Fetele din America (80)
Raspunsuri - Pagina 27
Siminaf spune:
Petrecerea a fost in casa. In curte s-a stat doar la fumat si cine se incalzea prea tare in casa, la dans. Oricum, in curte erau permanent macar 8-10 persoane, ca a fost vreme frumoasa. Iar la 12 noaptea s-a desfacut sampania in curte, s-a dat noroc si au fost niste uraaaaleeeeee.... Dar era Revelionul, nu era o noapte oarecare. Iar zona este foarte linistita, foarte privata, nu circula mai nimeni pe acolo. Si totusi nu a chemat nimeni politia.
Am uitat sa spun: nu era nici o ferma, zona e foarte selecta si scumpa.
Oana_B spune:
Daca zici ca-si comanda mancarea probabil e Nutrisystem, iti dau mancarea portionata pe o saptamana dar nu trebuie sa mananci nimic altceva pe langa ce-ti dau ei.
Mai vad la televizor reclamele lor, sau aia cum o cheama Jenny Craig..Kirstie Alley parca a slabit cu ea, nu prea inteleg cum e aia mananci pizza, ciocolata, lasagna etc etc deci toate alea rele..si slabesti.
Cred ca ideea e de marimea portiei, nu mai pui portiile alea imense ci vreun sfert asa:)))
Si la toate reclamele arata unii before (care de obicei nu deslusesti cine e in poza) si la pozele after arata unii d-aia cu muschii lucrati 24/7 la gym:))...da' nu zic nicaieri ca degeaba urmezi orice dieta daca nu faci sport.
Deci, io zic ca totul e mult mai de bun simt, tai ce stii ca ingrasa paine alba, fainoase, zahar, grasimi si te axezi pe legume, fructe, carne slaba, portii mici si dese si obligatoriu miscare.
Sotul meu e gurmand si a slabit cu sport din greu si portii mici. Mananca din toate dar cate putin. A dat jos pana acum 20lbs. Editez sa zic ca le-a dat cam in 2 luni si ceva.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
michelle7 spune:
eu zic sa nu dai banii pe consilier ca pana la urma de tine depinde ce bagi in gura. parerea mea e ca si fara consilier daca mananci DOAR 3 mese MICI pe zi si ai grija sa fie echilibrate+ fructe si legume nu ai cum sa nu slabesti.
si eu am slabit 15 lb in aprox 2 luni. de la 145 la 130 la inaltimea de 5.6. ( 1,68m)
dar am mers la sala de 3-4 ori pe saptamana si nu am mancat dupa ora 6.30 decat asa un morcov sau niste migdale
Ancuta spune:
Oana, da, ai dreptate. Cei din reclamele de slabire arata de nu se poate! Stiu ca trebuie miscare. Acum 2 ani am slabit 10 kg in 3 luni, mergand la sala zilnic. Asa ca stiu ca e posibil si ca trebuie miscare, cum spuneai si tu de sotul tau.
Acum sunt tare lenesa, dar se pare ca trebuie sa ma schimb putintel asa. Am abonament la sala si uite ca n-ajung.
Cred ca tipa de care ziceam a urmat Weight Management si intr-adevar avea portii super mici. Am vazut o singura data o portie de a ei.
Stiu ca mai bea niste concentrate. In sfarsit, o sa ii cer un contact de la firma la care a fost ea si va spun si voua. Ca info.
Ca nici eu nu prea cred in portionarile lor.
michelle7 spune:
a si stii ce mai ajuta? bar-urile de proteine. eu le iau din Fred Meyer cand is la reducere le gasesti 2buc 1$ 15 g de proteine bucata (le gasesti pe raft langa vitaminele pt femei ) 15 g de proteine e incredibil de bine si inlocuieste shake-urile alea scumpe din programele de care vorbeai tu. ai nevoie de 1g proteina/kg corp si in general femeile nu mananca suficiente proteine.
corinadana spune:
Baga si apa la greu!Cand te ia foamea da i cu apa. Si sport.
J. Craig cica si ar fi pus inel la stomac!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Sanca spune:
Ancuta, dieta (adica ce mananci) e la fel de importanta ca si sportul. Cei de la Weight Watchers - care iti dau un sistem pe puncte, isi fac mai mult banii din suportul moral pe care ti-l dau. Asa ca poti sa-ti iei si tu un carnetel si sa scrii tot ce mananci zilnic. Cei de la Fitness au personal trainner, si eu zic ca mai bine investesti 50 de dollari saptamanal cu un personal trainner, decat sa arunci banii la WW sau Jenny Craig. Iti masoara body fat, iti dau program cu ce sa mananci. Atata timp cat respecti programul, si-ti faci timp pentru tine sa mergi de 3 ori pe saptamana in gym o sa vezi progrese. Tot greul e pana cand iti intrii intr-o rutina, deci primele 2 saptamani sant cele mai grele...
Ancuta spune:
Anca,
Asa este. Consilierul iti ofera sprijin moral foarte puternic. Tipa de care ziceam eu mi-a spus ca era sa clacheze de cateva ori si au sprijinit-o cei de la compania unde era inscrisa.
Trebuie s-o sun in una din zile s-o intreb cum se numeste programul, sa va spun si voua. Si ca sa nu uit, ea spunea, la fel cum ai zis si tu, ca trebuia sa iti tina un jurnal zilnic. Sa scrie acolo cat mananca din portiile lor si cate minute face miscare(i-au recomandat plimbarea). Cam asta e.
Ancuta