Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

multi pupici la mamici! nu am mai intrat de ceva timp.....am vrut sa va salut si sa vad ce mai faceti. eu sunt racita cobza si nu pot sa dorm noaptea .asta e...trece...bine ca nu am febra. maine am programare la ecografie . dupa aceea v ascriu mai multe.

va pup si va doresc multa sanatate!

am uitat sa intru sa mi schimb semnatura .acum suntem mai mari:33 sapt si o zi

irina 30+MARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Daconst zi-mi si mie, te rog, ce este cu sticlele anticolici.

Cat despre patutz de lemn versus patutz pliabil...de fapt nu ar trebui sa fie o problema de "versus"...de fapt mi se pare rezonabila achizitia amandurora caci cel pliabil este clar util in cazul deplasarilor. Problema "de ce si patutz de lemn atunci!?" nu-mi pare de luat in considerare doar din perspectiva felului in care mamele s-au descurcat cu mai multa usurinta sau nu cu siguranta bebelui sau transportul patului...imi pare mai importanta dezvoltarea coloanei vertebrale a bebelui....care este o problema pe termen lung. Recunosc ca vorbesc din perspectiva unei persoane care are scolioza si as vrea sa evit cum pot o dezvoltare deficitara a coloanei care oricum nu ar fi detectata decat pe la adolescenta poate. Intr-adevar exista probleme mai multe cand bebele incepe sa creasca si tinde sa se zbantuie insa exista si o lista intreaga de sisteme de siguranta, cum probabil ati vazut prin magazine sau reviste.
Intr-adevar apare problema costurilor...iar asta depinde de cum este vazut patutul de lemn...necesitate sau moft.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Dana in Finlanda numai patuturi din lemn am vazut dar poate ca e din cauza ca e tara lemnului.
Patuturile de plastic sint de 2 feluri: de voiaj si tarcuri cum mi se pare ca am vazut intr-o poza la Anis cu Ingrid.
In Portugalia am vazut ca acele tarcuri au mai mare stabilitate decit patuturile de voiaj.In Finlanda nu am vazut decit patuturi de voiaj foarte fragile pe care nu am avut curajul sa le cumpar deoarece mi se pare ca in momentul cind se ridica cei mici in 2 picioruse se pot rasturna cu patutul.

Daca ar fi tarcuri italienesti si aici as fi cumparat.

Apropo chiar in hotelurile finlandeze unde am fost in vacante, tot patute din lemn sint puse special pentru bebe.

Sabina 29+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Si eu sunt pt patuturile pliante din material textil. Am 2 pt amandoi bebeii. Nu au fost probleme la Matei si din cauza de multumire voi continua sa-l cresc si pe bb2 tot in asa ceva.
Cata, aventura, flavia - asteptam vesti !

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetele,

Inca nu m-am lamurit daca patutz de lemn sau pliabil...mai vad, insa de un lucru sunt edificata:

saltelutza din iarba de mare - e din iarba de fan...radea cineva si-mi spunea ca dupa vreo 3 luni se aduna si incepe sa si miroasa cam naspa....

asa ca ar fi recomandata cea clasica antialergica sau aia din ceva de nuca de cocos (am vazut in Cora)

pupici,

Alinuk 29 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Oana,eu spun doar din parerile prietenelor mele,care au testat la bb cu colici cam tot ce se putea.
Sticlele cu capul inclinat se gasesc si la noi pe piata si sunt foarte bune cica...au si un ventil pe fundul sticlei care regleaza aerul astfel incit sa nu faca bb colici.
Cea cu furtun in mijloc,e o inventie din State,care da acolo randament bun impotriva colicilor.Eu am gasit doar una aici,dar am zis ca merita incercata.

Lili,mama cind te vad parca esti la cura de slabire...nu esti graviduta.Bravo tie cum poti sa arati.

Fetele cind puneti poze noi,dati va rog si aici link-ul ca e mai simpul de vazut ce apare nou.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Mi-am facut damblaua - mi-am pus fix acasa, deci o sa am fax - urgentele le rezolvam!
acuma alta boala - sa-mi instalez calculatorul acasa - sa bag net - mi-e frica ca pana nasc o sa stau toata ziua la firma la calculator si cand o sa ajung acasa tot la el o sa stau!
viata, viata!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

alinuk patutul de lemn e safe atata timp cat bb nu se ridica in fund, dupa aia incep cucuiele sau isi baga picioarele prin zabrele si nu stie sa le mai scoata si plange , se raneste etc.
Cat despre saltea sa nu fie mai mare de 10cm sfatul meu, eu am una din cocos , f multumita de ea, e de la bebecomfort.

AniS 31+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Daconst, eu sunt o mamica chinuita de colici lui Ingrid si ea bineinteles, pana la 4 luni..si dupa aia au inceput sa-i iasa dintii, deci am dat dintr-una in alta.
Am luat la biberoane anticolici de mi s-a acrit, Bfree de ex, e cat de cat bun, alea inclinate vrajealaaa, si multe altele, solutiile, ceaiurile vrajealaaaaaa...mergea doar daca ii puneam foenul ,sau ceva cald pe burtica ,deci tot alea clasice.Plus, e f important ca dupa fiecare masa sa-l faci sa ragaie, cel mai bine il faci ,daca dupa ce mananca san sau bibe il pui culcat 2-3 min, si dupa aia il pui pe umar si il bati usor, si nu renunti pana nu ii scoti tot aerul.Daca il pui imediat pe umar dupa ce mananca nu va ragaie mereu, si de aici durerile de colici.

AniS 31+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Alinuk si eu am inteles ca saltelutza cu iarba de mare face cocoloase in nu foarte multa vreme. Asa ca ne-am orientat spre cea cu fibra de cocos. Sa te uiti insa pe site-ul asta caci aici am descoperit ca exista mai multe variante din fibra de cocos...asa mi-am explicat si eu varietatea de preturi vazuta la ele:
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=11

Daconst eu inca nici nu m-am documentat cu privire la colici...stiu despre problema doar cu titlul de nume. Dar suna intrigant titlul sticlelor...asa ca trebuia sa intreb.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

30+

Mergi la inceput