mamici casnice (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Cuscra-i,adictalea cum sa trimita Dana baiatul la tine?

Ca sa aiba companie Isabella, nu de altceva. sa-ti treaca si sa stii ca petrecerea lui ginerica ar fi fost perfecta, daca...
sa vaz daca ghicesti, ce a lipsit de la petrecere

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

danelutza - imi incerc si eu norocul..sa raspund...cred ca a lipsit isabella! am ghicit????
pupare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

sa stii ca petrecerea lui ginerica ar fi fost perfecta, daca...

[Ala de se scarpina in barba] Cine oare?Cine oare? crezi tu ca io nu m-am gandit la asta?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor...stiti ce fain e fara lumina?nu speli, nu calci...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cgaby

danelutza - imi incerc si eu norocul..sa raspund...cred ca a lipsit isabella! am ghicit????
pupare.

ghicit, ghicit , bravos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Danelutza

sa stii ca petrecerea lui ginerica ar fi fost perfecta, daca...

[Ala de se scarpina in barba] Cine oare?Cine oare? crezi tu ca io nu m-am gandit la asta?

la ce te gindishi cuscra, ca n-am priceput

Mergi la inceput

Doina o fi bine, dar si cind o sa incepi sa speli si sa calci, te apuca Craciunul , vroiam sa spun ceva la adresa meseriashilor lui peshte, acum si-au gasit sa repare. Nu mai zic nimic, ca sintem in post.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ce a lipsit de la petrecere?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!

daca aveti chef va rog sa citici www.jurnalul.ro/articol_65963/un_desert_cu_crema_de_e_uri.html" target="_blank">aici,www.jurnalul.ro/articol_66228/sos_din_arome_artificiale.html" target="_blank">aici.www.jurnalul.ro/articol_66643/adria_tutti_frutti.html" target="_blank">aici,www.jurnalul.ro/articol_65963/pate_de_ficat_facut_din_sorici.html" target="_blank">aici,aici si www.jurnalul.ro/articol_66367/caltabos_sasesc.html" target="_blank">aici.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Bianca eu as ceti, dar nu se deschide nici o pagina
Doina eu as spune ce a lipsit de la petrecere, dar o las pe cuscra, ca deh a fost petrecerea lor

Mergi la inceput