Va place LOST? Haideti sa vorbim despre el!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selket spune:

Hmmm.. numai mie mi se pare ca Jack este cam ciudat. Adica faza asta sa ii ia apararea lui Juliet dupa cate le-au facut The Other si dupa cum i-au dus de nas mereu (vezi pacaleala cu Ben cand era prizonier la ei) e un pic trasa de par. Chiar nu s-a invatat minte, nu si-a dat seama cat de bine pot sa joace teatru si cat de simplu i-au manipulat mereu? Si ce urat a vorbit cu Sayid cand s-a luat de Juliet. Vad ca stia ca ea a dus-o pe Kate in jungla si a mintit.
Ori Jack ii un increzut si un nesimtit care si-a luat-o in cap ca el ii sefu ori o urmareste pe Juliet fara ca ea sa isi dea seama si vrea ca ea sa creada ca a reusit sa il imbrobodeasca.
Cred ca Juliet o sa-l omoare pe Charlie (Hurley s-a scapat ca Charlie l-a ucis pe Ethan). Si Anna il omorase pe iubitul ei, iar apoi The Other l-au manipulat pe Michael sa o omoare pe Anna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Hei, nimeni nu mai zice nimic?
Se aude ca vor mai fi inca trei sezoane de cate 16 episoade dupa sezonul asta.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

pai...poate pentru ca ne-a cam lasat masca ultimul episod

voi ce credeti ca o sa se mai intample? cica mai sunt doar 2 episoade din seria asta

"nu..nu ne mai jucam pentru ca imbatranim ci imbatranim pentru ca nu ne mai jucam"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Chiar ca ultimul episod a fost total imprevizibil.
Mie mi-au placut mult ultimele 3-4 episoade, as zice ca a revenit Lost-ul de altadata.
Am auzit si eu ca vor fi inca 3 sezoane a cate 16 episoade... hm, nu stiu ce sa zic, nu-mi imaginez cum l-ar putea lungi chiar asa de mult fara sa ne dezamageasca.

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hello!
Am vazut ultimul episod, beeeeton! Bineinteles ca Locke va supravietui el cumva, ca ar fi prea banal sa moara acolo
Ce ma enerveaaza - preferatii mei, Sayid si Sawyer, sunt trecuti in plan secund Insa sper ca se vor revansa in episoadele urmatoare.
Imi place cum fazele considerate banale, de umplutura, in episoadele trecute sunt explicate acum (ex. scena cu microbuzul parasit).
Ce mai, in ultimul timp scenaristii au fost la inaltime!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Am vazut si eu ultimul episod! Imi pare bine ca nu m-am inselat in privinta lui Jack. Oricum parca tot nu as avea incredere in Juliet. Nici eu nu cred ca Locke este mort, va reveni el cumva ....

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Pai eu as zice ca treaba cu Juliet e simpla: nu e de partea nimanui, isi urmareste propriul interes: sa plece de pe insula. Deoarece Ben nu-i permite acest lucru, incearca sa se apropie de cei de pe plaja. Dar mentine legaturile si cu the Others, din 2 motive:
1. stie ca the Others (in special Ben) ii pot face rau, daca s-ar dezice de ei
2. inca mai spera ca the Others sa o ajute sa plece (mai ales in cazul in care Ben ar disparea cumva sau nu ar mai fi liderul grupului)
Nu e o persoana de incredere pentru nimeni.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

e acuma sa va vad

si sa vad ce ne facem pana apar celelalte serii.
eu una abia astept sa apara toata seria 3 pe dvd ca sa ma lamuresc mai bine, oricum ultimul episod pe care l-am vazut acum 5 minute da peste cap toata actiunea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Gata cu Lostul pana la anul in februarie. Naspa! Oricum inca 3 serii mi se pare cam mult.
Ati vazut finalul seriei? Tare ciudat!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Tocmai am vazut si eu ultimul episod... interesant, mi-a placut mult!
Nu m-am prins decat spre sfarsit ca nu e un flash-back, ci un "flash-forward". Se arata cam sumbru viitorul lui Jack...
Si acuma ce ne facem pana in ianuarie :((( ?

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput