o faza tare haioasa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

saraca mamica...

trebuie f mare grija la ce aud copii ca altfel ne-o trantesc cand ne e lumea mai draga.

da am ras cu lacrimi

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

E intr-adevar de ras...dar trebuie multa atentie la cele ce se vorbesc in preajma copilului, ca nu stii cand ai deosebitul ...noroc sa ai parte de vreo situatie jenanta...ca cea povestita de Delia21!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Uau, desi Luca e mic voi fi atenta la tot ce spun de acum incolo!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

Am avut si eu parte de o faza haioasa din parte fiicei mele.Am pus-o pe olita si am plecat sa fac ceva treaba dar nu departe de ea.A stat ea ce a stat, a facut ea ce a facut si apoi cred ca s-a cam plictisit si a inceput sa cotrobaisca prin olita.Si a scos din ea, stiti si voi ce si a inceput sa deseneza :pe paturica pe care era ea pe olita, pe genunchi, pe fata si pe hainute.Daca o si mancat asta nu stiu dar afost foarte rapida si apoi a urmat o baie sanatoasa.Avea abea 10 luni.

Mergi la inceput