Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Ma tot uit pe net si-am dat de un tabel cu valorile normale ale fierului pt copiii, le copii aici poate va intereseaza, ca tot puteti face analize, eu cind oi veni in tara.

What if my baby's iron levels have been checked and are TOO LOW?

For those babies who do need iron supplementation (hemoglobin levels have been checked and are too low), it's important to make sure that the solids that baby eats are high in iron and vitamin C. In addition, the combination of yellow dock and dandelion root tinctures are said to be great (and non-constipating) for raising iron levels.

Note: Additional iron intake by the mother will not increase iron levels in breastmilk, even if the mother is anemic. Iron supplements taken by mom may produce constipation in baby. Anemia in the nursing mother has been associated with poor milk supply, however.

One nutritionist I know of has recommended that if this is the first time that you've gotten a reading "below normal" (if it is truly below normal - see below) then talk with your doctor about trying FIRST to correct it with diet, then after a few months have a re-test. If it's still low at that point, then iron supplements may be warranted.

Keep in mind that if your baby has been ill recently, his iron levels may be temporarily low due to the illness.

Another cause of anemia is lead poisoning - this should be ruled out if your child is anemic. Two of the most common sources of lead exposure in children include (1) paint dust from chipped or peeling lead paint and/or home renovation (may be present in any home built prior to 1978) and (2) lead contaminated drinking water from lead water pipes or lead solder.

Normal iron levels
Age Hemoglobin
concentration
(grams per deciliter) Hematocrit (Hct)
% [measures iron stores]
Serum Ferritin
(micrograms per liter)

newborn 13.5-24 42-68 -not available-
One week 10-20 31-67 -not available-
1-2 months 10-18 28-55 -not available-
2-6 months 9.5-14 28-42 -not available-
6-12 months 10.5-14
(12 average) 33-42
(37 average) 15 is minimum
(30 average)
1-2 years 11.0-13 32.9-41 (30 average)
2-5 years 11.1-13 34-40 -not available-
Sources:

adica pt newborn, hemoglobina 13.5-24, hematocrit 42-68 asa se citeste, era tabel dar nu s-a copiat cum trebuie

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Katink, de Andree_a nu am dat, dar o pandesc

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 28+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!

Albinutzza- sanatate multa si sa iti scada tensiunea, sa nu mai ai emotii! Numele sunt toate frumoase, asa ca iti urez succes la ales! Poti sa dai si tu cu banul!

Anis- stiu ca te deranjaza putin sa vezi ca nu mai vine numai la tine Ingrid... dar macar te mai poti odihni si tu macar acum si vb ta... va deveni si ea putin mai independenta! Numele sunt amandoua frumoase, Carla o cheama si pe fina mea numai ca nu cu k... Succes si voua la ales numele!

Katink- mai ai putin timp sa gasesti un nume la fel de frumos ca Emma, ai incercat sa te uiti pe siteurile speciale cu nume? Pupici si succes!

Dariana- imi pare rau ca nu te pot ajuta, eu scaunul de masina pt bebelus il luasem de la cineva si pe cel pe care i l-am cumparat de la 6 luni il folosesc... Dar nu spui nici ce fel de scaun vrei...scoica sau normal? Ca daca deja are 4 luni in f scurt timp o sa-ti tb din acela mare si mai bine iei direct unul decat 2... Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!

Fug si eu ca am putina treaba si intru mai tarziu sa termin de citit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!!!

N-am mai intrat ca am pregatit o surpriza!!!
DAri o sa aiba o surioara sau un fratior...DPN pe 3 august!!!!
Abia am aflat de vreo 3 zile....

Asa ca o sa dau o raita pe la mamici de iulie-august 2007!

Felicitari Giana pentru bb2!!!! o sa fim colegutze din nou!!!

Hai fetele....care mai doreste...care mai pofteste la bebei de iulie-august 2007??!!! ca se pare ca s-a deschis sezonul!

Albinuzzo....vazut baiat fumos si familie fericita....si burtica maricicaaaaa!! Sa fiti sanatosi!!

Katink...sarcina usara in continuare! Pupicei fetelor frumoase!!

Nicoleta.....Mosu a venit mai devreme la mine anul asta !!!
Pupicei

Irda cu 2 - 4 saptamani
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Irda felicitari pentru burtica, sarcina usoara bebe sanatos si mancacios iti doresc. Se inmultesc burticile .
Eu nu ma incumet, va admir pentru curaj. Daca ar fi dupa sot, in schimb maine am mai face unul.
burticile, copilasii si mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

quote:

yasmari,
eu zic sa nu-ti faci probleme de constiinta ca mai rau e. purtati-va cu ea asa cum simtiti. eu zic ca nu are cum sa iasa decat un copil bun din parinti asa buni :) zau ca n-are sens sa incerci sa-ti impui sa te comporti altfel cu ea decat simti. daca o faci cu dragoste e ok. din ce citesc eu din cartea aia important e sa-i arati ca-i intelegi sentimentele si sa aibe incredere in tine. doar daca ti se suie tare in cap mai incearca si tu cate o startegie mai dura. dar nu insista daca ti se pare ca nu te simti comfortabil. keep in mind: "happy mom, happy baby"

mamica de maria, 1 an si 3 luni

Ema.nu.ela sper sa nu te superi ca am citat ceva ce nu era scris pt mine dar asa bine merge si la mine .
Tocmai ce am fost si eu certata de mama ca ii permit prea multe lui Praslea. Eu nu consider ca daca ia o cana de pe masa sau mai rastoarna cerealele din bol ii permit prea multe, inca nu le face intentionat. Si eu cred ca este important sa aiba incredere in noi si sa stie ca-i iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Am revenit fuga sa termin de citit.

Vali- imi pare rau ca nu ai avut cum sa stai acasa si azi...Iti doresc multa sanatate si sa iti treaca pana luni! Iar cu faza cu tv...parca il descrii pe Mario! La fel face! Se duce spre el, il cert, zambeste si se intoarce din drum si cum ma vede ca o sec ma uit in alta parte direct in pas alergator spre tv este! Sunt tare haiosi la varsta asta...dar si greu de stapanit! Am vazut ca se vorbea pe aici de copilasi care nu stau singuri in camera si vin dupa mamici...pai la cat e Mario de zapacit...el ar sta singur in camera fara probleme dar ce as gasi acolo cand ma duc...asta im fericitul caz in care as mai gasi camera! Sper sa te regasesc cu vesti bune maine! Pupici si inca o data sanatate si sa tii raceala pt tine sa nu fii darnica si cu baiatul!

Yasmari- ce ma bucur sa te vad! Cam rarut in ultimul timp...ne lasi pana ni se face dor tare de tine si abia atunci iti mai faci aparitia putin! Ma bucur si ca sunteti bine, sanatosi si fericiti! Pupam mica dansatoare care face progrese in fiecare zi si va dorim cat de curand sa ajungeti la un compromis si cu papica! Multi pupici si te asteptam mai des!

Monica-Elena- eu nu il las singur pe Mario in pat pt ca ar fi pe jos in sec urmatoare...si nu pt ca nu stie sa se dea jos, ca asta stie, dar pt ca alearga ca un mare zapacit ce este si mai face si buf cateodata... Si la mine e si patul f inalt (85 cm) si e greu sa se dea jos... Dar tehnica o stie ca se da jos si pe burta si pe spate.... dar tot imi e frica! El noaptea doarme in patul lui dar dimineata oricum el imi da trezirea deci nu are cum sa ramana singur in camera si sa vina dupa mine...asta cat mai dorm cu el in camera... Drum bun va doresc, petrecere frumoasa si multa sanatate si fericire micului puisor!!!!

Nicoleta- pai in cazul asta ti se motiveaza absentele! Multa sanatate puiului mic sa ii treaca repede raceala si sa nu il mai doara gingiutele cand vor iesi caninii, iar voua spor la mobilat si aranjat!!!! Asteptam vesti noi de la tine. Felicitari pt noul dintisor si pt zapacitul istet!

Pisicut- imi cer scuze ca am incurcat borcanele... M-am ramolit rau de tot de pare... Nu am stiu de sub deschis acolo... O sa ma uit si eu sa vad ce scrie. Iar cu permisul...nu iti mai face atatea probeleme... Nici eu nu il cert pe Mario din orice nimic...il cert numai cand face lucruri rele dar care i-ar putea face lui rau, ce in rest...deja a stricat telefoane, a spart scrumiere si vaze (asta e mai periculos dar macar am avut noroc sa fiu langa el si sa il iau repede de acolo) si multe altele... Important e ca tu sa fii imacata cu tine si multumita de cum te proti cu el si cred ca totul va fi bine pana la urma!

Ema.nu.ela- da...v-am incurcat...chiar nu mai stiam cu cine am vb... Eu cu nuca nu imi fac probleme...ca nu am cum sa-i dau cozonac pasat! Poate anul viitor...sper si eu sa papam si mai mare... Mancare numai pasata vrem dar in rest papam bucatele de carton, servetel si tot ce mai nimerim si putem sa bagam in gurita si sa muscam... Am vazut si eu jucaria acum, multumesc mult pt site! Cum spuneam noi in cada nu o putem folosi...dar ma tenteaza sa o iau pentru anul viitor in piscinuta...Mai astept putin sa vad cat il vor interesa jucariile pt ca deocamdata...asta e ultimul lucru care il intereseaza...

Diana- pai atunci...drum bun si felicitari pt rezolvarea problemei spinoase!

Albinutzza- multumim mult pt vestile despre Irina!!! Ma bucur tare mult pt ea si abia astept sa o mai vad pe aici!!!!

Irda- FELICITARI!!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti, sa ai o sarcina usoara si un copil frumos, sanatos si cuminte!!! Multi pupici! Si ca tot te intreba Nicoleta de mos... Frumos cadou!

Am terminat si eu de citit...si iar am scris un mesaj kilometric... sper sa nu va suparati prea tare mine! Va doresc tuturor weekend placut si sa va distrati bine alaturi de pui vostri! Pupici si noapte buna tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Irda FELICITARI!!!!

Super! Sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si dusa pana la 38 de saptamani, cel putin! Esti o curajoasa! Cu toate cate ne-ai povestit la metodele tale de slabit, sa faci pe bb2 acum e chiar dovada de curaj. Dar e super bine! Ma bucur mult pentru voi.

Simona ma intrebai de bona. Ieri am fost la interviu cu una si mi se pare ok. De la 1 dec. vine in probe 2 saptamani. Sa vad cum se poarta cu copii si cum o accepta ei. Ma incurajeaza faptul ca are experienta la stat cu 2 copii. A stat la o familie 2 ani cu niste copilasi care in momentul cand s-a angajat aveau 6 luni cel mic si 1 an si 8 luni cel mare (cam cum o sa fie la anis). Faptul ca a stat 2 ani inseamna ca si ea s-a descurcat, nu si-a luat campii, dar si parintii au fost multumiti de au tinut-o atat. O sa vedem. Sper sa fie bine.

Albinutza ai o scumpete de baiat! O sa fie coada de gagici la usa ta peste cativa ani . Sunt convinsa ca albinutza mica din burtica nu o sa fei cu nimic mai prejos. Multumim si pentru informatiile despre Irina. O asteptam. Chiar mi-e dor de ea.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salutare fetelor!
Ma bucur ca nu m-ati uitat. Katink, esti o scumpa .
V-am citit tot timpul dar nu prea am avut ce sa scriu. Copilul creste, nu e nici pe departe geniu, dar nici intarziat. E bine sanatos.
Are 2 masele si cea de-a treia are o forma bine definita sub gingie, dar inca nu vrea sa iasa. De 2 saptamani nu mai mananca bine si eu tot dau vina pe masea, dar nimic.
A luat bine in greutate in ultima perioada. Are acum 11 kg si ceva. Si cred ca mi-am dat seama de ce nu mai lua bine in greutate de la 9 luni. Atunci am pierdut eu laptele si am inceput sa ii dau Bebelac. Dupa 1 an i-am dat Nestle Junior si tot de atunci a inceput sa se mai ingrase. Off, daca-mi dadeam seama la timp sa schimb laptele!!!

Felicit noile gravidute: Giana si Irda!
Tare mi-e dor si mie, dar inca nu avem resurse pentru bb2.

PS: Katink, pe bara de sus a mesajului am un Y. Apasa pe el, poate reusim sa vorbim mai des.

Andreea, mami de baiat cucuiat (muuuult prea des) - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

buna seara fetele

Eu am plecat la Breaza de ieri, ca sa ma odihnesc un pic, fiindca aici pt s-o tin pe bona mai mult.

Irda ...[bateoba]FELICITARIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!sa fie ce va doriti.

Cand ma gandesc ca tocmai eu, aia cu FIv am spart gheata la bb2, si acum stau sa nasc.........doamne ce a mai trecut timpul...fetele mai am cam 1 luna si 1 sapt......olaaa

AniS 31+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput