mamici casnice (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

io-s pe aici . ma menajez,ca saptamana viitoare intru eu la bucatareala.
astazi am fost cu copila la prima lectie de balet. cand s-a terminat ora a plans biata de ea ca cica nu a apucat sa danseze.
ea a crezut ca se duce acolo si danseaza cum vrea ea.nu vroia sa plece deloc. in masina mi-a stat posomarata si la un moment dat si-a amintit ca si-a uitat apa. a inceput iar sa planga .am pacalit-o ca o luam inapoi data viitoare ca n-aveam nici un chef sa intorc pt o sticla de apa si asa era un trafic de-am facut 100 de ani pana acasa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bre dar unde-i activitatea de la casnicute?

ce face Maria este bine? ai noutati banano?

bey la munca a fost dezastru.am inlocuit o educatoare care lucra cu copii de 18 luni.<Moamamaaa e crima frate! Eu nu am lucrat decat cu 4 si 5 ani.La astia micii nu ma pricep.Sunt catastrofe
Unul tipa,altul musca,altul face kaka,altul ii scoate ochii altuianasollllll
De activitati nici vorba.Ce pana mea activitati s afaci cu pampers la fund
Am disperat.Nu m-ai trec pe acolo.Am zis frate.ori 4 ani,prescolari,ori acasa la cratita
Am avut o aventura de o zi.Colegul rade de mine de moare
Mie nu prea-mi vine s arad dar ma rog...

revin.am pus la cuptor blatul de la barbi.urmeaza sa vad ce crema fac si cum o asambelz.Nu fac decat o incercare ca sa stiu daca ma bag la tortul asta pt. sambata sau nu.daca nu sunt capabila va trebui luni sa merg sa-i comand fetii tort

Miha,zi ce crema sa fac?
baga ideei.nu ma trimite pe culinar ca m-au disperat alea pe acolo.sunt prea profesioniste pt. mine.eu vreau ceva simplu,bun si la subiect

pup
revin.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Mirela,am fost la wal-Mart astazi dupa pasta de fondant si nu am gasit nimic.Unde sunt,la ce raion?am si intrebat si habar nu aveau alea de pasta asta
Cred ca la W.M e mai ieftina.La magazinele de specialitate este scumpa.Cam 10 cad fara taxe
Daca gasesti sa-mi spui.Si martipznul e la fel.Daca-i pui colorant alimentar in el nu-i bai ca-i galbui;dar daca vrei sa faci flori albe imaculate nu merge ca ies spalacite

pup iu

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

am facut tortul barbyyyyyyyyy de proba
Doamne ce-mi place sa ma joc cu pasta de fondant
Miha,merci.din cauza ta toate astea
glumesc.merci pt.idee si impuls

foto

Mergi la inceput

am uitat sa vi-l arat

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=5101&st=1500&gopid=269329&

foto

Mergi la inceput

l-am postat pe culinar ca doar de acolo am luat lectii
daca vreti si credeti ca da bine -l pot posta si-n albumul nostru.
il gasiti jos pe pagina.pe culinar tot "ange" sunt.Ma depistati usor
am plecat la somn.
4 ore a durat tortul cu copt cu tot
dispar.
pe maine.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, am sosit!Nu am somn...Am lipsit zilele astea din cauza curentului electric...
Miha, sanatate multa micutei, greul a trecut!
Am facut cafea pentru toate!Va pup!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

doina dar tu cate ore pe noapte dormi mama?

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CAMI misto tarr tortul,felicitari!!!...da baga-l si la noi la album ca acolo la culinare nu se vedea ca lumea.... la WM gasesti din astea de bucatarie mai speciale in spate unde sunt nasturi si materiale si tot felul de flori din plastic...asa e cel putin la asta de langa mine...dar asta e mare,acum nu stiu cum sunt altele si daca toate sunt la fel....bafta sa gesesti!...eu mai am timp sa cumpar,ca numai de Craciun vreau sa mai fac ceva "nebuneli" culinare!

DANIELA,asa deci,la Brasov mergeti,...sa aveti bafta de vreme faina va doresc!...ce fericiti trebuie sa fiti ca vedeti zapada si va si distrati!

Aici mei astia nu stiu sa sarbatoreasca revelionul...la 1 dorm toti dupa ce se uita la artificii...ce fain a fost anul trecut,hmmmmmmmm,ce m-am mai distrat,iar ma apuca dorul

Vad ca multe din voi stati acasa..hmmmmmm...ciudat,eu cand eram acasa,in Ro,nu stiu daca a existat un an sa stau acasa...a,cand avea Robert 3 luni,ca abia ajunsesem din America si ai mei aveau deja planuri de rev...eu as pleca mai fetelor sa-mi las copilul cu mama,de ce nu?!...l-am lasat si cu soacra in vara anul trecut...a fost ok...eu nu ma pot plange de soacra dar nici nu sar in sus de bucurie...

Noi probabil il vom face tot acasa...ma intreba cineva,scuze ca nu mai tin minte cine,am citit si...nu mergem la Chicago pt ca e pre scump biletul de avion,mai 800$ pt toti trei...nici gand mai sa mergem...nu dau atatia bani pe bilete pt 3 zile....asa ca acasa toti trei,ne uitam la artificii,culcam copilul si apoi vedem noi ce facem...am mai avea o varianta,dar pe mine nu ma incanta foarte tare...sa mergem la niste prieteni la Atlanta,dar cu masina,si e de condus 10-11 ore dus,si plus ca nu stiu cu Robert cum va fi atatea ore in masina...hmmmm,mai vedem..

Hai ca atata am trancanit singura

MMIHA sanatate puiutei!...asteptam in direct vesti noi!

DANIELA pt informatiile despre Mariuca.

Azi am fost si l-am intampinat pe Mos Craciun la Mall,de azi si pana in 24 decembrie poti face poze cu el...a fost tare frumos show-ul..,poate am sa pun si ceva poze zilele urmatoare.

No hai ca fug si eu la nani.
Va pe toate si un week end placut va doresc!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

M-am culcat Ange la 22 si m-am trezit la 4 ca m-a trezit Dan ii era sete si nu am mai putut sa dorm, m-am foit in pat si decat sa ii trezesc si pe ei (sotul si dan)caci de cand are Dan problemele de sanatate dormim in aceiasi camera in paturi diferite DAn in patul lui si noi doi in alt pat, mai bine am venit la calculator, cat avem lumina ca azi o ia pe la 9.Mai au de lucrat cam 3-4 zile si scapam de luatul luminii, simt ca nu mai pot, sa nu poti sa faci nimic toate ziua...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput