Moartea unui manechin anorexic
Raspunsuri - Pagina 6
petaluda spune:
aici exista comunitati de fete anorexice. Poarta toate niste bratari rosii cu nu mai stiu ce agatat de ele. sunt si site-uri unde isi impart diferite sfaturi de genul, cum sa vomiti fara sa faci zgomot, ce medicamente taie senzatia de foame...
comunitatile astea se denumesc pro-ana pt anorexice si Mia pt bulimice si au ajuns sa vorbeasca despre boala ca despre o persoana. de ex vorbesc cu Ana sau cu Mia atunci cand simt ca nu mai suporta foamea.
e foarte grav ce se intampla.
danyelana spune:
referitor la haine am si eu o problema. Nu am fost niciodata grasa (scuze) dar nici haine nu pot spune ca gasesc tot timpul pe masura mea. Am 52kg pt 1.67m deci nu chiar scandura dar aici toti pantalonii (inclusiv masura 34) sunt largi.
noroc ca i tara imi mai gasesc ca in rest...
Dumnezeu sa ne ajute la toti
mazzel spune:
nu cred ca fotografia a fost trucata, avand in vedere ca fata a decedat, chiar zilele trecute am vazut o parada de asta de moda la TV si fetele aratau exact ca niste schelete, dezgustator de-a dreptul sotul meu a ramas mut de uimire cum pot sa le urmaresc , aveau niste brate numai oase si picioare ca si incheieturile mele de la maini.erau de-a dreptul dezgustator de slabe, un om normal poate cu greu sa le piveasca fara sa aiba o tresarire...neumane de-a dreptul...si ce fete frumoase ar putea fii...superbe de-a dreptul...
anorexia si bulimia sunt boli serioase, fereasca dumnezeu , adolescentele sunt tinte cele mai usoare pt asa ceva.
frumusete=SANATATE.
un corp sanatos, dinti frumosi, piele ingrijita, chiar daca o femeie e coapta bine dar daca radiaza sanatate este FRUMOASA.
jojo spune:
Niciodata nu am fost grasa,dar cind aveam 15 ani am facut o obsesie in ce priveste slabitul.Am 170,si la moment 52kg(si un baietel de 3 ani)Ei pe atunci eram fan Kate Most,si am salbit mult timp de 4,5 luni,ca sa fiu ca ea
...Am ajuns in spital cu doar 38 kg,si o avitaminoza severa,imi cadea parul rau,nu mai aveam tinere de minte...Doua luni am stat in spital...Ceea ce vreau sa spun ca da,intradevar idolizarea unor manechine,de adolescenti(cum a fost si in cazul meu)de multe ori aduce la rezultate groaznice....aveti grija de copii vostri,mai ales mamicile cu adolescenti!!!!
jojo spune:
Am citit articolul postat despre anorexici,da intradevar este mai mult pe plan psihic....eu si pina acum daca maninc pina ma satur,sint o rushine parca,si ma urasc pe moment......nu stiu poate mi se mai trage....Si intradevar cind am stari de stres,nu simt nevoia sa maninc,chiar shi 4,5 zile...asta cam des mi se intimpla acum,(in prag de divort)dar sper sa-mi revin...
miag spune:
quote:
Originally posted by anky
Uitati-va cum arata aici manechinul brazilian .Ingrozitor...
http://www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=280785
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Grooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzznic, imi vine sa vars, pe bune...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!