Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Ma tot bag si eu in seama...ca doar va citesc tot timpul...
DANDUSA ai o burtica super,nici nu zici ca a stat bebe in ea!
ROXANA C e super dragalas bebe CALIN ,se vede ce mandre sunt surorile lui!
DOLORES mult curaj in curand o sa-l tii pe bebe DAVID in brate!!
KOKORINA camera e super dar lipsesc bebeii... pozeee...sa-ti vedem minunile!
deeaA 34+ DAVID ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetele care abia au nascut...voi aveti laptic? Ce-i dati lu bebe sa pape..eu vroiam sa-i dau numai tatica 6 luni dar deja papa milupa fiindca la mine laptic sufletu!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusa, frumoasa burtica ai acuma...s-a retras mult in asa scurt timp...si spune-i mamei tale ca niiiiciiii nu se observa diferenta ...te-am pupat...
Raluca, putin scary povestea ta, dar important e ca acuma sunteti bine si tu, si scumpica de Adinuta...
Yagmur, da-l in....undeva...de tata denaturat...nu te ruga tu de el...fie il dai in judecata, fie nu -l treci in certificat si cu asta basta...daca vrei totusi ceva banuti de la el, da-l in judecata...Cat despre magazine, iti pot spune ca la Cora gasesti multe chestii fainutze pentru bb si la preturi rezonabile...sau mai e un magazin in P-ta M. Viteazul, chiar in statie la 31, e si magazin pentru gravi in acelasi timp...da' lasa ca-ti trimit un PM cu mai multe date...as veni cu tine la cumparaturi, dar ma misc groaznic de greoi si ma doare spatele ingrozitor...poate totusi reusim sa ne intalnim intr-o zi...pana una alta, o sa-ti trimit un mail cu niste listutze, ok???
Dolores, sa-ti traiasca surioara...si tu sa mai ai putin putere si rabdare caci in curand vine si David....oricum, e super ca ai ajuns cat de cat la termen si nu mai e prematur...vei uita tu tot chinul cand il vei tzine pe bb in brate!!!
Aelita, ce de rochite si papucei ai pentru bb-lina!!!! O sa fie o printesa mica!!!!
kokorina, ma bucur sa aud vesti de la tine...Doamne, cate ai avut si tu de indurat!!! Cum stai cu depresia??? Sper ca ti-ai mai revenit!!! Asteptam poze......si unde vroiai sa fugi?????? Stai aici cu noi, ca uite, eu mai am o luna pana nasc...pe noi, astea mai micute, cine ne incurajeaza?!? Sa nu indrazniti sa ne parasiti!!! Pupici la mamici...
RoxanaC, Calinut e un dulcic...o sa vezi ca va fi puternic si va trece si peste interventia chirurgicala...

Mamicilor, ne tot sfatuiti sa dormim...da' credeti ca noi nu vrem???? Da' nu ne lasa bb, burta mare si diferitele dureri...Imi inchipui ca ne asteapta o perioada extrem de grea dupa nastere, dar ce sa fac??? Nu ma pot odihni ca lumea...asta e...

Carla, bine ai venit acasuca!!!! Sa-ti traiasca bb-lina Alexandra Maria!!! Cand poti tu, mai scrie-ne vreo 2 randuri...
Miro, ma bucur sa aud ca bb-lina ta e tot mai bine...Doamne ajuta! Te pup tare, tare, tare...
catalina, cred ca cel mai in masura sa-ti spuna ceva e medicul care-ti supravegheaza sarcina...intreaba-l tot ce te nelinisteste...

Galerie pentru Pitikot si Alex!!!

va pup...

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna burticile mele dragi.....eu sunt tot acasa....inca nimic....
Carla...felicitari pentru fetita....ma bucur ca sunteti ok...
Raluca...dupa ce am citit povestea ta mi s-a facut iar frica...asa-mi trebuie ca eu va tot bazaiam la cap sa-mi povestiti cum am nascut.......si bine ca sunteti voi bine....
Mirona.......si sper sa intrii mai des...
Roxana_c.......multumesc de galerie...ce frumos e Calin...sa va traiasca...ai copii frumosi si DD o sa te ajute sa treci si peste hopul asta....[yellow]
Aelita.....am stiut eu.........ca crosetezi....dar ce mamica talentata esti....
Yagmur...imi pare sincer rau de decizia tatalui....oricum tu ai facut tot ce ai putut...el va suferii mai tarziu...tu vei fi o mama buna....curaj si o sa vezi cata bucurie iti va aduce Luca...
Saryta.......multumesc pentru sustinere
Dolores...hai ca mai ai si tu un pic...daca ai rezistat atata...mai e putin pana vine Davidutzu....
Teutz.......bine zici...cred ca ii place tare in burtica....
Asiza........m-am distrat cand ai zis ca mai ai o luna pana nasti...si eu cand ma gandesc ca azi ar trebui sa nasc...si nimika....
Maine aflu exact ziua cand merg la inducere...aseara a nascut o cunostinta de a mea o fetita de 4,700...va dati seama cat de mare e ....si ea a stat 2 saptamani peste termen si de atatea ori am lamurit-o sa mearga si sa nu stea asa...si nu a ascultat...si deja lichidul a fost verde si fetita are probleme cu stomacelul...asa ca eu nu stau...
Ma coplesesc emotii si cand aud ca sunt unele care fac asa de urat ma speriu...mai bine nu as vedea si nu as auzi...
Daca se intampla ceva azi...va anunt....acum mergem cu tati la o plimbarica....
V-am pupat si va urez o duminica placuta....

alexandra 40 fix fix fix cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Carla, Alexandra Maria e in listuta deja!!!

Teutz, vreau io sa te intreb demult: De unde numele Iarina??? E frumoas si deosebit si chiar nu l-am auzit niciodata, desi am auzit io multe la viata mea!!!

Madaluta, eu voi cumpara pompa manuala, tip seringa, de la Nuk...

Alex, ai 40 fix, fix, fix...hmmmm...apuca-te de tras, impins, mutat, baie si SEX, daca vrei sa-l grabesti pe Mark......ca baieteii mai stau si pana la 42!!!

V-am pupacit!!!

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Vin si eu la o gura de cafea si o barfa mica...
Carla bine ai venit acasa.Asteptam poze si poveastea ta.
Dolores mai ai putinica rabdare 1 zi 2 3...davidutu stie cat si veti veni impreuna acasa.Alessia iti da un dulce din burtik si eu te felicit pt curajul si stapanirea de sine de care ai dat dovada.Atata timp in spital...faceam cu nervii,ma dadeau afara la cat m-as fi jeluit...Dar pt binele bebeului...cine stie cum as fi reactionat si eu totusi...Continuam galeria si pt tine
Dianocicaai si tu grija cu contractiile alea.Si eu pat la fel dar iau repede un no_spa,2 daca e cazul...Nu pleca la tine fara pastiluta.Bine ca vin si eu acum cu sfatul...poate te-ai si intors...Chiar ce ai mai vazut frumos?Ce ai mai cumparat?
Am inceput si eu sa-mi dau cu garmastanulpe mameloane si pe sfarcuri dupa baie...si am pregatit pt bagajul de spital si un bephanten pt fund de bebe.
Tema zileiAs cumpara si eu centura sau brau,ceva...dar nu stiu ce si de care.Chiar asa...cine are nu pune pozici?Cat costa si de unde luam?Eu vorbesc...n-am gasit nici sutien pt alaptat.Of,of...mi-am luat o bustiera de microfibra de la pompeaca mi s-a parut comoda si mai astept la jolidon sa aduca si sutien de bumbac.
yagmurn-ai de ce sa te superi.Uite ca-ti spun din casa...Eu la numele tatalui n-am avut liniuta si asta nu m-a incalzit cu nimik pt ca el la 2 ani si 8 luni ne-a parasit...si de atunci nu m-a cautat niciodata.Altfel spus n-am nicio amintire legata de el.si totusi trebuia sa dau explicatii la lume(scoala..etc)de ce nu am acelasi nume ca si mama mea(care dupa divort a revenit la numele ei)si crede-ma ca ma enerva cumplit...Daca el nu vrea nici macar sa-si recunoasca propriul copil,adika sa-i poarte numele si sa fie astfel cat de cat ancorat la realitate si putin responsabil(fara a implica asta si o relatie cu tine)...eu zic sa nu insisti ca n-are rost.Nu este om!Mai mult ca sigur ca nu vrea sa aibe nici un fel de relatie cu copilul.Eu una mi-as fi dorit sa nu-i port numele unui astfel de om.Abia asteptam sa scap de numele lui...urasc un om pe care nici macar nu-l cunosc.Trist,nu?Luca va creste fericit si tu vei avea puterea sa treci peste toate greutatile...E un mizerabil!(scuza-ma ...stiu ca e greu...e omul cu care ai ales sa faci un copil)
sa revenim la galerii
ALEXANDRA
PTIKOT
kokorinain sfarsit esti acasa cu harbujeii.Ce ma bucur...Abua astept sa-i vad acolo in patuturile lor.Inteleg ce greu ti-a fost si iti este in continuare.Ai grija de ei si nu pleca niciunde inca...mai suntem si noi 2 in 1,trebe sa terminam toate si ne mutam cu totul...Asteptam pozicile
Ralucabineinteles ca mi-au dat lacrimile cand am citit prin ce a trebuit sa treci...La sfarsit am zambit evident,chiar asa repede se uita durerile nasterii?
Bine ca mi-ati amintit de termometru!De asta n-am cumparat si nici pompita de nas,nici forfecuta si altele...Eh si credeam ca le-am cam luat ...dar vad ca mai sunt atatea...
Va pupez pe toate si revin mai tarziu...ca deja m-am intins...
Pupici multi mamicilor care-si fac timp si de noiMor de drag cand va citesc...Iar pozele ce sa mai zic...le vad de cateva ori pe zi

Miraco36+ cu Alessia Elena
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Asizaas face placinta de la tine dar nu ma hotarasc daca s-o fac cu branza sau cu mere.Tu cu mere ai facut?Merge aceeasi compozitie?Si in ce tava cea mare sau aia mai mica?

Miraco36+ cu Alessia Elena
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

CARLA,
sa va traiasca bubulina,sa fie sanatoasa si mincacioasa.BINE ATI VENIT ACASA!!!Sa stai cu noi pe aici si sa ne scrii impresii de proaspata mamica.
RALUCUTA,
saracuta de tine(stiu ca nu-tim place sa-ti spun asa...),ai trecut printr-un calvar.As vrea sa aud si eu curind de cineva care a recurs la epidurala si la care a avut efectul asteptat ,ca m-am saturat sa aud numai invers.Felicitari pentru curaj si muuuulti pupici ADINUTEI.
AELITA,
tu chiar esti talentata,as vrea si eu...,este greu?Tu ai ceva modele sau le faci cum iti vine in cap,superbe lucrusoarele.Eu stiu doar ce este simplu si naspa.De unde te inspiri?
KOKORINA,
multumesc de complimente ,mor de nerabdare sa vad si eu printul si printesica ta...
MIRONA,
felicitari pentru Karinuta ,draguta ...,te asteptam pe la noi cu mai multe impresii despre meseria de mamica.Dar de ce accepti asa multe vizite?Te-ai refacut complet,chiar ai chef?Eu pina acum am primit o singura vizita,soacra mea si atit ...,de-acum incolo ...,cine doreste sa pofteste...,cine nu...problema lor,dar acum pot sta si eu in fund...,am un program cit de cit cu Crinuta,am invata si eu mai multe si sint si eu mai relaxata.
ASIZA,
saraca mama ,astepta si ea impresii si nimic.... si azi ai aparut tu si s-a linistit...Te poooop.
BAMBOLETTA,
ce fac printesele?Ati iesit afara?Noi de cite ori am iesit...,am stat cam 20 min,ne-am plimbarit si inapoi,aer curat mai inspira si din balcon...,Crinuta mea ,doarme la lumina si la aer de nu stii de ea.
FATIMA,
ce faceti,pe unde sinteti,prin vizite? sau faceti nani?Poooop pe voi
ALEX,
ia povesteste-ne tu ...,ce ai facut aseara?Te-ai conformat?Sau ba?Ce lui bb Mark ii place apa calda si spuma...,pe bune...,ia diseara dubleaza cantitatea de spuma...,sa vedem ce-o sa faca.Sa nu te sperii de nici o poveste...,fiecare are dat sa i se intimple ceva anume ...si tu stii asta.Asa vrea d-zeu,nu-ti face griji ,tu vei naste ...,uite asa de repede....Pe ce am facut pariu?Eu as vrea ceva buuun de la voi de acolo...,ce zici?
YAGMUR,
ce rau imi pare de situatia prin care treci...,sper sa te putem ajuta noi cu sfaturile noastre bune sau rele..,numai tu stii ce este in sufletelul tau.Te compatimesc si cu toate astea simt in mesajele tale un aer degajat si o tarie de caracter puternic.Stii ceva ?Eu si fratele meu am crescut fara tata si asta pentru ca asa a decis el...si vreau sa-ti spun ca a fost mai bine...,decit cu el...,nu zic ca incurajez asta ,dar decit cu un papa lapte care sa-ti faca viata un calvar si tie si lui bb,mai bine linistita cu copilaul tau si mai tirziu sigur va aparea cineva in viata ta,un om care sa te merite si pe tine si pe bb.Bafta muuulta si curaj sa mergi mai departe.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MIRACO,
eu mi-am luat sutien pt alaptat de la jolidon .Bustiera gasesti la orice magazin de lenjerie ,iar briu eu l-am luat din piata.Amindoua sint ieftine si asta oricum variaza in functie de calitate...,dar eu cu cel mai ieftin briu mi-am facut treaba,burtica s-a retras aproape de toot.Verifica poze la semnatura.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Deja sunt 31 bebei in lista noastra wow
In sfarsit a adormit Antonia era schimbata mancata bine si tot plangea saracuta,mai au si ei momente mai proaste in rest e cumintica

Kokorina- si mie mi-a fost dor de tine si de harbujeii ma bucur tare mult ca sunteti bine toti

Hai Pitikot,nastere usoara si mult curaj

Madaluta-eu folosesc pompa tip seringa de la nuk,cel mai mult mi-a folosit la desfundat canalele si la stimulat lactatia care e cam putina ,oricum m-am mai stors si cu mana ca curge mai repede

Carla2005-si eu la fel am zis inainte sa nasc ca numai laptic de la san o sa-i dau,dar stii cum e "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" ,bebelina mea nu a vrut sa suga de la san am si putin lapte asa ca ma storc si ii dau sa pape plus completare lapte formula "humana 1" pana acum a luat bine in greutate 500 g

Alexandra25

ma duc sa ma intind in patut parca sunt zombi ca mai tarziu am si niste musafiri offf

pupici

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput