Fetele din America (80)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by lau10

Fetelor, ma bag si eu in discutiile voastre cu niste intrebari. Va rog sa imi spuneti ce e de vizitat in San Francisco. Noi vrem sa venim in LA si apoi sa inchiriem o masina si sa facem ruta LA-San Francisco-Las Vegas. M-am uitat pe harti, dar cred ca parerea voastra e mai obiectiva mai ales daca ati parcurs aceste distante cu masina. Cam cat se merge? Sunt bed & breakfast sau moteluri mici pe drum unde se poate dormi? ( ca banuiesc ca nu om merge non-stop)

E ceva ce ar trebui sa stim?? ceva ce poate in carti de specialitate nu gasesti....

Va multumesc mult

laura

Moteluri se gasesc si inca unele foarte pitoresti. Dar de la LA la SF faci doar 8 ore pe freeway si cca 12 ore daca mergeti pe PCH (Pacific Coast Highway), drum absolut de vis, dar mai putin rapid decit freeway-ul. De la LA la LV se fac cca 5 ore tot pe freeway. Deci dormitul pe drum nu prea-si are rostul, mai bine ajungeti la destinatie si va cazati acolo. Acum, nu stiu cit se face de la SF la LV, ca nu avuram ocazia. Dar cred ca nu prea mult. Uitati-va si voi pe harta si in functie de ce am spus de celelalte 2 trasee, faceti si voi o aproximare. E drept ca in functie de trafic se poate dface oricind mai mult, dar media este cam cit am spus eu.

Drum bun si dixtractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Oana, Bucluc multumesc mult mult!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

81

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!