nu mai esti in lumea a treia, idioato
Raspunsuri - Pagina 2
Luna75 spune:
Din partea ei,se putea si mai rau...bine ca a scapat cu atat romanca noastra.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
andreea81 spune:
Stiti, eu de obicei vorbesc frumos...da' acum asa as mai b_g_-o undeva pe stimabila "fotomodealaaa"!!! Oricum sa nu ne enervam prea tare...n-ai ce sa-i ceri!!! Si lungimea "cracilor" nu e o scuza pentru lipsa celor 7 ani de-acasa!!! Scuze, Andreea
Andreutza
mife spune:
quote:
Originally posted by disperata
mie mi se pare ca i-a vorbit asa.. pentru ca asa ne percep, de fapt, toti strinashii.
mie . chiar ieri, un coleg macedonean mi-a zis: romania e o tara saraca! stiu, nu trebuie sa-mi zici! m-am enervat... pai nene.. romania e mai bogata de ex. decat belgia.. dar daca n-avem capete! ce sa-i tot explic eu!! ca muntii aur poarta.. dar noi cersim... of!
s-auzim numai de bine! si
Hai ca asta e cea mai tare! Noi suntem saraci, iar Macedonia cum? Pasnica
amini spune:
Nu stiu ce frumusete vad altii la ea, ca mie una mi se pare ca arata jalnic,e urata cu spume si plus de-asta mai si dusa cu pluta.
bleahhh!
Sorina-Alexa spune:
Macar Becali - asa fanatic cum este el - are un pic de omenie si ajuta pe semenii sai,daca era atat de lipsit de scrupule ca si Naomi n-ar fi ajutat pe nimeni,ca nu-i obligat....
Sorina&Alexa
danielac spune:
Naomi sper sa ajungi la inchisoare cat mai repede... esti o mare frustrata!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
Cristina_C spune:
Am vazut-o azi intr-o revista de mana cu noua ei asistenta
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
danyelana spune:
Nu e prima data cand se poarta asa. Sper sa plateasca intr=o zi.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
okusan spune:
quote:asa este!saraca romanca,ia sa fii fost invers sa vezi ce lupta neagra ptr dreptate!ati fost toate supr cu parerile eu una m am amuzat copios.va pupic sa auzim de bine!!!!!!!
Initial creeata de disperata
e revoltator! iata cum suntem tratati in lume:
Naomi Campbell, implicata in mai multe cazuri de vatamare corporala, a fost data in judecata pentru a doua oara de o fosta angajata care a declarat ca top modelul a batut-o si a jignit-o numind-o "romanca proasta", informeaza E! online.
Gabi Gibson a dat-o in judecata pe Campbell, marti, pentru a doua oara, aducand in sprijinul cazului ei martori noi.
Fosta angajata spune despre Naomi ca este o "bigota violenta" care a jignit-o spunandu-i deseori ca "nu mai esti in lumea a treia, idioato", "romanii nu sunt, de obicei atat de prosti asa cum esti tu" sau "Toate femeile din Romania sunt la fel de patetice ca si tine?" Gibson, care a lucrat pentru Campbell de la sfarsitul anului 2005 pana la inceputul anului 2006, a declarat ca top modelul a lovit-o, a jignit-o si a amenintat-o ca o va acuza de furt pentru ca nu a gasit o pereche de jeansi. Avocatul lui Campbell, David Breitbart, a negat acuzatiile lui Gibson. In iunie, Gibson a acuzat-o pe Campbell de "discriminare" si "vatamare corporala". Aceste prime acuzatii au fost respinse de judecator pentru ca dosarul nu a fost inregistrat in limita de timp legala. Naomi Campbell era asteptata si ieri la tribunal pentru un proces intentat de o alta fosta angajata a sa care a acuzat-o tot de vatamare corporala. Manechinul a fost acuzat de menajera sa, Ana Scolavino, de comportament violent. Scolavino a declarat judecatorului ca modelul, in varsta de 35 de ani, a lovit-o in cap cu un telefon mobil, dupa ce a invinuit-o ca i-a furat o pereche de jeansi. Procurorii care au anchetat cazul i-au declarat judecatorului ca Scolavino a avut nevoie de patru copci in urma loviturii primite in cap.
Campbell, care a respins aceste acuzatii si a negat orice forma de violenta, risca pana la sapte ani de inchisoare si deportarea din Statele Unite, spun expertii juridici. In septembrie, cand a avut loc prima audiere in cazul acestui proces, top modelul nu s-a prezentat la tribunal unde fusese convocata, iar audierea a fost amanata pentru 15 noiembrie. In ultima vreme, tot mai multa lume se plange de excesele de furie ale modelului, care, "cand o apuca furiile" nu mai tine cont de nimic. Presa din toata lumea a scris si cand, furioasa din cauza unui bucatar, a devastat yachtul iubitului ei, unde se afla in acel moment, sau cand, in anul 2000, a pierdut procesul in fata altei asistente personale, pe care a lovit-o de doua ori in cap cu un telefon mobil. Atunci, Campbell a pledat vinovata si i-a platit fostei angajate o suma care nu a fost facuta publica. Mai mult decat atat, avocatul victimei este de parere ca modelul da dovada de cruzime pentru ca profita de iesirile sale necontrolate, purtand chiar un tricou pe a carei fata scrie "Naomi m-a lovit", iar pe spate "si mie mi-a placut". Se mai afirma de asemenea ca manechinul chiar face o serie de reclame in Anglia in care se autoironizeaza pe tema temperamentul ei vulcanic. "Nu numai ca nu ia aceste acuzatii in serios, dar are si beneficii financiare pe aceasta tema", a declarat avocatul lui Gibson, Lambros Lambrou. (D.M.)
sursa: http://stiri.kappa.ro/magazin-monden/o-romanca-victima-lui-naomi/stire_67776.html
s-auzim numai de bine! si
okusan