acid folic.....pofta de mancare ???!!!
Raspunsuri - Pagina 2
R_MARCE spune:
O mica specificatie... Se iau pina la 0.8 micrograme. A nu se confunda cu miligrame ...ceea ce e mai mult. No problem...k excesul de acid folic se elimina de obicei, prin urina.
Mie pofta de mincare nu mi-a dat...sau nu am obs eu la vremea respectiva. Acum iau vitamine prenatale (Elevit) care au inclus in ele acidul folic (doza optima de 0.8 micrograme).
Marce
26+
Kamy13 spune:
Nu cred ca acidul folic e cel care ti-a crescut pofta de mancare...
Si eu iau cate 1 pastila de 0,4 mg pe zi ca pregatire a corpului pt.inca 1 bebé
dar nu am observat nici o schimbare.
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"
mamy_taty spune:
Este doar o coincidenta!Crede-ma!acidul folic ajuta la intarirea sistemului osos,si face mai mult lapte la femeile care alapteaza DAR nu si provoaca stare de foame!Cred ca altceva iti provoaca!mai iei cumva si altceva pe langa?
mamy_taty
lavinai spune:
mamy_taty, nu mai iau nimik pe langa......dar avand o pofta mare de mancare ( care se vede tare si pe mine.......deja!!!) mi-a trecut prin cap ideea asta!!!
mamy_taty spune:
quote:
Originally posted by lavinai
mamy_taty, nu mai iau nimik pe langa......dar avand o pofta mare de mancare ( care se vede tare si pe mine.......deja!!!) mi-a trecut prin cap ideea asta!!!
quote:Pai...in cazul asta ce pot sa mai zic??o fii!mai stii?intreaba un doctor !sa ne scrii ce ti-a zis..Nu mai lua!Sau vrei sa te ingrasi??
mamy_taty
bufi spune:
Fetelor eu am inceput luna a treia de acid folic, nu am ramas insarcinata si as vrea sa stiu daca sa intrerup dupa astea 3 luni sau ce este de facut.
Am citit ca se ia inainte cu 3 luni si in primul trim de sarcina.
Cum este?
Bufi
lavinai spune:
quote:
Originally posted by bufi
Fetelor eu am inceput luna a treia de acid folic, nu am ramas insarcinata si as vrea sa stiu daca sa intrerup dupa astea 3 luni sau ce este de facut.
Cum este?
Bufi
nu intrerupe!!! se incepe sa se ia cu minim 3 luni inainte!!
nu are ce sa iti faca rau. se ia si fara a avea planuri de a face bebe.
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by bufi
Cum este?
Bufi
Nu este nevoie sa intrerupi,eu iau de 5 luni si inca nu am ramas insarcinata.
Nu dauneaza.
anca
poze nunta
Incercari bb