Cum e dr. doctor Parvu Ioan (ginecolog)?

Dupa o experienta un pic traumatizanta cu d-na dr. Virginia Tarlea de la Medsana,
m-as duce la dr. Parvu Ioan (tot Medsana)...La ce sa ma astept? Multumesc, Andreea
Raspunsuri

ralu_tudor spune:
Draga Andreea, Parvu Ioan e super doctor!Eu am fost la el pe timpul sarcinii tot la Medsana si am fost foarte multumita.E profesionist,nu te face sa te simti stanjenita sub nici o forma si in plus e si haios.
Eu una ti-l recomand cu caldura!
Raluca

andreea81 spune:
Multumeeeeeesc mult, Ralu!!!! Am avut mici probleme de sanatate in trecut, si vreau sa stiu ce trebuie sa fac penru a avea un copil sanatos...ma gandeam ca ma poate supraveghea dr. Parvu Ioan...voi vedea. Puup, Andreea
Andreutza

adas spune:
andreea, eu merg la dr. parvu de 7-8 ani si n-am avut nici macar o data motive de nemultumire. m-a urmarit si in sarcina si am si nascut cu el, la elias. la medsana la control daca te duci poti sa-i pui orice si oricate intrebari, e f amabil si iti explica pe intelesul tau orice. are un stil de a glumi mai aparte, dar face parte din farmecul lui. parerea mea ca e un bun profesionist in primul rand. am fost de cateva ori si la elias sa ma vada (prin luna a noua de sarcina) dar acolo e f aglomerat... mai bine nu...
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de stefi (08.07.2006)

clauclau spune:
Si eu am mers in cateva randuri la doctorul Parvu si am fost foarte multumita, este un om cald care-ti vorbeste si explica tot ce face.
Cand o sa fiu insarcinata o sa merg la el cu siguranta, asa ca ti-l recomand cu incredere.
CLAU

andreea81 spune:
Multumesc mult pentru raspuns, Adas si Clauclau! Mi-am facut o programare la Medsana din Cotroceni...
P.S. Adas, ai o bombonica de bebelus, m-am uitat pe filmulete! Sa-ti traiasca!
Andreutza

gagauta spune:
Am nascut si eu cu Dr. Parvu , in 2005.
Nu te astepta sa te recunoasca la a doua vizita, are prea multe paciente.E ok din punct de vedere profesional, atent, iti raspunde la intrebari. Nu prea prietenos, cam grabit in spital dupa nastere...daca te mai intereseaza iti spun pe privat.

andreea81 spune:
Abia astept sa vad cum o sa decurga lucrurile la prima consultatie...eu am avut niste probleme si am nevoie de unda verde pentru bebelus....Multumesc de raspuns.
Andreutza

dianas spune:
Am fost si eu la Dr. Parvu de cateva ori, mi-a placut, a fost simpatic ca om si destul de meticulos ca medic.

andreea81 spune:
Daca e meticulos, e bine!!!! Puup, Andreea
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

hermelina spune:
E un om si un medic minunat. SA fi fara grija, esti pe maini bune. Mie mi-a salvat sarcina si acum am o fetita minunata.
"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"