Fetele din America (80)
Raspunsuri - Pagina 23
Ramona J spune:
Eu mai cu intirziere... Craciun fericit si multe bucurii!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Delia21 spune:
Noi am ajuns aseara la urgenta cu Rudy caci l-a luat o tuse si nu mai putea respira,era rosu tot.Si acum e internat.Ma simt tare rau si vinovata desi stiu ca e o viroza.Aveti mare grija cu puii mici!
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Delia21
Noi am ajuns aseara la urgenta cu Rudy caci l-a luat o tuse si nu mai putea respira,era rosu tot.Si acum e internat.Ma simt tare rau si vinovata desi stiu ca e o viroza.Aveti mare grija cu puii mici!
noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321
Deliuta
Ce rau imi pare! Dar stati linistiti, ca o sa fie bine. E vaccinat, nu? Ma gindeam la asa-zisa tuse magareasca (aici se cheama cocoseasca), adica infectia cu bacilul Pertussis.
Pupa pui mic si scump si frumos si scrie aici sa stim ca e bine!!!
Ramona J spune:
Delia, sper ca e mai bine acum. Sa ne tii la curent, va tinem pumnii sa se faca bine repede.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oanacn spune:
Cu intarziere va uram si noi Sarbatori Fericite si un an nou plin de impliniri.
Sa fiti iubite!
Editez: acum am mai citit si eu din urma:
Elena condoleante pentru mama ta. Sper sa gasesti puterea sa te alini cat mai repede alaturi de familie. Ai un bebe mic care necesita toata atentia ta.
Delia multa sanatate.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
CRISMIR spune:
Fetelor am intra de azi sa va urez LA MULTI ANI 2007!
Sa aveti un an nou mai bun,cu multe realizari,sa fiti iubite si fericite,sa aveti copilasii sanatosi si voiosi,sa vi se indeplineasca toate visele si nu in ultimul rand sa fie sanatate!!!
Sa ne auzim cu bine la anul!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Delia21 spune:
Noi am ajuns in Romania.Am reusit sa luam din spitalo enterocolita virala de la copilul celalalt din salon,asa ca sRudy e pe injectii,gentamicina cu ampicilina,dar mai bine asa decat sa ajungem si pe aici la urgente si....mai nou aceleasi simtome le am si eu si nepoata mea de 2 ani si jumatate.Asta e,ce nu te omoara te intareste si ma bucur ca macar sunt impreuna cu familia impreuna,ne tretam si ne pregatim si noi de revelion si....ne baricadam in casa pana suntem vindecati.Vreau si eu sa va urez tuturor un nou an fericit cu multe bucurii si realizari si mai intai de toate SANATATEEEE!Va pup!
sinzi_ana spune:
Delia, sanatate si pupici lui Ruby!!!!!
Un an nou fericit cu sanatate si impliniri!!!!
Va pupam si ne auzim in 2007!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David