In aceasta toamna vreau sa-mi schimb look-ul......sa ma tund......sa ma fac suvite dar nu cunosc nici-o coafeza buna la mine in zona, locuiesc in dristor.
Cine ma poate cu o recomandare? ![]()
DANA & ALEXIA
(12.06.2005)
stii coaforul de linga La Fourmi???
sunt citeva cofeze bune.
e una solida bine de tot, dar nu stiu cum o cheama...
pe mine ma coafeaza Mioara, e dupaamiaza saptamina asta. e o tipa cam la 40-45, inalta, subtirica, tunsa scurt, blonda...
Cel de la igiena?
Daca-i ala acolo m-am coafat la cununia civila, dar nu mai stiu cum o cheama pe doamna care ma facut frumoasa si nici nu am mai vazut-o pe acolo.
Mersi mult de raspuns o sa le fac o vizita. ![]()
DANA & ALEXIA
(12.06.2005)
da, ala!!!!
eu m-am facut suvite acum 2 saptamini (par scurt), tuns, coafat, manichiura, m-a costat 80 RON cu totul
Off topic!!
Daaa,...daaaa...mama lia 

..sunte vecineleeeee...si io nu stiam.....
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata! 
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'
asa se pare.....io stau pe Laborator.
sincer, nu ma incinta zona, dar am apartamentul mare...si m-am mutat aici acum ...multi ani... ca sa fiu aproape de parinti, ei stau pe Baba Novac...
Eu iti recomand un salon la Pta Muncii, mai exact Vatra Luminoasta, nu este asa departe de Dristor...
Se numeste Marchif si este imediat pe drepta cum iesi de sub pasajul muncii. Toate fetele sunt bune, indiferent de tura, dar recomand cu multa caldura coafeza Emilia, cosmeticiana Ana si manichiurista Luci.
Super!!!
Bufi
Eu stiu unul pe Ramnicu Valcea, cel de pe dreapta cum mergi spre metrou. Acolo am gasit o coafeza extraordinara, Andreea.
Este o tipa tinerica, roscata. Sper sa mai fie acolo, ca nu am mai vizitat-o de 3 ani. Stiu insa ca am nimerit intamplator la ea acum cativa ani si m-a tuns absolut superb, in conditiile in care eu eram genul ala nehotarat si enervant care nu stie ce vrea exact dar face scandal daca nu iese exact cum se gandeste ea![]()
Cum mie imi este tare greu sa ajung in zona aia, nu am mai trecut pe acolo, insa o recomand cu foarte mare caldura.