Fetele din America (80)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ancuta, eu cred ca un program din asta nu strica. Iti da o baza clara, plus suport in faza grea. Apoi daca ai ambitie poti continua tu.
Ia-ti o luna-doua mincare de la Nutrisystem, Jenny Craig, care o fi... Urmeaza programul si daca te tii de el eu cred ca va fi bine. Pe Nutrisystem i-am studiat si eu. Sint portii mici, bei multa apa si recomanda miscare. Se tine un jurnal.
Si eu as fi curioasa de o cura din asta ca slabisem putin si cu sarbatorile astea iar am luat-o razna...
Succes!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

oricum, inainte de 12am -asta-i doispele de la miezul noptii, nu? pm-ul e ziua parca

Io am fost super incantata ca anu' asta de Revel abia pe la 3am si-a facut aparitia un vecin sa se planga de galagie (intr-un complex de apartamente in L.A.). In Bay Area pe la 11-12 noaptea sunau vecinii la politie sa reclame petreceri (si la casa si in complex de apartamente).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetele din US,am o intrebare pentru voi,mai precis pentru fetele din L.A.Eu sint acu in Beverly,as vrea sa va intreb ce merita vizitat prin zona.Am fost azi prin Santa Monica,pe Rodeo Drive,prin Hollywood.Miine vrem sa mergem sa vizitam Universal Studios.

Numai bine

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Asta e, depinde de zona si de oameni, e clar. Dupa uralele de la trecerea dintre ani s-a mai benchetuit pina aproape de ora 5 dimineata, fara sa ne "deranjeze" nimeni (doar noi pe ei, dar nu cred ca erau multi pe acasa, ca masinile multora dintre vecini lipseau).

Anky, sper ca nu ati ratat complexul Highland din Hollywood si teatrele. In rest, mai merita Malibu, BH - strazile cu vilele ca-n filmele... americane (nu doar Rodeo Drive), Downtown LA, Disney, Laguna Beach, Long Beach cu Queen Mary si alte Beach Cities. Nu mai amintesc de Universal Studios, ca deja il ai in program. De fapt sint atit de multe de vizitat, incit iti trebuie timp, nu gluma.

Dixtractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Downtown brrrrrrrrr e deprimant rau daca mergi acolo! E frumos vazut din masina de pe freeway. Numa' homeless si mizerieeee.

Fetele are Uca de facut un proiect ptr scoala despre ancestors. L am rezolvat noi cum l am rezolvat dar mai e un punct: tr sa scrie despre o traditie a stramosilor ei. Si nu ma pot gandi la nici una. Si de ce e importanta traditia asta?? E! aici m a dat gata de tot.

Va rog da ti mi si mie o idee!Pleeeeease!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu traditiile. Dar noua ne-a placut in Downtown LA. Si am fost de multe ori. E drept ca am ocolit zonele urite, ca doar nu ma dusesem sa vad mizerie, ci sa ma plimb si sa ma simt bine. Si arata super. Am vazut doar vreo 2 sau 3 homeless people, cred ca se ratacisera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Corinadana o traditie la romani e lada de zestre pentru fete sau colindele de Craciun, de exemplu.Nu stiu daca e doar obicei, ci si traditie : taiatul motzului la 1 an insemnand sfarsitul perioadei de bebelus si intrarea intr-o noua etapa a copilariei.
Google sa traiasca , sper sa gasesti repede ceva potrivit.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Fetelor merci de raspunsuri,a suflat ieri un vint aici...brrr,mi-a fost frig toata ziua in Universal Studios ,dar mi-a placut.
Sincera sa fiu,ma asteptam la ceva mai mult de la toata partea asta,Hollywood,Beverly.Cit despre homeless,i-am intilnit peste tot,chiar si pe Hollywood Bl.
Am incercat sa gasesc salonul Anastasiei Soare pe Bedford Drive, insa sint numai case si nu vazui nici un salon..deh..
Am zis,hai mergem in Melrose PL,iarasi numai case.Melrose AV,e ok.
Bine ca am laptopul aici ca mai pot intra pe net,diferenta asta de fus orar m-a dat peste cap,ma trezesc cu noaptea in cap.

Numai bine

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Salonul A. Soare este pe Santa Monica Blvd.

Diana iti multumesc fff mult! Ideea cu taiatul motului e minunata.Apoi putem scrie si explicatia ( ce inseamna traditia asta). Si cea cu lada de zestre numa' ca i mai greu de tradus in engleza.Luni incepe scoala si proiectul e due tot luni. Pupici multi!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, fenugreek-ul este schinduful in romaneste?
Ca parintii mei pun la varza de murat schinduf. Cica ii da o aroma placuta.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput