Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
Catalina spune:
Belle_vue, inca o data iti multumesc. Gasisem si eu discutia asta, este de pe forumul drului Tutunaru.
Mi-a dat si mie valoarea bazinetului, de 2,9mm (care nu depasea 5 despre care dr T zice ca e normala). In orice caz, mi-am dat seama pana la urma ca asistenta aia a scris gresit pt ca mi-am amintit ca in timp ce medicul dicta faza asta cu hipotonia, ea a intrebat "la ce?" (ea se referea la ce organ) si el f sec "la copil" (haha, ce sa zic).In orice caz, a scris si ea unde a apucat. M-am convins ca de la rinichi este pt ca in toate filmuletele pe care mi le-a dat, pozele adica, exista un singur organ caruia i-a facut poza, anume rinichiul stang.
Din pacate Tutunaru nu prea spune clar ce inseamna asta ... . Ma rog, sa vedem daca Radoi stie, daca nu, ramane sa vedem dupa.
In momentul acesta cel mai important pt mine e sa vad cum stau cu IR-urile alea, cred ca dintre toate ar fi singurul lucru in legatura cu care as putea face ceva.
Multumesc mult belle_vue.
Cata 33+
eli1977 spune:
Fetelor, m-ati mai luminat, pai dr a calculat cu 5 dec ca asa ar fi in lege, se da incepand cu sapt 32 , dar eu nu vreau sa intru repede, vreau sa imi ramana cat mai mmult dupa, pentru ca eu ma intorc la serviciu dupa post natal, adica 126 de zile voi sta cu totul si vreau sa fie cat mai mult dupa.Ma intorc pt ca am cu cine il lasa pe cel mic si pe de alta parte nu ne-am descurca cu banii, avand rate lunare f mari si veniturile fiind calculate cu salariile intregi.Nu mor de bucurie ca il voi lasa pe bebe asa de mic ,la 3 luni, dar asta e.Am niste sefi care ma inteleg, o sa ma duc la serv cateva ore acolo, fac trasee acasa, la alaptat, etc, vad eu cum fac, pt ca altfel nu se poate.Suntem amandoi falimentari.Asa daca ma duc si tot iau 1+2 MILIOANE si cu salariul intreg, poate e mai bine.Si acest 1 milion intra pe card , cu salariul, si cei 2 mil alocatia copilului?sau tre sa depun vreun dosar, se ia separat, lunar, din alta parte?
HELENUTA, saru'mana pt reteta, gata, m-am apucat!
va pup,
ELI si o burtica de 29 s si 3 zile
adela2006 spune:
eli1977 daca tot sunt asa intelegatori patronii tai de ce nu poti ramane si cu banii de concediu 8 mil si cu salarul am o prietena care face chestia asta ptr ca nu se descurca cu banii si mi se pare avantajos ;
flavia esti o dulce super burtica 

ma uitam acum la stiri ce razboaie se duc la mine in oras intre suporteri ce lume nebuna aia habar nu au de ce se bat daca i-ar intreba careva se bat ca prostii ; acusica plecam si noi la mall 
32
Helenutza23 spune:
Liuda astept si pozele. f bine ca ti-ai facut hatarul cu 3D!
Flavia Ioana esti super cu burtica ta! si gecutzele alea ca doua bomboane... f frumoase!
Catalina tu ziceai ca ai fost la Auchan si ti/ai luat raiati cu vreo 600 si cvea? f bine ai facut! eu aceiasi pantaloni i-am luat din magaz Victoria cu 900 mii
...in fine, am luat tzeapa!
eli1977 pofta mare! sper sa iti placa!
fetelor am umblat in tot bucrestiul azi ca sa sondam piata in ce priveste carutzul, patutzul. din drumul taberei, la obor, la noul super market auchan, pe la magazinele miniblue de pe mosilor si mihai bravu, la magazinul de bebei de pe bdul dacia. sunt franta. am vazut patutzuri de lemn f frumoase si pe dacia (dar aceleasi erau mai ieftine cu vreo 2-300 mii la obor). de carucioare...off, e complicat...de fapt nu am vazut ceva care sa se incadreze 100% in cerinte. la obor: no way, modele ieftine, nimic de zis dar proaste calitativ, cel putin asa mi s-au parut acolo pe unde am reusit eu sa ajung pt ca oborul asta e un labirint! la miniblue am vazut un model mai pe placul meu. avea si acel scaunel scoica (desi nu era o cerinta de a mea!) si geanta mare si costa 6 mil 500. destul de scump dar din tot ce am vazut pana acum... si am fost saptamanile trecute si pe la carrefour si pe la cora...
intrebasem si eu sapt asta de trigliceride mari. nu stie nimeni sa imi spuna nimic despre asta?...desi doct de fam a zis ca nu e prob...
a, mai am o intrebare, fetele care au avut la primul bb patutz de lemn, au folosit si aparatori?
27+
sraluca spune:
Haricleea, data gresita era bagat de Iosup in aparat. Si ala calculeaza singur pe baza datei pe care o bagi tu. S-ar putea sa fi bagat degetul alaturi dl doctor dar in cap sa ii fi ramas saptamanile cate i-am zis eu. Chestia e ca a cam dat eroare dl IOSUP la mine. Cine stie, era obosit ![]()
sraluca
32+
monu spune:
Helenutza, da. Am avut si inca mai avem aparatori la patul din lemn.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
sraluca spune:
Liuda bestial caruciorul. Pozele cu aia mica nu am reusit sa le vad ca m-a aruncat afara ca nu-s ce eroare avea. Mai ca imi vine sa ma urca in masina sa vin in Galati la cumparaturi.![]()
Haricleea si mie mi-au iesit trigliceridele mari, si colesterolul dar mi-a zis dr de fam ca asa se intampla in sarcina. Bine nu e un lucru bun ca ne-a crescut colesterolul dar nu e de ingrijorare prea mare. Eu recunosc ca in ultima luna din cauza ca nu am gaze (inca) am gatit numai la cuptor si in special carnuri. Asta cand nu am mancat uscaturi. Adica o lipsa de vegetale din alimentatie asa ca nu am mir ca mi-a crescut colesterolul.
Va pup si nu ma omorati iar sa gasesc maine dim 10 pagini de citit.

sraluca
32+
Daconst spune:
Seara buna burtici!
Am fost si noi la cumparaturi si ne-am mai scapat de citeva griji.Am luat patutul(de lemn ca nu sunt de acord cu cel de pinza),sterilizator care se baga la microunde de la Chicco,suport pentru vanita in care sa stea bb singur sa nu fie nevoie de 2 cind il spalam,sticle anticolici(am auzit ca cele cu capul inclinat fac minuni},scoica de masina am comandat-o la Maxi Cosi dar dureaza 2 saptamani pina vine si inca citeva hainute frumusele.Fac poze maine.
Lore,frumusele foc hainutele...tare priceput tati al vostru...pe al meu nu l-as putea lasa singur.![]()
Liuda,felicitari in primul rand pentru kg...esti tare.Carutul imi place mult,are niste culori interesante.
Tare grasunica bebelina...ce zici cu cine seamana?
Despre vergeturi nu stiu ce sa-ti recomand,eu folosesc Crema pe baza de unt de cacao si pina acum vad ca nu am nimic in plus fata de ce aveam.![]()
Catalina,ma bucur ca ai rezultate bune si macar acum stai mai linistita.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 33+ 
Daconst spune:
Flavia,vazut pozele cu burtica...cred ca am putea si eu si Liuda sa-ti cedam locul,dar nu se pune ca tu ai doi la purtator.![]()
Ce frumos e sa ai doi bb...te invidiez,sa stii.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 33+ 
Flavia-Ioana spune:
MULTUMESC MULT FETELOR, SUNTETI NISTE SCUMPE CA O INCURAJATI PE REGINA BALENELOR SI STAPANA VERGETURILOR !!!
Flavia
,
Alexia-Ioana si
Daria-Maria 29+
"Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!"