Ati vazut, fetelor, Maratonul "LOST" din week-end pe AXN? S-a dat seria aIIa. Nici nu am putut dormi sambata si duminica noaptea de suspans!
WE acesta e seria aIIIa integral. Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Pt cine nu a vazut inca,simplu si usor,online toate episoadele si toate sezoanele LOST AICI...dar fara traducere,bineinteles...

Ma pun si eu pe lista deci,astept si eu si sotul meu luna feb sa vedem urmarea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

si eu sunt fan lost...si fan Sawyer...dar pana in februarie uit si de unul si de altul...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare!
Acum m-am apucat sa citesc si eu pe la voi si pina n-am terminat n-am stiut de ce v-ati oprit brusc la pag.17.Acum stiu!Ca nu aveti ce comenta!
Inca mai asteptati?
Cam la spartul tirgului(oare?) dar am intrat si noi(io si sotzu)in febra lui lost si prison break!!
Am inchiriat primele episoade din ambele si ne-a fascinat PB asa ca am mers pe el,numai ca sotul a gresit si-a inchiriat seria a doua(fara primul episod).Deci mai avem prima serie si trebuie s-o asteptam pe a 3-a.
La lost am ajuns la episodul 6(eu am trisat si l-am vazut singura azi)
De-as sti cum sa fac rost de ele de pe net!!Dar cred ca ar fi dezastru,deja wk trecut ne-am culcat la 3 dimineata! si de atunci zilnic pe la 1!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput