Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Am uitat sa ne schimbam semnatura ... suntem mai mari ... acus o sa ne faceti si noua galerie.

Multi .

Mariana - 38+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

M_monique, bepanthen trebuie pt bebe pt fundulet, sa nu se irite. Acum nu stiu daca iti cere in maternitate. Uite, mie pediatra mi-a zis sa nu-l dau decat daca e iritat, in rest sa-l dau cu crema de galbenele

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Buna dimineata!
Am facut si noi ochisori, am mancat si acum hop pe forum!
Pitikot, nastere usoara, refacere rapida si asteptam vesti de la tine!
Aelita, mama, dar ce talent ai! Printesica va arata superb imbracata cu lucrusoarele pe care i le face mami.
Yagmur, parerea mea e ca decat asa un tata, mai bine lipsa. Cat de batut in cap trebuie sa fie?! O sa treci tu si peste asta! Stii cum e vorba aia: Ce nu te doboara te face mai puternic!

Teutz 35 Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

aelita..sa stii ca si mie mi se pare o vesnicie..am trecut prin momente tare grele...plangeam in fiecare zi..am avut o stare rea de tot...cand ma gandesc ca azi la 16.30 o iau iar spre spital abia ma stapanesc sa nu plang...davidutzu nu stiu ce are de gand..important e ca am ajuns la termen.pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu.

miro am citit povestea ta si mi-au dat lacrimile...parca eram in locul tau asa rau m-am simtit. fereasca cel de sus...aia nu sunt oameni care ti-au facut asa ceva si care te-au facut sa treci prin asa chinuri.

felicitari tuturor mamicilor si la multi ani sarbatoritelor

mult curaj celor care vor naste...ca si mie imi trebuie....va pup pe toate si tare imi lipsiti....

dolores 38+David Cristian
poze
poze dolores

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul."

Mergi la inceput

Alexandra, continuam galeria! Micutul tau nu da nici un semn? E cald si bine acolo la mami in burtica!

Teutz 35 Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

vrea si alexandra maria in lista de bebei , 3,250Kg, 49cm, nascuta pe 16.11.2006, ora 11,04, Apgar 9

carla2005 [mami] de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

spuneti-mi cum fac la semnatura pe mami si pe bebe plz

carla2005 [mami] de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Carla2005, intra in "Profil personal" (il gasesti sus in stanga) si la semnatura scrii numele tau, apoi intre paranteze drepte scrii mamica (va rezulta ) si pentru bebe scrii tot intre paranteze drepte bb sau bebic, depinde daca vrei sa apara asa sau asa

Teutz 35 Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Fetelor , propun si eu o tema, sau o subtema a zilei...legata de pompa de san: ati folosit pompa sau tot "mulsul" a fost mai eficient? Si daca v-a folosit, ce model de pompa aveti, caci eu nu am cumparat inca si nici nu stiu daca sa iau sau nu.
Doamne, cand va vad pozele cu bebelusii vostri imi vine sa ii mananc...sunt niste frumosi si niste scumpi.Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
Eu nu mai pot de nerabdare sa il tin si eu pe al meu in bratica...

Madalina 36+,

poze,

Mergi la inceput

Madaluta, eu nu sunt inca mamica, dar mi-am cumparat o pompa de muls tip seringa de la Nuk (66 de lei), pentru ca am citit pe forum ca ar fi foarte buna cea tip seringa. Am incercat-o, din curiozitate si cred ca mi-am desfundat canalele, ca a curs un lichid incolor sau putin galbui. Sper sa-mi fie utila.
Mamicile, insa, sunt cele mai in masura sa-ti raspunda.

Teutz 35 Alexia Iarina

Mergi la inceput