produse Franke inox sau granit ?

produse Franke inox sau granit ? | Autor: ali

Link direct la acest mesaj

Am vazut din gama Franke produse din granit, chiuveta de bucatarie , plita.Au chiar si cuptor si hota care nu stiu daca sunt din granit dar are aceeasi culoare.Sunt putin mai scumpe dar ma gandeam ca nu sunt la fel de pretentioase ca si cele din inox.
Aveti careva dintre voi asa ceva?Cum se comporta?

ali

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Buna, nu am inca produse de la Franke, dar urmeaza sa imi iau. Am fost si eu pe la firma lor si am vazut cele de granit, culoarea Avena (crem) imi place. Au chiuveta, robinet, plita vitroceramica, cuptor si hota aceeasi culoare. Arata frumos. In total aceste obiecte sunt in jur de 60 de milioane. Nu e putin, dar merita pentru ca arata bine si zic eu sunt mai putin pretentioase, nu se vad picaturile de apa ca si pe cele de inox. Parerea mea. Astept sa vad si eu daca are cineva si daca e multumita.

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mai exista o varianta la Franke ca sa nu se vada picaturile si este mai scumpa ca inoxul normal dar muuult mai ieftina decat granitul. Este inox cu model filigranat ß nu stiu cum saßl denumesc altfel, dar cred ca ma intelegeti. Eu varianta asta am alesßo si sunt f. multumita.

Mergi la inceput