mamici casnice (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

danutza , acum se deschide.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Bianca, am deschis si am citit. Ce mai mancam?ce mai bem?Nu imi spui ce a lipsit de la petrecere?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doinabita

Bianca, am deschis si am citit. Ce mai mancam?ce mai bem?Nu imi spui ce a lipsit de la petrecere?

doina de la petrecere a lipsit Isabella , noruca lui miha si fiica lui danutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.Bey io l-am sunat pe dr si a zis ca atata timp cat nu are febra pot sa o scot putin.Si am iesit.Si cand ne-am intors parca mai avea si ea culoare in obrajori si eveniment: a mancat destul de bine.
Vad ca nu a mai facut decat o singura data febra pe ziua de azi asa ca evouam sper eu spre bine.
Va pe toate si va multumesc de urari.Inca nu-s in elementul meu sa ma dau la glume cu voi.Va pup asadar.

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bianca din toate minunile ca sa spun asha, doar suc de roshii mai consum citeodata din comertz, ca restul e din productia proprie, un pate daca papam, adica eu, o data de doua ori pe an. In rest nimic nu consum, din cele care le-am cetit. Mama, ce sanatoasa sint
Georgi sanatate multa si sa dea DD sa se faca bine Stefania.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

danutzo da poesesiva mai esti.nu-ti dai colegul nici la borcanel?nici eu nu mananc si beau nimic din cei acolo [ca io nu-s mancacioasa], da compensez cu cola si tzigara.

georgi sanatate printesei.hai ca ne e dor de un chef im miez de noapte .

Mergi la inceput

banana, alina , miha , cuscra, doina , danutza, georgi, cami,mirela,liana , cristina,gaby la dans.incepe petrecerea.

sa curga rauri de

bebeluselor dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bianco dar tu pe al tau il dai ?! Ai vazut ca era un raspuns "da" cica e pentru o cauza buna .
Vad ca a inceput petrecerea, de beut iau un paharel, dar nu dansez ca, cica "cine joaca-n postul mare, face rapan pe spinare, cine joaca-n postul mic, face rapan la buric", adica e rapanos sau repanos tot timpul

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

.am uitat ca suntem in post.moama , ce blonda-s.

danutza , io-l dau .da nu cred ca-i bun de taur , ca abea facu 2 feciori la distanta de 11 ani.si nu crez ca , cucoana aia mai astepta inca 10 ani pana a reusi colegu sa faca fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dadada...dansez si eu..ca vreau sa slabesc...
ma pregatesc de revelion.

Mergi la inceput