Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Irina- imi cer scuze... nu vreau sa fiu nerecunoscatoare fata de voi care mi-ati fost atat de mult alaturi atunci... dar chiar am uitat! Stiam ca nu ai mai intrat o per pe aici si nu stiam de cand exact...si am presupus ca nu stii inca... Oricum eram atunci atat de aiurita de nu mai stiu cine a vb cu mine si ce.... Insa tin minte ca toata lumea de aici mi-a fost alaturi si m-a incurajat si va multumesc mult pt asta!!! Sper ca nu te-ai suparat pe mine...
Cu Ioana nu stiu ce sa zic...Mario avea inainte o per in care se dadea cu capul de pereti si i-a trecut de la sine... Acum da din cap in semn ca "nu" tot asa pana ameteste si apoi se operste si rade fericit... Sper sa treaca si asta repede sa nu isi ameteasca creierul de tot.... Pupici pt mica dansatoare!

Ema.nu.ela- din cate stiu eu in State taxa (tva) este de 7% si ai putea sa o rec la vama (nu stiu daca si in forma asta, prin colet...) insa din cate am vaz eu cum se poarta cu bagaleje poti sa le primesti bucati... eu nu m-as risca, plus ca sufar de boala testarii, nu iau nimic pana nu ma joc eu prima! Multi pupici pt fetita ta excesiv de activa inainte de culcare!!!!! (scuze dar nu am putut sa-mi retin zambetul imaginandu-mi cum o alergi prin camera cu scutecul...)

Andre_ea - asta chiar surpriza... Sper sa se cuminteasca puiul si sa nu se mai urce pe scaunul de birou... Si daca te incalzeste cu ceva si pt noi cartile au aceeasi intrebuintare.... Si nici nu vrea sa stea sa se uite la ceva sau sa invete cuvinte noi...numai ce prinde el din zbor cand are dispozitie si ma trezesc ca repeta ca maimuta dupa mine....

Boga- ma bucur tare mult sa te mai vad pe aici!!! Se pare ca asta a fost saptamana revenirilor... Sper sa gasesti timp sa intri macar saptamanal cum ai spus tu si sa ne mai dai si noua vesti despre voi! Multi pupici!!!!!

Monai- pupici multi pt tine si Sara! Frumoasa terapie ti-ai ales... Cred ca o sa incep si eu f curand...

Laura- si Mario face la fel dupa baie... si eu reusesc sa-l mai tentez cu servetele (pe care le fol de zor sa se sterga la gurita, nasuc, pe manute) sau chiar cutia de servetele umede careia ii tot inchide si deschide capacul.. dar noi macar ne rezumam la pat, si am spatiu mai mic de urmarit funduletul gol... Iar de enervat ma enervez rar de tot in mom astea, mai mult ma distreaza sa vad cum fuge de mine. Ce frumos povestesti tu cum se joaca puii tai...Cred ca sunt dulci foc!!!! Felicitari pt minunile mici!!!!!!!!!!!

Va pup si eu acum, fug sa ii dau lui Mario sa pape si poate mai intru mai tarziu, daca nu ne vedem maine! Pupici tuturor si distractie placuta celor care azi petrec!!!

PS- ca tot mi-am amintit...Kasi- cum a fost la botezul la care te-ai dus? Ai fost incantata sau dezamagita? Nu ai mai intrat nici tu de multicel.... Pupici!

Gata! Chiar ca plec acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

La Multi Ani, de Sf. Andrei tuturor celor care poarta acest nume, copilasi, mamici,tatici & Co.!!!!!!

Multumim de urari si felicitari, dragele mele!
Bebe mic e cuminte deocamdata, dar are ceva gusturi ciudate.....mananc orice atata vreme cat e cu usturoi sau ceapa!
Dari in schimb.......iote asa suntem cu somnul! Ieri a comis-o rau de tot...si ea si tati!!! s-au culcat pe la 3 dimineata si s-au mai trezit la 4 pm .....asta in conditiile in care eu nu eram acasa si si-au facut de cap. La 10.30 aseara i se facuse somn ....am zis ca m-a lovit fericirea...prind si eu o noapte de somn in ultimele 2 saptamani!!! Ti-ai gasit!!! la ora 1.30 domnisoara era fresh si cu chef de joaca.....ca deh.....la 10.30 fusese decat somnul de ....dupa-amiaza.....si uite asa dragele mele...ne-am jucat, am citit, desenat, jughinit si ce mai vreti voi ....pana la 5 dimineata ...cand i s-a facut si ei somn, ca eu si tati eram cu okii-n gura demult!

Aveti idee cat de devreme se vad BCF-urile la eco?

Laura....sunt teribili gemenasii tai, mooor dupa ei!

Albinutz...imi pare rau ca au iesit analizele asa, dar cu tratamentul adecvat o sa fie totul bine! Abia astept sa vina vremea cand o sa pui poze cu albinutza mica.

Anis.....cum reuseste dom'le Ingrid sa le adune pe toate!!?? Multa sanatate va doresc si sa incerci cumva sa te odihnesti si sa mananci cum trebuie ca sa ai putere pentru amandoua puiutzele!

Mona....ce ma bucur ca mai intri sa ne mai spui de voi!!Pupicei Sariciului!!

Bogdana....multumim de urari! Pupici fetelor cucuiete!

Irda cu bb2 - 4 s+5
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Simona, Doamne fereste, cum sa ma supar, pai asa ma stii tu pe mine?????

Laura25, cred ca sunt tare haiosi Rares si Bianca, ce fain de ei ca sunt doi!!!!
O s-o pun si eu curand de bb2, nu vreau sa fie diferenta de ani prea mare!!!! Cred ca la vara ne apucam de..... crosetat....

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

andre_ea,
sa stii ca si cu europa e cam la fel la comanda adica transportul e mult ca sunt voluminoase. doar daca se duce cineva si vine inapoi fara bagaje multe. al meu sot se mai duce in germania dar nu prea are timp de shopping si ultimele 3 dati n-a gasit nimic little people aproape de hotel ca l-am rugat sa se uite ca mai vroiam figurine cu multe animale.
nu mai stiu linkul exact era printre cele date de katink. eu am varianta ferma cu mai putine animale: 3 cai, 1 catel, 1 iepure si 1 gaine. pe care le-am luat din grecia.
dar au inceput sa apara in carrefour si cora sa urmaresti. eu am luat de-acolo un carusel care face parte dintr-o colectie cu un parc de distractii.

apropo de biberon:
eu folosesc b-free si ii pun plin 260ml. mai mari nu au ca si eu m-am gandit. si nu vreau sa-i schimb marca. si inainte de masa nu prea i-as da sa manance ca daca nu-mi mai bea laptele...prefer sa-i dau inainte de baie ca doarme mult mai bine, adica de cand am schimbat adoarme singura (mai greu e doar s-o pun in patut la ea).

mamica de maria, 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor, fie ei mamici sau tatici sau puiti!

Ingrid e mai bine, n-a mai facut febra mare ,ii dau antitermice n continuare, inclin sa cred ca nu e enterocolita ci o toxiinfectie alimentara...si pe lista mea ar fi branzica de casa...am m-ai gasit printre ele si unele cu gust dubios, nu acum, desi erau in termen.Eu gust mereu mancarea, dar uite ca la branzica aia nu am gustat-o ,m-am uitat doar la termen, ca am asa o sila fata de lactate, bebita mica nu vrea sa vada lactatele...si ma simt vinovata.

DIN CAUZA ZILEI DE 1 DEC, NU AM GASIT NICI UN LABORATOR CARE S A LUCREZE, nici macar in buc. , ca trimiteam proba acolo.

Dar eu zic ca suntem pe drumul bun.

AniS 32+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by ema.nu.ela

andre_ea,
sa stii ca si cu europa e cam la fel la comanda adica transportul e mult ca sunt voluminoase. doar daca se duce cineva si vine inapoi fara bagaje multe. al meu sot se mai duce in germania dar nu prea are timp de shopping si ultimele 3 dati n-a gasit nimic little people aproape de hotel ca l-am rugat sa se uite ca mai vroiam figurine cu multe animale.
nu mai stiu linkul exact era printre cele date de katink. eu am varianta ferma cu mai putine animale: 3 cai, 1 catel, 1 iepure si 1 gaine. pe care le-am luat din grecia.
dar au inceput sa apara in carrefour si cora sa urmaresti. eu am luat de-acolo un carusel care face parte dintr-o colectie cu un parc de distractii.

apropo de biberon:
eu folosesc b-free si ii pun plin 260ml. mai mari nu au ca si eu m-am gandit. si nu vreau sa-i schimb marca. si inainte de masa nu prea i-as da sa manance ca daca nu-mi mai bea laptele...prefer sa-i dau inainte de baie ca doarme mult mai bine, adica de cand am schimbat adoarme singura (mai greu e doar s-o pun in patut la ea).

mamica de maria, 1 an si 4 luni

Noi avem vreo 3 feluri de biberoane, toate din cele ieftine si no-name. Nu am sesizat niciodata vreo problema in acceptarea lor. Adica pt ei conteaza ce curge din tetina, nu in ce sticla e pusa. Probabil ca un pic conta cand erau mici si biberonul era singura sursa de hrana, dar acum cand manance orice, in orice forma si cu orice consistenta, nu cred ca mai e important.
Masa de seara la ai mei e inintre 20:30 si 21:30 (depinde cand au mancat anterior) si se culca intre 22 si 22:30. E adevarat ca de multe ori nu termina toata sticla de lapte. Dar eu nu imi fac griji, ca mananca multe lactate si la somnul de pranz tot cu un bibe cu un pic de laptic adorm.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anis, ma bucur ca Ingrid e mai bine. E foarte posibil sa fie ce spui tu. Tu ce fel de branza ii iei? De la o anumita firma, sau de care gasesti?

Eu iau intotdeauna de la o tanti care are o micro-ferma cu mai multe vaci, mulgatoare electrica si separator de smantana. Soacra mea ia de ani buni de la ea si intotdeauna aduce produse proaspete si bune.
Am cumparat si eu din magazin de cateva ori dar de fiecare data de la Panda. Nu stiu daca se gaseste in Bucuresti, dar e o firma care mie imi place. Daca vreau lapte sau sana pentru mine, de la ei iau de fiecare data.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

ROMANIA, ROMANI DE PRETUTINDENI

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 29+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetelor,
Am petrecut aseara tare bine, cu familia, nasii si niste prieteni, si tareee bine m-am simtit. Cadouri, flori, iar Luca a fost in centrul atentiei, e innebunit dupa unchiul lui, Alin, care are 19 ani, si se pune la mintea lui.

Irina, vad ca ai revenit in forta. Dar vrem si pozeeee

Mona, mai da-ne de stire din cand in cand, sa stim de voi

Andreea, felicitari pt sora ta, chiar e o mare implinire. Sa-ti traiasca baiatul cel destept si plind e talente tehnice

Anis, mare grija, mareee.. Bine ca e Ingrid mai bine, si bine ca nu e enterocilita, ca nu te vedeam bine. Ai grija de tine, si vb fetelor, mai bine stai in Bucuresti, si mai pune si buncii la treaba

Laura, strumfii tai imi dau o imagine a ceea ce ma asteapta pe mine, peste vreun an juma' De Panda stiu si eu, se gasesc si la noi, si intr-adevar sunt f bune. Eu ii dau branzica fagaras de la Monor, si n-am avut niciodata probleme. Plus ca are mai multa smantana, si nu e seaca.

De 2 zile ii dau lui Luca lapte de vaca. M-a invata cineva la 1l lapte sa pun 5 linguri de zahar, si pe masura sa scot din zahar. Eu am pus mai putin, si i-am psu si o masura din laptele praf, si deja mananca bine. Am zis ca de data asta nu mai renunt, si il tin pe asta de vaca, pt ca nu i-a dat nici alergii, scaunele sunt la fel.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 29+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Andreea si Andrei pentru mamici, pitici si tatici.
ROMANILOR oriunde va aflati!!!
Acum doi ani l-am vazut prima data pe bebe in burtica , avea 5 saptamani. A fost cel mai fericit moment din viata noastra.

Mergi la inceput