mamici casnice (81)
Raspunsuri - Pagina 12
alexa si mami spune:
banano, ti-ai luat
pt musafira 
cica a mea era sa dea coltu' ca nu a vrut un dr sa-i faca doza impotriva socului(cica e alergica la muscatura de albina), da' i-a facut-o o cumnata
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">
georgi75 spune:
Salutari.Feteleor sunteti de coma cu soacrele voastre ![]()
Banano imi pare rau...dar asta e.Inarmeaza-te cu rabdare.Mai pleaca inapoi nu?
De Stef ce sa va zic...Azi am fost la dr iar.Amigdalele pline de puroi.Iar antibiotic.Febra continua oricum...Sunt cu nervii varza, obosita la maxim dar parca nici nu o mai simt.
Acum doarme cu tati si eu ma apuc sa strang putin prin casa ca-i dezastru 
Mirela
si mersi de urare.De fapt va multumesc la toate.Nu mai stau sa va
pe fiecare si sper sa ma intelegeti si sa nu va suparati.Stiti ca-mi sunteti toate dragi.

Doina sanatate multa si tie.
Hai pupici pe botici
EDIT: Alinutza daca tot e alergica la muscaturile de albine 
, fa-i cadou de ziua ei vreo 2 stupi asa
...Moamaaa...voi ma faceti sa vorbesc cu pacat 
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
ange spune:
quote:
Originally posted by georgi75
EDIT: Alinutza daca tot e alergica la muscaturile de albine, fa-i cadou de ziua ei vreo 2 stupi asa
...

esti de belea Georgi 
Miha,astept foto de la petrecere.Baga ca ard de curiozitate.Si vreau sa-mi spui meniul.
De maine intru si eu in priza.Incep cu,curatenia apoi de marti cu ,cumparaturile si de miercuri intru la copt
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
alexa si mami spune:
georgi, multa sanatate printesei!
mercic de idee![]()
cami, ai facut meniul?
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">
ange spune:
alina,nu dar am o idee de ceea ce vreau sa fac.
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Danelutza spune:

georgi75 spune:

Astept urmatoarea repriza de febra si ia uite ce fac...
Bei m-am documentat putin si intr-adevar fi-mea prezinta toate simptomele de amigdalita.
Si dr a zis ca mai dureaza febra vreo 2 zile asa...
Cami la noi nu stiu daca se gaseste pasta de-aia ca m-as baga si eu la o minunatie de-aia....Fetelor, se gaseste mai?
ange spune:
am pus pozele cu tortul "barby" la albumul nostru.
din greseala le-am pus in dublu si nu stiu sa le sterg.mi-am prins nasul in yahoo-ul asta nou 
Alina help!![]()
mai ce face Andora?
a cui e poza aia" coleage"? e o nebunie.
vreau sa stiu cum a facut-o.
foto
ange spune:
georgi,da mai se gaseste. cica pe langa Unirea este un magzin cu produse "wilton".Ce naiba nu se gaseste in Ro aia?!
Poti intreba si la cofetarii sau la "metro" si alte mall-uri.Daca nu e fondanta e martipan care este acelasi lucru.Diferenta este ca martipanul este galbui si are gust de migdale.Dar da-i pui colorant nu vad problema!
foto
georgi75 spune:
![]()
Pai problema e ca aici la mine la tara ... nu e nici Unirea, nici Metro.
Poate ajung prin Craiova ca aia sunt mai dezghetati ca noi.Auzizi Leanoooo? ![]()
Si eu ma intrebam zilele astea unde e Andora....