Tanita Tikaram
Cine are melodia ''Twist in my sobriety'' de la el? Imi place la nebunie, si deocamdata nu pot sa o descarc de niciunde ca nu am anti-virus corespunzator!
Raspunsuri
ANDRUSHKA spune:
Eu imi amintesc ca Tanita Tikaram era o EA... imi amintesc si acum videoclipul aparut dupa revolutie... avea intr-adevar o voce grava, masculina.
Despre melodia aia veche este vorba? Stiu un site unde poti solicita muzica mai veche.. dar da-mi un PM ca nu vreau sa iau cartonas rosu pe-aici...
Sanca spune:
acuma aflu si eu pentru prima oara ca nu e tipa. Si am 2 CD-uri cu Tanita Tikaram. . . Imi place si "Cathedral Song"...
ANDRUSHKA spune:
Am dat o cautare cu renumitul google... e femeie in toata regula...si draguta pe deasupra... doar daca nu e travestit
kasemada spune:
quote:
Originally posted by ANDRUSHKA
Am dat o cautare cu renumitul google... e femeie in toata regula...si draguta pe deasupra... doar daca nu e travestit
I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!
Chiar zilele trecute a fost un reportaj scurt la televizor despre ea. Din pacate am auzit numa cu ''un sfert'' de ureche ca eram ocupata cu altceva, dar printre altele am auzit un fragment din ''Twist...''. Da, din cate stiu e o melodie veche.
Acuma am vazut si eu ca e de fapt o tipa, si culmea...nascuta in Germania... Tatal e indian, probabil de acolo vine si numele.
Din pacat nu am auzit alte melodii de a le ei, dar m-as bucura sa primesc optiuni de la voi.
Thanks!
kasemada spune:
quote:
Originally posted by copiloi
http://www.youtube.com/watch?v=12LFc9ANdms
Alina
Thx, chiar am ascultat mai multe melodii de la ea acuma, are o voce super!!
dani_da spune:
buna!
Mie imi place cel mai mult "Only the ones we love"
http://www.youtube.com/watch?v=0ykYYfXpG0E&mode=related&search=
tinatache spune:
si mie imi place, are o voce super! si ce frumoasa e!!!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Kamy13 spune:
Eu o ascultam in anii 90 cand locuiam in Germania...O voce deosebita !!!
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"